Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 106

Tema: kako se opuštate?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jesam!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

varala si

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Iz ovoga svega navedenog, jasno je da se niko ne opusta niti ne popusta... Osim toga, ovaj vid komunikacije je podlozan pogresnoj interpretaciji ili tumacenju, pa prije nego vrisnete jedna na drugu razmislite o ovoj komunikacijskoj barijeri.

Eto, da se vratim na topic.
    Osim ribanja, ja npr. volim igrice na PC-ju. Krimici u obliku, filmova, serija, igara i knjiga. U Ooooogromnim kolicinama. :D

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja dosla ovdje da pokupim neki savjet za opustanje nakon onoga sto mi se danas desilo (koga zanima: zasto nije pametno ostaviti bebu u autu s kljucevima), a ja se jos vise nanervirala nakon ovog topika.... :/

dakle, opusta me casa vina, fina masaza, kada me MM mazi po ledjima....

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Sanja79 prvotno napisa
    Osim ribanja, ja npr. volim igrice na PC-ju. Krimici u obliku, filmova, serija, igara i knjiga. U Ooooogromnim kolicinama. :D
    genijalno! kako te krimici mogu opustiti? brrrr... ja mislim da bi morala ici na novu frizuru nakon pola odgledanog filma.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

eto kad sam brzopleta - ja mislila da su krimici, horor filmovi. ipak, postoji razlika, zar ne?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Citiraj Natasa30 prvotno napisa
    Citiraj ivarica prvotno napisa
    Sta su se moderatori poceli izivljavati nad svima.
    pretpostavljam da se osjecaju ko zidane, ti njemu majku pa on opali. kriv je ali precesto se pecka moderatore a oni valjda od stijene.
    Ivarice kakve veze Zidane ima s nasim forumom?
    natasa, mislila sam da me hoces nasmijati ovim. opustiti
    dok nisam vidjela nastavak.

ali slazem se s mamasch, ajde svi dubok uzdah, pa brojanje do 238503726547300376654140
    U neku ruku i jesam.

Posto je sve popeglano a ja istusirana odoh u gym.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jel govorimo o opustanju vijuga ili misica?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Citiraj apricot prvotno napisa

Nažalost, moderatosrki poslovi su dogovoreni u vakuumu - obavljaju se bez obzira na vanjske utjecaje

bljak

Majke ti sta je tebi?
    :shock:

Ili je i ovo vid opustanja...?
    Meni nista a tebi?

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Naravno. Horore gledam iskljucivo sa MM. Koji se vise trza nego ja... To mi je komicno za vidjeti, jer ja sam inace prava kukavica...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

govorimo o opuštanju i vijuga i mišića....

evo ja ću baš strpati klince na popodnevno spavanje, i taman će stići MM iz nabavke (prekopat ću sve vrećice da vidim što mi je donio )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    ...opusta me casa vina...
    momze, upalo mi nešto u oko (a nije mušica) - ovaj vid opuštanja si zanemarila u trudnoći i tijekom dojenja, ne? 8)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala na idejama,a to kaj mene osobno apricot ne trpi u zadnje vrijeme to je već neka druga priča

i ako je spuštanje mojoj malenkosti opušta nek samo izvoli.

Sve za naše moderatore

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Kristina30 prvotno napisa
    Shoping!!!
    takodjer

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, Maria71, daj prvo izvadi brvno iz svog oka, ja se samo sjećam kad si se svjedobno vragolasto hvalila kako obožavaš doć na jedan drugi forum i malo "potpirit vatricu da se kokoši svađaju"...

Zato mooooolim te prestani glumit žrtvu jer to postaje degutantno...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

:D

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    momze, upalo mi nešto u oko (a nije mušica) - ovaj vid opuštanja si zanemarila u trudnoći i tijekom dojenja, ne? 8)
    da zanemarila sam ga tijekom cijele trudnoce i prvih 6 mjeseci dojenja. sad popijem casu vina tjedno...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a od danas i casicu votke

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sandra,

ne, hvala!

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mene tako opušta...
    joj

kad vas sve namaltim preko foruma naravno

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ajme topica, ajde' nek netko zaključa ovaj A ti mamasch otvori Kako se opuštate II? Kad tražim inspiraciju za relaksaciju nakon hektično provedenog dana da nem moram čitati sve ove zbljuvove i bljakove.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Ajme topica, ajde' nek netko zaključa ovaj A ti mamasch otvori Kako se opuštate II? Kad tražim inspiraciju za relaksaciju nakon hektično provedenog dana da nem moram čitati sve ove zbljuvove i bljakove.
    Potpisujem.
    Ili neka moderatori izbrišu sve postove koji nemaju veze s temom topica.

momze,

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj ne brisati
    ima veze s topikom

