Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Da li netko ima iskustva s Babylove AIO pelenama

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Da li netko ima iskustva s Babylove AIO pelenama

http://www.kidalog.net/product_info....products_id=29

Ja ih imam 4 komada. Ana ima mjesec dana.
    Sad su joj još malo široke oko nogica, ali su mi lijepe, dobro se peru i brzo suše. Cijena im je oko 55 kuna, ali je poštarina relativno velika.

Kupila bi ih još za kasnije.
    Zanima me da li ih je netko koristio s većim djetetom.
    Kako upijaju veću količinu (jer nisu jako debele)?
    Do koje kilaže ste ih koristili?
    Kakve su nakon puno pranja?

Hvala unaprijed.

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja kazem sto i cocci osim sto nemam 10 nego 4 kom.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa sto ste to narucivale iz KAnade? Nema negdje u Europi? I koliko onda kostaju kad se sve zbroji?

A sto se tice ovih sivacih AIO od flanela sto cure s foruma rade.. zar flanel ili flis ili sto je vec to izvana stvarno zadrzava vlagu toliko da te pelene stvarno sluze kao AIO?

Početno

ako je pelena samo od flanela nikako ne moze biti AIO, dok ako stavis fleece kao vanjski sloj, nije nepropusan skroz kao zastitne, ali ipak zadrzava vlagu neko vrijeme, mislim da bi ti to cocci puno bolje objasnila, ona je majstor za fleece

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

coccinella, kakav dodatni uložak? Nešto posebno ili si sašila?

Ove informacije su stvarno ohrabrujuće.

Ja ću možda početi raditi nakon 6 mjeseci i Anu će čuvati moja mama koja stalno nešto gunđa oko platnenih (u stilu da je sve moram imati što je "IN", a kompliciram se život).
    Onda bi htjela njoj maksimalno olakšati s AIO da ne bi na kraju ispalo da i njoj kompliciram.
    A miris jednokratnih kad jednom probaš platnene jednostavno postane nesnosan.

Anita, meni se te pelene baš jako sviđaju jer ja ne volim jake boje i šarene uzorke, pa mi je tak svejedno iz koje zemlje ih naručujem.
    Ove su jednobojne, iznutra su bijele, ja sam naručila 4 nježne, pastelne boje izvana.
    Jedino bi se isplatilo naručiti više odjednom jer je veća poštarina. Ovako na sitno (4 kom) ispada da je pelena skoro 90 kn.

Ako netko ima neku bolju ideju za AIO ja sam svakako otvorena za sugestije, ali iznad 90 kn s poštarinom po peleni mi ne odgovara.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Anita, sto se tice narucivanja 'preko bare', i cijena je faktor - ove babylove su cijenom dosta povoljne, cak i kad se uracuna postarina, za razliku od npr. europskih popolini pelena (imaju i AIO), ovdje na forumu dosta hvaljenih, ali prilicno skupljih.

Fidji - dodatni ulosci za pelene mogu se naruciti s istih stranica kao i babylove pelene, ali ih zbilja nije problem sasiti od flanela
    od AIO pelena povoljne su jos i kushies ultra, takodjer iz kanade. kvalitetne su, debele, unutra bijeli flanel, u paketicu od 5 kom dobila sam 3 jednobojne pastelne i dvije bijele sa sitnim uzorkom, mislim da im je vanjski sloj PUL... ali one idu po velicinama, mislim da su 3 velicine, pa ne znam da li ti to odgovara.

inace, meni se po teksturi vise svidja vanjski sloj npr. bumkinsica (nekakva tanka, podatna ali cvrsta sintetika), unutra je isto kvalitetni bijeli flanel, ali one su jako sarene i dosta skupe.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A pdv i carina?

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja se čudim, ali dosad mi nikad nije prošla vlaga van na tom zavrnutom dijelu. No ja ih ne koristim svakodnevno već kad idemo izvan kuće pa možda to nije mjerodavno.

Jedino su Ani oko nogica još malo široke i tu mi je znalo promočiti, ali nogice se brzo debljaju pa će i to uskori biti bolje.

Daj mi molim te link da vidim koji su to njihovi dodatni ulošci (znatiželjna), ne mogu skužiti koji bi to bili. (Iako mislim da ih je jednostavnije sašiti.)

wildflower, meni se Bumkins recimo ne sviđaju iako su dobre, ja bi samo curičasto-pekmezaste.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam razmisljala kupiti te pelene zajedno sa fidji ali sad se dvoumim, jer moj mali popisanac smoci sve pelene u roku keks. ako su ove manje upijajuce u odnosu na ostale, hmmm...

kakve su te kushies? jesu li deblje? moze neko poslati link na te jeftinije, ja se sva pogubim na platnenim stranicama...

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko to uspadne s postarinom i carinom, znas li?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

mislim da su meni s postarinom izasle oko 65kn po komadu, a carinu mi nisu naplatili (bio je paket od 2x5 komada).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pojasnite, šta znaći AIO pelena,
    hvala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

coccinella hvala,sada vas mogu pratiti u priči a da mi ne zvučite ko svemirci

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Išla sam gledati Kushies na basicallybaby.

Da li sam ja čorava ili se ne može birati boja naručenih pelena?

Felix ako budeš naručivala uzmi meni jednu za probu. Jedino mi se kod Kushies čini da izgledaju dosta plastično.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemojte uzimati kushies ultra jer nisu bas nesto. meni u pocetku nije bilo jasno zasto nekim kushies ne valja a onda sam skuzila da je razlika izmedju ultra i classic ogromna. mislim da su to classic ne sjecam se vise kako se tocno zovu, uglavnom aio ali je zastitni sloj unutar pelene, dakle ona je izvana skroz pamucna. te su meni odlicne. i kroj je drugaciji.

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

classic su dušu dale za ljeto.bez covera, naravno. to je jedina pelena za koju sam sigurna da još može na brunu i pojela bi se od muke što sam sve prodala.

ultra su krute naspram classic, i brže pokazuju znakove starenja.

samo, za manje bebe i u hladnija vremena, cover na classic je potreban, barem za spavanje. samo nemojte uzimati kushies covere, užasni su.

uglavnom, kushies je nepobjediv cijenom, a drag mi je jer su nam to prve pelene koje smo imali.

ne možeš birati boju pelene, što pošalju-pošalju. i basically baby mislim jedini šalju u hr, inače se kushies ne prodaje izvan kanade i usa pa moraš biti sretan da uopće bilo što dobiješ

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Soft Cloth Bunz odnedavno prodaje Kushies:

http://www.softclothbunz.com/index.a...ROD&ProdID=467

Znam da je vlasnica duuuuugo razmišljala da li da ih uopće prodaje, jer ona sama nije sa njima zadovoljna, ali eto, napokon je popustila.

Ja ih nećem.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nama su Kushies ultra sasvim OK. Možda jesu malo deblje od ostalih fensi pelena, ali koristimo ih za van i želim pouzdanu AIO pelenu.
    Boje se ne mogu birati, ali su to neutralne, nježne pastelne boje. Ja sam dobila bijelu, zelenu, žutu i dvije sa uzorkom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    Ja ih nećem.
    Kad ne koštaju bar 100kn bez carine i nemaju neki bijesni uzorak! Ovo je pelena za normalne ljude - ne za ovisnike

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    Ja ih nećem.
    Kad ne koštaju bar 100kn bez carine i nemaju neki bijesni uzorak! Ovo je pelena za normalne ljude - ne za ovisnike
    Znam ja i neke normalne koji ih zaobilaze u širokom luku, pa ih bome i ja zaobilazim.

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovaj Kushies definitivno unosi pomutnju u redove friških platnopelenaša.

Idem ja ipak naručiti Babylove, Felix javi kaj budeš ti, ako budeš Kushies classic onda daj meni jednu naruči za probu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Iskustva i potrebe su različiti! Ima dosta informacija na netu, pa tko želi nek malo prosurfa.
    Što se tiče Kushies classic, nisam baš našla neka prepozitivna iskustva, a činjenica da u paketima uz njih dolaze i zaštitne gaćice, ne ulijeva mi previše povjerenja.
    Pa opet.... meni je AIO pelena potrebna za izlaske i da izdrži duže vremena. Zato imam Kushies Ultra.
    Inače, najdraže su mi home-made pelene i Kamaris zaštitne.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Što se tiče Kushies classic, nisam baš našla neka prepozitivna iskustva, a činjenica da u paketima uz njih dolaze i zaštitne gaćice, ne ulijeva mi previše povjerenja.
    ne dolaze zastitne u paketu. otkud ti to? bar nisu kad sam ja kupovala.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Imaš na netu neke stranice koje prodaju start pakete. Mislim 12 ili 15 classic i uz njih 3 covera.....
    Ne mislim na one pakete po 5 pelena sa basicallybaby....

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

pa i ovdje na forumu se pisalo da su uz classic ipak potrebne zastitne, a i na basicallybaby sajtu, uz sliku kushies ultra pise velikim slovima da zastitne nisu potrebne, dok uz sliku kushies classic to ne pise.
    ovo sto navodim su i razlozi zasto sam se ja kod odlucila za ultra, a ne classic, jer su mi trebale prave AIO.

hehe sad cu se opet naci u situaciji da branim i hvalim kushies - ok, za prave pelenske ovisnike one sigurno i nisu nesto, ali za one druge, kojima jedino treba povoljna, jednostavna i pouzdana AIO, mislim da je ovo odlican izbor.

angica

Početno

cure, mogu vam reci da sam ja iskreno s kidalog-ovim babylove one size(nemogu se ni sjetiti točnog naziva). Uglavnom tako su malene i neupotrebljive za klince koji imaju više od 10kg. Moja mala ih je mogla nosit na najvećoj veličini čim je došla iz bolnice. Tanke su i mani su totalno tužne u odnosu na Kamarisove. btw odmah su izgubile onu lijepu plavu biju i dobile mucice po sebi. Ja glasam za kamaris- mislim da nije vrijedno muke i čekanja. (ja sam svoje čekala jaaaaako dugo)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •