Još ništa, i dalje imam svako malo smeđkastu sluz, trbuh mi je tvrd kao kamen ali uopće više nemam kontrakcije i beba se rijetko i sramežljivo proteže pa me malo frka što ako se uguši i takve gluposti (sad pomalo žalim što nisam pristala ostati u Petrovoj kad me doc pitao). Ma znam da se to rijetko dešava i nemam razloga misliti na gluposti -ali eto nemogu se oduprijeti. MM kaže da se strpim do sutra navečer jer mi popodne stiže Umproforka (kupuje mi najdraži enduro motor) pa da budemo sigurni da je to to kaj želim (rekla sam da neću ako se teško pali jer mi se ne kurbla dok drugi voze). Još me mući kako ću s ovakvim trbuhom uopće prekoračiti preko istog (ne brinite neću voziti - nisam sjela na motor od kad je test pokazao + - tek tolko da se zna da me nebi neko špotao
).
Eto što je divan MM (a nije mi ga mislio kupit - možda ga moja trudnoća malo omekšala - ipak bude dobio dečka - jer kaj tate rade s curama kad ne mogu šrafati po motorima autima i inim muški igračkama - ne moram vam ni reći koliko obožava Paulu a i ona s tatom šarafi što god stigne a još je i tako umiljata i mota ga oko prsta ko pravo žensko)
Sad sam još i skrenula s teme![]()