sada ću biti off, peterlin, zanimaju me neke stvari za perilicu:
1) primjetila sam da imam rupice na rublju makar mi je centrifuga na 8oo okretaja, jel se tebi to dešava?
2) uputstva su mi štura, ako mi se desi da zaboravim zaključati "child lock" pa mi mali počne okretati gumb, kako da vratim program na tamo gdje je bio? ili opet sve jovo na novo (ovo me najviše živcira).
u biti me živcira, ako je perilica došla do pola puta trajanja programa, a iz nekog razloga se prekine (npr. nestane struje) zašto ne zapamti gdje je stala?
Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 21.01.2013. at 14:44
Sorry, nije moja sasvim ista - moja je 6kg kombinirana, a ovu sam mjerkala ali mi nije stala u kupaonicu, zato sam i mislila da je moja takva (izvorno sam nju uplatila, a na kraju završila sa standardnom 6-kilašicom). Ništa od navedenog nisam primijetila, ni rupice ni pretjerano gužvanje itd. (doduše, moja djeca su dovoljno velika da ne diraju, odnosno znaju upravljati kako im se kaže). Imam je godinu i pol i nisam primijetila rupice na rublju. Uputstva jesu štura i ne vrijede puno - slažem se.
Problem sa "resetiranjem" mašine imala sam češće sa starom mašinom (ovoj do sada ni jednom nije nestalo struje pa jednostavno ne znam) ali elektronika je jako osjetljiva na to. Bilo mi je teško naučiti kako ju se zaustavi ako treba (profulala sam program) ali nekako sam uspjela i sad uopće ne znam kako sam to izvela. Stara mašina me zafrkavala na isti način - ako ne bi bilo struje, zaustavila bi se i blinkala ali nisam ju mogla pokrenuti od tog mjesta, nego ju se moralo isključiti pa pokrenuti od početka. Ne znam da li to tak mora biti jer je meni krepala elektronika i to se nije dalo popraviti (odnosno previše je koštalo). Ufff... Ja bih najradije odvojene aparate ali nemam za to mjesta pa mi je dobro i ovako.
Znam, znam... takve krpe se otkriju i bez sušilice, potrudila sam se da ih MD nema.Sad mu sušim košulje na vješalici i malo dotaknem parnom stanicom i za 3 min je spremna za upotrebu.
Ako smijem pitati, koju sušilicu imate?
Tjedan proletio, sušilicu nismo stigli ni gledati, a kamoli kupiti... od sinoć tragam dalje, pa sam naišla na firmu ASKO. Nikad čula ranije, pa sam malo proguglala i fino sve to zvuči na www.asko.hr
Ima netko iskustava?
asko imaju u lesnini, nama j+ih je prodavačica preporučila, cijena je bila oko 10tis kn......
Tak da samo onda rađe uzeli siemens koji je malo jeftiniji, i servis je dostupan....
Mi smo uzeli ventilirajuću Gorenje, spasila me ovaj mjesec
Ma da to sa servisom i mene brine.
Ne baš off: Imamo Ariston kuhinjske aparate, kupljene 2004. Prošli tjedan perilica suđa se pokvarila, firma koja nam je prodala uređaje (Ecos) više ne postoji, servisa isto tako nema.
Imali smo sreće da smo našli majstora koji ju je popravio.