-
Kome još treba auto sjedalica?!!!!
:shock: :shock: :shock:
Ne ne nije provokacija!!
Oduševljena pregledom auto sjedalica, odlučila sam sve koje poznam pozvati da i oni dođu u subotu provjeriti kako im je montirana i da li su im klinci sigurni. Stvarno sam bila šokirana reakcijama.
Kako radim u vrtiću, velikoj većini roditelja sam rekla za pregled (letke i plakatiće nismo smjeli staviti
)i velika većina od te velike većine je samo komentirala kako su oni stolicu stavili po uputstvima i da njima nitko neće pametovati o tome. Postojala je i skupina roditelja (ne prevelika, ali opet..) koji su rekli da stolicu uopće ne koriste, da dijete ne voli sjediti u njoj. i nekolicina onih koji su rekli da bi voljeli doći jer da se to stvarno čini korisno. (Koliko sam uspjela vidjeti u subotu, nitko od mojih klinaca i roditelja nije bio
)
Kolegica sa posla, ima curicu od 9 mjeseci, je komentirala: "Ja znam da je naša stolica 100% krivo montirana, ali kome se da trošiti subotu popodne na neki bezvezni pregled?!!" Ja naravno ostala šokirana, jer bih ja za svoje dijete otišla i na mjesec.
A zašto sam ustvari odlučila napisati sve ovo je bio komentar jedne vrlo mlade mame dvojice dječaka (2,5 god i 2 mj). Dakle priča ide ovako:
Živim doslovce 100 metara od vrtića. Taj dan sam bila u gradu autom, pokupila MM sa posla i došli po Lauru u vrtić. Otvaram ja vrata od auta, ona lijepo ulazi, sjeda u svoju stolicu (za drugačiju vožnju autom ona ni ne zna!!), ja ju zakopčavam i da ću sjesti naprijed na svoje mjesto, ta mama mi dobaci: "Pa teta ti nemaš ni 100 m do kuće, a stavljaš i vežeš dijete u stolicu!" Na što sam joj ja odgovorila "Stolica uvijek i bez iznimke!!"
A ona će meni "Kako si ti zločesta mama!"
Drugi dan je došla u vrtić i ponovno me u nevjerici pitala šta ja stvarno uvijek vežem Lauru, Na što sam joj ja opet dala isti odgovor. A ona je komentirala kako ona ima velikog Jeepa, da vozi oprezno i da se njenoj djeci ništa ne može dogoditi - stariji sjedi na stražnjem sjedalu, a mlađi je u onoj maloj stolici (0-13) niti je on vezan, niti stolica.
I zato ja vas sada pitam, kome uopće danas treba autosjedalica, osim nas nekolicine koji očito imaju viška novaca za bacanje, pa se eto bahate sa kupovinom nekih apsolutno nepotrebnih stolica za sigurnost naše djece!!!??!!!
Vjerujem da i vi imate sličnih priča, nažalost.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma