Snorki nij ena odmet sebe ipak ohrabrivati na nepušenje, jer vidiš ja sma baš kao i ti nepušila 6 mjeseci i bila sretna i ponosna i mislil ad asam budala bila što sam pušila i da bih još veća budala bila da opet počnem...i počela sam! Drugi put je bilo teže prestati i nisam uspjela. Pokušavanje je trajalo više od godinu dana. Onda se dogodilo to da me je stvarno isjetilno zdravstveno ugrozilo i da sam mogla birati između kupnj ekruha ili cigareta, pa sam prestala, ali ovaj put ću nastojati to olako ne shvatiti.
imam puno primjera (prvi je mm) ljudi koji su nepušili i godinama, prestajali na dulje peirode kad god im se htjelo, ali krize se javljaju i kad ih najmanje očekušej, cigara zamiriše najednom i pomisliš pa mogla bih samo dim, jednu cigaretu i eto te opet u začaranom krugu.
zato
Artemida znam kako se osjećaš jer sam i maloprije popušila olovku a danas sam u kratkom vremenu pozobala kutijicu Riccola i Tic-tac bonbona samo da ne strpam cijelu kutiju cigara u usta..ali samo pomisli kako bi se jadno osjećala da opet počneš/m i koliko bi se opet mučila da prestaneš/m a znaš da bi i to opet došlo na red.
Ovako nam je bolje..svaki mjesec na frizuru ili nešto slično umjesto kupovanja cigara..u mom slučaju izguravnje mjeseca do kraj!