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ma otvorit ću ja i opuštanje Vol. II- MCXXYWQ ako treba ali ko kaže da se isto neće dogoditi opet?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u nekim squatovima sam imala prilike vidjeti da su si ljudi instalirali vrecu za boksanje koja sluzi za ispucavanje energije ili eventualnog bijesa... da se izbjegnu neugodni konflikti do kojih lako dodje kad vise ljudi zivi zajedno...
    ima za kupiti i malih boksackih 'balona' koji su na stalku na podu (ne vise sa stropa) pa su mozda prakticniji za one koji imaju manje stanove...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

e da naš susjed ima pravu boksačku vreću i mogu vam reći (probala sam)da je prava stvar (dobro se oznojiš - taktika za skidanje trudničkih kila??!! samo puno košta. ne znam da li ima negdje nešto financijski pristupačno a služi istoj svrsi. lijepo montiraš na balkon, terasu, tavan, podrumski strop, hodnik....... i udri mileni!! :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vidjela sami d.i.y boksacke vrece... sasivene od koze i punjene valjda pijeskom...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

sjećate se rodarijeve knjige za djecu (pomozite mi s naslovom ) u kojoj je postojala kuća svepolupaj..kao robna kuća u koju dođeš razbijati..e..to je prava stvar..

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

a dobro je i kad uzmeš jastuk, zabiješ glavu i vriiiiiištiiiiš iz petnih žila.
    ...navodno, još nisam probala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je joga super!
    Pegla bi me mogla opustit jedino da me netko njome zvizne po glavi. Onda bih se dobro odmorila . A možda i predobro.

Brbljanje uz kavu je isto o.k.,može bit i ljekovito, ali treba pazit na izbor sugovornika.
    Čitanje mi je isto super. Eto.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hm,uopce mi nije jasno sta svi dizu paniku,ko sta reko-ko sta kazao?! Budite 8) to je okej! Ja se ne sjecam kad sam zadnji put popila vinceko,a sanjam o gemistu. Kad prestanem dojit trebat ce mi samo da vidim reklamu za vino i opit cu se. I opustit se i uzivat!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ajde, zene, opustite se malo, ta petak je popodne ...
    A meni je ovo zadnji post prije godisnjega, do citanja za 4 tjedna, od sad se samo brinem za familiju, a poslovne brige (koje su i tako u drugom planu i inace ... ) ostavljam ovdje.

ajd bok!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bok Tatek, lijepo se odmorite i proveselite na GO

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pegla bi me mogla opustit jedino da me netko njome zvizne po glavi. Onda bih se dobro odmorila
    ovako i ja

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Prije bi me super opustilo dobro pivo uz neki dobar film .
    E sad, pivo nisam popila već dvije i pol godine, točnije od 19.02.04 .
    MM nekad navečer uzme pivo, uvali se pred tv, pa mi kaže: pa popij guc šta će ti bit! . (mislim, dok ne mogu popit barem pola litre... ).
    Kad prestanem dojit, imam osjećaj da će me srušit 2 dcl .
    Sad se opuštam ovako u kasne sate na internetu
    (moš mislit kak me opušta, natrpam si glavu informacijama, pa onda ne mogu zaspati još sat vremena nakon što legnem u krevet )

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    internet, peglanje, kava s frendicama, more
    Ovo bih potpisala.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

to famozno peglanje... baš mi je nekad gušt nakon truda i znojenja vidjeti tu divnu urednu hrpu veša a još prije samo 2 sata (!) bila je hrpetina preko pola kauča............ baš bolesno, ali djeluje
    internet, slušanje doooobre muzike, kavica na terasi, fotografija, šetnja sa psom, zatvaranje u kupaonu na barem sat vremena (kupanje, manikura, pedikura, eventualno farbanje kose, kremice...) - navečer kad svi zaspu, dobar film+pistacije/kikiriki/štapići+pićence+MM (sve to oko 22h pa dokle traje, tj. dok ne zahrčemo na kauču)...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    Pegla bi me mogla opustit jedino da me netko njome zvizne po glavi. Onda bih se dobro odmorila
    ovako i ja
    i kod mene. divim se svima koje peglanje, ribanje i slicno moze opustiti. mene to u principu unezvjeri.

a sto me opusta. stereotipno.
    odmor , more, plivanje u moru prema pucini, knjige, citanje prica mojoj curici, jedan opusteni dan kao jucer sa mm-om, setnja, prica, rucak na otvorenom u gradu, dobar film i slicno.
    ispunjavajuce konverzacije sa poticajnim i zanimljivim ljudima.
    i poneki dan kad sam sama.

inace smatram masazu savrseno opustajucom i jednom od najljepsih izuma covjecanstva i kad bih imla dovoljno vremena i novaca masirala bih se svaki dan.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

evo još jedne upravo provjerene metode - pogledati neki dirljiv film, solo (bez ometanja muža, djece, telefona...) i prepustiti se emocijama koje se pojave u toku gledanja filma, tj. dooooobro se isplakati 8) maloprije sam pogledala novu verziju King Konga i pošteno se isplakala. čim sam ugasila DVD i ustala s kauča, osjetila sam kao da mi je 100 kila tereta palo s leđa i s poletom :shock: , da, s poletom, se prihvatila dovršavanja ručka. sve brige, umori, MM-ove gluparije i dječji problemi su nakratko postali tako smiješni i kao da nisu moji. odsada ću 1x tjedno na ovu terapiju. meni pomaže. barem nakratko. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

staviti curu na spavanje, upaliti tv (naravno naš program sa nekom emisijom političkog sadržaja ili sl. ) i sve se zapari peglam takvom brzinom i tako detaljno (za muške košulje idealna sjednica sabora sa žestokom temom), ispod 3 mašine veša se ni ne hvatam posla, a na kraju ...psihofizičko blaženstvo....pod tuš i u krevet

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Makka,ma postoji bezalkoholna piva. Ja sam se tim znala pocastit u trudnoci,inace bas ne volim pivo pa ne vidim razliku alkoholno-bezalkoholno. MM-u je to bili bljak. Al probaj,mozda ti bude okej.
    Masaze,to isto zna opustiti..,maserka relaksira tijelo,a ti mos lutat svojim mislima i zapravo ne razmisljat o nicem,ono mozak na pasu..
    E da bar opet nadem malko vremena za otic.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

koliko bi koštalo da maserka dođe doma? (ak to uopće postoji?!) ima li netko takva iskustva? u zagrebu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prije par dana otkrila sam još jedan jako dobar način opuštanja. MM i ja počeli smo slagati origami.
    Njega je pustilo nakon dvije životinje, ja ga i dalje slažem. Kupili smo u Algoritmu knjižicu sa shemama, pa sad umjesto televizije i interneta sjedim za stolom i presavijam papir (a CD svira nešto ugodno).
    Uživancija!
    (a ima i praktičnu primjenu, jer se Andreju jako sviđaju složene životinje, pa ima i novu igračku - jednom ću i njega uključiti u slaganje, nadam se )

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    koliko bi koštalo da maserka dođe doma? (ak to uopće postoji?!) ima li netko takva iskustva? u zagrebu
    Pa naravno da postoji,u danasnje vrijeme svasta postoji(nekad ni to nije dobro). Ovak,sjecam se nes mutno da mi je frendica koja je zavrsila za fizioterapeuta rekla da ona naplacuje 150kn po satu(al fakat nisam ziher). Sad trenutno stazira na Goljaku,pa ne znam kolko ima vremena. Ali mogu je pitat ako si stvarno zainteresirana. Ja sam osobno isla u salon na masazu, mislim da se doma nebi mogla opustit,ako sam ja u jednoj sobi,a Buba u drugoj i npr bas me u tom trenutku nes zove.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

meni je nezgodno ići do grada jer imam dvojčeke a MM jako puno radi i nikad ne zna kad bi bio slobodan da ih pričuva na 2 sata. bilo bi mi praktičnije da mi dođe doma, djeca mi redovito spavaju od 11.30 do 14-14.30 pa imam bezbrižnih barem dva sata. masaža nije neka glasna aktivnost i bila bih mirna i opuštena.
    ajde retha pitaj frendicu da li bi mogla tako usred dana doći na Pantovčak (otprilike u visini predsjedničkih dvora). ako može pošalji mi na pp broj telefona i ime pa ću ju nazvati. HVALAAAAAAAAAAAAA

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mamasch,poslala sam ti pp.
    tanja_b,origami,vau,dobra ideja(ak imas zivce za to),pogotovo ak se klinci onda s tim mogu igrat. Moja Buba bi sad npr. pojela zdrala.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno ja

Ja, sad kad je lijepo vrijeme, uvalim djecu mm-u i sjednem na bicikl.
    Vozim se po sat-dva, a kad se vratim tak sam ko nova.
    Vježbaš, a nije ti dosadno jer se krećeš.
    Vidiš sve i svašta. Soliraš.Razbištriš misli.Odahneš od djece, muža i kućanskih poslova, sve u svemu super.

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja isto par sati bicikliranja.
    ali dobro mi dodje i sauna i masaza, te vecernja druzenja s prijateljima uz dobru pivu ili jeger

Jaca30

Početno

1. Čaša vina, mirisna svijeća, muzika po izboru i knjiga
    2. Biciklo ili role pa gore-dole
    3. Masaža (ali samo kad dragi masira)
    4. Šetnja (i to solo)
    5. A ponekad samo buljim u prazno i ne mislim ništa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove