Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 111 od 111

Tema: Javiti se na natječaj ili ne?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa
    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Meni ovo baš nije neki nivo rasprave.
    Zašto?
    Trudnoća nosi ograničenja u glavi onih koji misle da trudnice imaju ograničene sposobnosti obavljati normalne poslove.
    Po meni je to vrijeđanje ili bar argumentum ad hominem, a ne protiv onog što ona zastupa.
    Ne ulazim u samu temu rasprave, ali me smeta da se često na forumu, kad netko ima mišljenje suprotno većini, obruše na tu osobu.
    Mini me je iznjela svoje mišljenje, slagali se mi s njom ili ne, to je njeno pravo, nisam deteljno čitala, ali nisam primjetila da je ikoga vrijeđala i zašto je zbog toga proglašavati ograničenom?

Inače čestitam mišici na hrabrosti, onako je otpiriti nisu smjeli.
    A sad da li se može zamjeriti poslodavcu što je nije primio nisam baš sigurna, nije pravedno, ali je to život, a on nije pravedan, ali definitivno nije bio način, i tu je mišica u potpunosti u pravu što je reagirala.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    ... obruše na tu osobu.
    Možda sam u krivu, ali mislim da se komentar lare26 nije odnosilo na Mini me, nego na nepravedan odnos općenito. Bar sam ja to tako shvatila.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čuj, citirala je mine me, pa sam shvatila da se komentar odnosi na nju ili njen stav.
    Ako sam krivo shvatila moja greška.
    No mislim da smo zabrazdili, tema je sasvim druga.

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Mini me prvotno napisa
    A jel je fer da ti daju posao samo zato jer si graknula iako je jasno da na jesen nećeš biti u stanju raditi sa npr. malom jasličkom grupom i 10 klinaca?Možda je to mjesto trebala dobiti žena koja godinama radi na zamjenama i čeka to mjesto duže od tebe a moći će raditi?Tebi svaka čast na energiji koju si utošila na tužakanje a mogla je biti i konstruktivnije usmjerena!
    Nema tu ništa "nefer", pa kad misica ode na bolovanje u trudnoći, dobit će opet šansu neka druga. U čemu je problem?

Dakle po tebi je žena trebala niti ne pokušati raditi jer je ostala trudna i jer će možda morati ići na komplikacije u trudnoći. A kad su je otpili jer je pokušala trebala je ne izići iz mišje rupe???
    :?

Mišice samo naprijed, ne može to tako jednostavno proći. Jesam li ti rekla da će reagirati, ne može čak ni u ovoj zemlji baš svaki bezobrazluk proći nekažnjeno :D

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ima jedna bolja poslovica: ni jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.

Moj pogled na karijeru je ovakav:
    1. tiče se područja za koje imaš sklonosti pa te motivira
    2. kolege su ti suradnici, a ne konkurencija, uživaš raditi u takvom timu
    3. postoji jasan put od edukacije, preko zapošljavanja do mirovine, a roditeljstvo je dio toga puta

Sve ostalo je tek privremena gaža i može biti više ili manje unosno, ali je privremeno i sasvim pouzdano nije karijera.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

u danjašnjem večernjem listu ima oglas za nekoliko odgajatelja u zg, doduše na određeno vrijeme, pa ako nekoga zanima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mišice, žao mi je na sve što ti se dogodilo, al te ful podržavam i mislim da itekako imaš razloga bit ljuta i tužiti babu u vrtiću koja je bila totalno nefer...

Ima li što novog? Da li ti se u međuvremenu itko javio tj. odgovorio na tvoje faxeve...

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo moram se pohvaliti da ova naša pravna država funkcionira na razini :D . Dobila danas dopise od gđe Kosor, Ministarstva prosvjete i športa te pravobraniteljice za ravnopravnost spolova u kojem me obavještavaju da je istraga u tijeku. Pravobraniteljica traži od mene pisano dopuštenje da pokrene postupak. Bravo!! Bravo!! :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ti si omogućila da država pokuša biti pravednija. To je pohvala tebi i ohrabrenje svima koji si postavljaju pitanje "Javiti se na natječaj ili ne?". I kad znaš da ima perspektivnijih kandidata, treba se javiti i učiniti normalnim da i trudnice traže posao. To je naše pravo.
    mišice, javljaj i dalje.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Bas mi je drago!!!! :D

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bravo mišice. ako hoćeš u novine javi mi se da imamo jednom i pozitivnu priču o reakciji države

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •