Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Romer Evolva

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno Romer Evolva

Vidjela sam ih u Sloveniji na akciji, al nisam naisla na netu neke dobre informacije o njima pa me zanima zna li netko nesto vise?
    To je novi model, od 9 do 18 kg, s mogucnoscu prosirenja na grupu 15 do 36kg, al nisam skuzila treba li tada kupiti jos koji dio?
    Tnx

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo je u stvari Britaxova sjedalica (iako su Romer i Britax u kompi).

Nemam u ovom trenutku vremena za proucit upute al mozes ih tu naci (na eng.). Ako ne mozes naci odgovor na tvoje pitanje, javi, pa cu ih proucit i pokusat pomoc kad uhvatim trenutak: http://www.britax.co.uk/cms_download...3_BBO63700.pdf

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ako nekog zanima ova sjedalica je opet na akciji u Sloveniji za 160E.

Da li možemo britax smatrati jednako dobrom sjedalicom kao i romer?

Nisam mogla naći ništa o crash testu na netu.

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno

Do kad je na akciji? Vec ju dugo skicam pa mozda uspijem nagovoriti Yg ekipu da mi se zalete po jednu!
    Ali jedno upozorenje kupcima u Baby Centru u Slo - frendovi kupili autosjedalicu kad je bila na akciji i tek kad su dosli doma skuzili da je proizvedena prije 2 god! . Zato oprez, dobro provjerite datum proizvodnje prije kupnje!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nisam sigurna točno do kad jer mi trenutno nije ovdje katalog. Znam da vrijedi od 16.10.
    Pa valjda onda do sredine studenog? provjerim pa ti još javim.

A što se tiće starosti konkretno ove sjedalice ovo je novi model,ak sam dobro shvatila. Zar ne?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podižem jer me zanimaju iskustva s ovom sjedalicom

N. nam mora prijeću u sjedalicu 9-18, a D. nam ima malo preko 15 kg i sad se dvoumim da li da joj uzmem Maxi Cosi Rodi ili neku kombiniranu 9-36, npr. ovu Britax Evolva (dobila je iz sigurnosti ocjenu "befriedigend")

i posebno me zanima ovo

To je novi model, od 9 do 18 kg, s mogucnoscu prosirenja na grupu 15 do 36kg, al nisam skuzila treba li tada kupiti jos koji dio?
    uh, luda sam od pretraživanja

vdim i da su neki zadovoljni sa bebe confort trianos safe side 9-36, i to nam je jedna od opcija

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Da li je netko vidio Britax Evolvu u prodaji u Hrvatskoj (Zagreb i okolica)?

Zanima nas ova sjedalica, ali moramo prvo vidjeti i isprobati nekoliko različitih AS prije nego se odlučimo. Za samo isprobavanje nam se ne ide van Hrvatske.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da je nema kod nas (barem mi nismo uspjeli naći)

zato smo se na kraju ipak odlučili za Maxi Cosi Rodi XR, dopbro nam je sjela u auto, Dori je ok i najvažnije - ima dobre ocjene sigurnosti

ni nama se nije išlo u Sloveniju samo da bi isprobali sjedalicu koju možda i ne bi kupili, jer nismo znali nikoga tko je ima i nismo baš imali povratne informacije kakva je u upotrebi

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi smo za sad zadovoljni.
    nemam nikakvih zamjerki. čini mi se da je v ugodno, nije se nikad žalila. remeni lijepo sjedaju i kad ih zatežeš nema nikakvih nedoumica jel dobro il nije kao što to npr. imamo sa mc tobi.

Sjedalica je super sjela u mamin twingo, koji inače ima jaaaaako kratke remene . pa ak je tako u twingu vjerujem da se može dobro namontirat u bilo koji drugi auto.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

bubimira, pretpostavljam da ste ju kupili vani.
    E da si mi barem suseda, pa da vidim uživo kak izgleda
    Kolko novaca vas je koštala?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •