LuCy Lu prvotno napisa
molim vas u velikoj sam dilemi.naime prose god u 10mjesecu napustila sam muža jer smo imali problema sa sexom pune 2,5god nisamo spavali a u braku smo 4god.njemu se jednostavno ne dize na moja milovanja i mazenja.
ostavila sam ga-bili smo razdvojeni 8mjes. s tim da sam ja imala u 2mjes.imala avanturu za jednu noc.(nemojte me osudjivati ali ipak nakon 2,5god bez sexa covjek jednostavno pukne).dogodilo se to da sam zatrudnila
u 6mj.ove godine priznala sam muzu da sam ga prevarila i spavala sa drugim muskarcem te da sam trudna i da nisam ni mislila pobaciti nego zadrzati dijete.
ocekivala sam burnu reakciju i napokon pokretanje te sporazumne rastave,ali dogodilo se cudo za mene.
javio mi se nakon nekoliko dana i rekao mi da si je on razmislio i da zeli da pokusamo ponovo ,da spasimo brak,da budemo mala family,da on želi biti uz mene i priznati to dijete te nakon ove bebe imati jos jedno dijete(moje i njegovo).Samo da naglasim da sada koliko se vidjamo nemamo sex odnose jer on govori da kad mi se približi i pocne sa milovanjima u glavi mu se stvori slika mene i drugog frajera... SAD VAS JA PITAM DA LI IMA NADE UOPCE ZA TAJ BRAK I ZA NAS DVOJE? I DA LI JE UOPCE IZVEDIVO TAKVO STO NAKON OVAKVE SITUACIJE?? hvala