donna prvotno napisa
ja imam ovu gorenje kondenzacijsku oznaka joj je D 63225 ona s displayom...ma ok je..neznam kakve su druge ali ova je onak ok.problem je što ja uvijek furam na isti program onaj pamuk pa na skroz suho to traje jedno 2 sata ako ne i duže ..e sad za ručnike je to ok ali za hlače,majčice i ostalo i nije...jer sve se smanjilo

..MM ljut jer su mu košulje sada male i rifle isto

zato trebala bi promjeniti program sušenja da slabije suši a neznam kako :? knjižicu sam negdje izgubila pa vas molim tko ima moju sušilicu da mi ukratko objasni gdje i kako da stavljam program kada sušim majce,traperice,dječju robu itd...HVALA!!!!

imam i ja takvu i zadovoljna sam (osim što mi je preglasna)
što se programa sušenja tiče, ono što perem na 60°C to sušim na programu za pamuk, a ono što perem na 40°C sušim na programu za sintetiku - znak je ona neka kao epruveta :? - uglavnom kad dođeš do tog znaka na programatoru, na displayu ti piše "sintetika", stavim na program "skroz suho" (znak sunca), ali najčešće ostane taman toliko vlažno da se samo lijepo složi bez peglanja
sad košulje perem uglavnom odvojeno pa ih prosušim na tom programu za sintetiku do one oznake dvije kapljice i odmah ispeglam (to je jedino peglanje koje mi je začas gotovo), a ako imam npr. samo 2 košulje, onda pratim display, pa kad mi se pojave te 2 kapljice uključim pauzu, izvadim te 2 košulje (i peglu

) , a ostatak nastavim sušiti do kraja
vunu (i čistu i onu sa sintetikom) prosušim na onom programu ovca

(piše "vuna" na display-u) par puta (ciklus traje 2 min) i onda ostavim sušiti vani (čistu vunu polegnutu, a ono što mi nije bitno objesim)
ne znam jel išta jasno od ovog što sam napisala

sva sam zbrčkana danas