Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: ima li nade???

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno ima li nade???

molim vas u velikoj sam dilemi.naime prose god u 10mjesecu napustila sam muža jer smo imali problema sa sexom pune 2,5god nisamo spavali a u braku smo 4god.njemu se jednostavno ne dize na moja milovanja i mazenja.
    ostavila sam ga-bili smo razdvojeni 8mjes. s tim da sam ja imala u 2mjes.imala avanturu za jednu noc.(nemojte me osudjivati ali ipak nakon 2,5god bez sexa covjek jednostavno pukne).dogodilo se to da sam zatrudnila
    u 6mj.ove godine priznala sam muzu da sam ga prevarila i spavala sa drugim muskarcem te da sam trudna i da nisam ni mislila pobaciti nego zadrzati dijete.
    ocekivala sam burnu reakciju i napokon pokretanje te sporazumne rastave,ali dogodilo se cudo za mene.
    javio mi se nakon nekoliko dana i rekao mi da si je on razmislio i da zeli da pokusamo ponovo ,da spasimo brak,da budemo mala family,da on želi biti uz mene i priznati to dijete te nakon ove bebe imati jos jedno dijete(moje i njegovo).Samo da naglasim da sada koliko se vidjamo nemamo sex odnose jer on govori da kad mi se približi i pocne sa milovanjima u glavi mu se stvori slika mene i drugog frajera... SAD VAS JA PITAM DA LI IMA NADE UOPCE ZA TAJ BRAK I ZA NAS DVOJE? I DA LI JE UOPCE IZVEDIVO TAKVO STO NAKON OVAKVE SITUACIJE?? hvala

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uf, ovo je teško. Moje je mišljenje da nema šanse jer kad-tad će ti to nabiti na nos. Ustvari, već i je, ako se neće seksati s tobom jer u glavi ima sliku tebe i onog drugog.
    Da bi uspjelo, to bi morala biti ljubav s hollywoodskog platna, a svi znamo da to nije realno

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Zašto niste potražili pomoć u svezi ne ''dizanja''?i zašto nakon svegaželiš bit opet sa njim ako je prtoblem zbog kojeg si ga ostavila još prisutan :?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja prijateljica je bila u sličnoj situaciji. rastala se.

zašto misliš da bi se nešto promijenilo u vašim odnosima - dolaskom bebe koja nije njegova?

btw - pazi kako će se stvari zakonski odvijati - jer ako ste u braku, mislim da dijete automatski dobiva njegovo prezime.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem Sorci.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kaja prvotno napisa
    Uf, ovo je teško. Moje je mišljenje da nema šanse jer kad-tad će ti to nabiti na nos. Ustvari, već i je, ako se neće seksati s tobom jer u glavi ima sliku tebe i onog drugog.
    Da bi uspjelo, to bi morala biti ljubav s hollywoodskog platna, a svi znamo da to nije realno
    a dodala bi i da bi tvoja bebica mogla njemu biti jos jasniji 'podsjetnik' tebe i drugog... moglo bi biti strasno da se to bebici obije o glavu,ni krivoj ni duznoj...
    osim ako se ne radi o holywoodskoj ljubavi izmedju vas,sto nisam dobila dojam da je...
    dobro razmisli... sada vise ne odlucujes samo o sebi...

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: ima li nade???

Citiraj LuCy Lu prvotno napisa
    molim vas u velikoj sam dilemi.naime prose god u 10mjesecu napustila sam muža jer smo imali problema sa sexom pune 2,5god nisamo spavali a u braku smo 4god.njemu se jednostavno ne dize na moja milovanja i mazenja.
    ostavila sam ga-bili smo razdvojeni 8mjes. s tim da sam ja imala u 2mjes.imala avanturu za jednu noc.(nemojte me osudjivati ali ipak nakon 2,5god bez sexa covjek jednostavno pukne).dogodilo se to da sam zatrudnila
    u 6mj.ove godine priznala sam muzu da sam ga prevarila i spavala sa drugim muskarcem te da sam trudna i da nisam ni mislila pobaciti nego zadrzati dijete.
    ocekivala sam burnu reakciju i napokon pokretanje te sporazumne rastave,ali dogodilo se cudo za mene.
    javio mi se nakon nekoliko dana i rekao mi da si je on razmislio i da zeli da pokusamo ponovo ,da spasimo brak,da budemo mala family,da on želi biti uz mene i priznati to dijete te nakon ove bebe imati jos jedno dijete(moje i njegovo).Samo da naglasim da sada koliko se vidjamo nemamo sex odnose jer on govori da kad mi se približi i pocne sa milovanjima u glavi mu se stvori slika mene i drugog frajera... SAD VAS JA PITAM DA LI IMA NADE UOPCE ZA TAJ BRAK I ZA NAS DVOJE? I DA LI JE UOPCE IZVEDIVO TAKVO STO NAKON OVAKVE SITUACIJE?? hvala
    Mislim da uvijek ima nade za brak kada se oboje partnera trude. Oprost je neminovan i možete dalje. Rekoh to kao da je najlakše na svijetu no da ne objašnjavam puno...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

da nastavim brak kao brak nam je bio fenomenalan ljubavi ko u prici ali ja sam bila ta koja sam bila nezadovoljna što nije bilo obilato sexa u braku.ja obozavam sex sexi igrice itd ali on nije takav tip.prije nego sto je pocelo to stanje bez sexa ja sam imala spontani pobacaj i bilo nam je tesko i jednom i drugom,ali sad mislim da je njemu bilo teze zato se i toliko udaljio od mene.
    u ove mjesece odvojenosti nisam razmisljala o njemu toliko intenziv.kad sam bila u drustvu ali kad ostanes sam tesko ti je jer znas da si otisla iz braka u kojem je sve stimalo(nije bilo nikakvog nasilja,maltretiranja...)vec samo moja poveca zelja za sexom sveki dan koji nisam dobivala.

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da nastavim brak kao brak nam je bio fenomenalan ljubavi ko u prici ...
    Mislim da ti jedina možeš znati što je u ovoj situaciji najbolje za tebe i tvoje dijete.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

što nije bilo obilato sexa u braku.
    iz tvoje prve poruke sam shvatila da seksa nije bilo UOPSTE. a sad mi se cini kao da na sebe preuzimas krivicu sto si izasla iz inace savrsenog braka "samo" zbog izostanka seksualnog zivota.
    mislim da je to bio i ostao veliki problem i . ako cete pokusati ponovo, moracete da ga razresite.
    ostali (nista manji) problemi su tvoja avantura (koju on izgleda ne prasta)
    i dolazak ni krive ni duzne bebe koja nece pojednostaviti situaciju.
    niko od nas ovde nije kompetentan da sudi o uspehu tvog braka. jedino sto ti mogu reci je da pokusate sa otvorenim razgovorom, mozda i uz pomoc psihologa. kada svako od vas otvoreno saopsti svoje zelje i namere, tek se otvara prilika za spasavanje vase veze. srecno!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

samo moje misljenje; brak ne moze biti FENOMENALAN bez seksualnog aspekta.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja mislim da ti najprije trebaš roditi i pobrinuti se na prvom mjestu za dijete koje nije krivo za ovu zamršenu situaciju. Mislim da ne bi bilo dobro da se dijete rodi zapravo u nejasnim okolnostima. Imali ste ozbiljne probleme i slažem se sa Sorciere da ih dijete ne rješava. Neka vrijeme riješi stvari. Ako tvoj muž i ti zaista imate prave motive za spašavanje braka, vrijeme će to i pokazati. A dotle, misli na dijete.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sorry što ću ti ovo reći, ali jel možeš sama sebi dati garanciju da nećeš imati više "izleta", s obzirom na to da tvom mužu sex ne znači baš puno u životu, a tvoj seksualni apetit je ogroman.Da li ćeš se u vezi toga moći naći na pol puta sa svojim mužem? Vjerojatno ćeš kad rodiš u prvo vrijeme biti okupirana sa bebicom, ali kasnije se sve može vratiti na početak. :/

bubimirko

Početno

sve ovo mi zvuči kao scenarij za sapunicu.....ali eto napisat ću i SVOJE muško mišljenje o tvom problemu i to kako bi ja na to gledao tj. kako bi se ja postavio na taj problem da sam na mjestu tvog muža.....bit ću vrlo kratak i poslužit ću se jednom starom narodnom....
    "bjež'te noge usrat ću vas".....dakle draga moja forumašice ja se iskreno divim njegovim nastojanjima da sve to zaboravi ili potisne u sebi....ali čisto sumnjam da nakon svega što se desilo u vašim životima možete reći da je sve to prošlost i da okrećete novu stranicu ko da se niš nije desilo a vama uz rame kaska lagani dvonožni podsjetnik na upravo tu zaboravljenu prošlost.

dakle ja bih učinio ono iz moje poslovice gore.......a njemu tj. vama želim sve najbolje u vašim nastojanjima da opet sve bude normalno-koliko je to moguće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •