Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: kvržice pod pazuhom

marija nova

Početno kvržice pod pazuhom

Ovo je sigurno već puno puta prožvakana tema, ali bebač će se svaki čas oglasiti pa nemam baš puno vremena za pretraživanje. U kratko, danas mi se pojavila bolna kvržica pod pazuhom desne ruke, pretpostavljam da se začepila limfna žljezda. Što s tim, koliko su takve pojave frkovite? Trebam li otrčati doktoru? Inače dojim bebu od 3 mjeseca, a noću izdajam jer mala hoće spavati, a meni se mlijeko počne gubiti ako se ulijenim.
    Pozdrav!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

to obično prođe samo od sebe probaj se malo tu i tamo i odmoriti - znam da je to skoro pa nemoguće i ne brini!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja sam imala iste probleme,samo sto je meni to nakom porodjaja toliko naoteklo da sam imala osjecaj kako nemogu spustiti ruke(znas ono kad hodas kao bokser ) ,nestalo je samo od sebe
    da ne zaboravim imala sam istu situaciju i nakon prvog i nakon drugog poroda

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

meni su se kvržice počele pojavljivati od antiperspiranata, pa čak i od nekih "prirodnih" dezića, al onako gušćih. od kad koristim dezić u spreju, bez alkohola, aluminija i da nije antiprspirant problema nema! u početku sam se od tog više znojila, ali sad je ok. vjerojatno je trebao proći period prilagodbe organizma na znojenje jer su antiperspiranti to onemogućavali.
    doktorica je rekla da to nije ništa strašno. nadam se da sam pomogla!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •