Moje svesrdne podrške svima da uspijete (ako se pikaju od mene - nepušačice). Nama su samo starci pušili, i to u stanu, ali tad su svi pušili i ipak su prestali pomalo (ne zbog nas, nego stari zbog srca i začepljenja krvnih žila, a mama zbog očnog tlaka, a i prestali su radit pa je bilo manje izazova). Kad vratim film i sjetim se kako smo ih ja i sestra molili da ne puše (a inače briju na zdravlje, ne dao Bog pojest nešto masno itd. - sve svježe, imaju na balkonu u onim rupama za cvijeće svoje rajčice, peršin itd. - žive u ST-u), shvaćam koliko je ta ovisnost strašna jer mi je nevjerojatno da nisu niti zbog nas mogli prestat - niti u autu, niti doma itd. Sad nam i oni sami ne mogu vjerovat da je to bilo baš tako i misle da pretjerujemo i smeta im dim kad se vratimo iz kafića - da nam roba smrdi - i ne puši se kod njih. MM je bio pušač, ali nije kupovao svoje cigarete (žicao je od starog ili od prijatelja i onda bi svaku toliko kupio šteku onome od koga bi stalno žicao) i stalno je tvrdio da nije ovisnik (do kutije dnevno) i prestao je od danas do sutra, bez ikakvih posljedica u smislu debljanja itd.