-
Pedijatar u Rijeci-molim vas preporuke
Kad se Vito rodio, birali smo pedijatra koji nam je najbliži u kvartu. Sada se selimo na Rešetare pa bismo prebacili karton, ali ovaj put ne kod najbližeg kilometrima, nego kod najbližeg razmišljanjima
pa bih vas molila da mi preporučite nekog prodojećeg pedijatra koji nije privatnik.
Čula sam da je dr. Obersnel ok... je li? Hvala!
-
-
Ako ima puno pacijenata, onda ne znam hoće li nas uopće htjeti primiti :/
-
...mi smo bas 13.7. naruceni kod pedijatra na Kantridi.Kako je tamo?( djecja bolnica-neurorazvoj,redoviti pregled...)
-
...a da i jos da pitam: kako stoje stvari s parkingom? strase me da ga je jako tesko prona cu krugu bolnic ei da se moram snalazit kako znam i umijem...-koma,naruceni smo u 10.30 i moramo na vrijeme rano krenuti pa sad ako jos trazim parking pol ure,joooooj-savjeti za zgodno parkiranje???
-
Pokušajte ući u krug bolnice sa objašnjenjem portiru da niste iz Rijeke i da su vas tako uputili liječnici. Pomaže točno ime i prezime liječnika, a onda se snalazite u krugu bolnice...uvijek je gužva, pa...
I nama se dr. Obersnel pokazala ok. Bili smo nekoliko puta na zamjeni, inače smo kod dr. Gall-Sviderek- jako nam je dobra, teško (čitaj: gotovo nikada) daje antibiotike, pažljiva, razgovorljiva...a položajem- vrata do Obersnel (Cambierieva... malo prije Riejčke bolnice...)
-
naravno, RIJEČKE bolnice...
-
ženo, šta si se zaljubila da stalno izvrčeš riječi
živjele nam antiantibiotičarke
-
...puno hvala.a mozete me malo podsjetiti gdje je tocno ta bolnica,davno su bili studentski dani i uglavnom s edo ri ide preko tunela-ako idem obalom i onda dodjem na ono raskrsce poslije opatije-gore lijevo se ide za tunel cini mi se a desno prema centru uz obalu( nasuprot ceste je cini mi s eneka nova zgraduruna,svjetlozelene boje....)-i di je sad cca ta bolnica-koliko prije stadiona?-------pitam jel c emi vrijeme biti tempirano i moram na vrijeme krenut( a tu je jos i guzva pa karlovo spavanje oko 12 kad postaje jako nervozan itd itd..)
Hvala!
-
cca 1,5 km ako ne i manje prije stadiona, tik prije skretanja za bolnicu ti je autobusna stanica a 100 m ispred su ti dvije benzinske i bazen na kantridi.
-
Hvala...cini mis e da znam te dvije benzinske,na jednoj sam tankala jednom.kad idem prema Ri ona odmah desno je Inina a lijevo? isto valjda...hvala anyway.
-
jes, to su baš te tako da kad ih u daljini budeš vidjela znaj da trebaš gledati desno za skrenuti, a tipu na porti neka muž kaže da vas samo ide iskrcati, pa ako nadje mjesto neka se parkira, što je malo vjerovatno jer tamo je uvijek krkljanac.
-
...a jel ima gdje za parkirat a da ne ulazim u krkljanac u krug bolnice,negdje u blizini???mozda bas toj benzinskoj,100 m nije dugo za pjesacit...
p.s. imam novi auto pa me malo strah,he he
-
aaaa,nema muza.( muz radi van trenutno)idem ja i mama u pratnji.karlo ce biti u manjini...
-
po pitanju neurorazvojnog ne zna točno, do nedavno je tamo radila jedna divna doktorica Modrušan koja je mislim otišla u mirovinu, a sad tko ju je zamijenio ne bi ti znala reći, ali ako ti što treba javi se pa ćemo ti probati pomoći
-
8brzih li odgovora.... 8) )
-
-
LeeLoo, baš ideš u nezgodno vrijeme, tamo je uvijek gužvetina. Možda da kreneš malo ranije pa da imaš vremena kružit?
Kod kojeg doktora u neurorazvojnu idete?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma