Ajde da vas pitam jer vise nemam pojma sta da radim.
Susjedi imaju psa i setaju ga oko kuce da kaki. I sad pas kaki izmedju moje i njihove kuce. To je vrlo uski prolaz koji nas djeli.Jedna mala stazica je kao moja strana a jedna njihova. E sad problem je u tome sto oni to nikako neciste. Dakle mislim da skupljaju po tjedan dana pa pokupe pa tu kesu u koju su pokupili isto tu pored drze.![]()
Vec sam luda. Znam su to i prije radili i imali problema sa ljudima koji su zivjeli u staroj kuci prije nego je nasa napravljena. Naime razlog zasto znam je jer je cura koja je cistila kod njih radila i kod mene. Dok je ona radila jos se su se ta govna nekako i cistila jer sam ja nju zamolila ali sad je ona dala otkaz.
Ljeto je i svaki dan je vruce i sve to smrdi a prozori od djecijih soba su mi iznad toga tj na toj strani. Muha more i nista nemogu otvoriti a imam osjecaj da ih ima i kad neotvaram. Da nepricam da slom zivaca dobijem kad se Noah zatrcipa mislim sad ce upasti u to. Ma za po........
Sretnem susjedu neki dan i fino je pozdravim i pitam dal bi mogla zamoliti ovu novu sta joj cisti da to malo cesce kupi. Kaze ona meni nemam novu curu. Ma sta mene boli briga sta nemas ocisti ti tvoj je pas kretenu.
Naravno nisam joj to rekla i pitala sam da sam vidjela nekog ko cisti ona kaze to je samo za ovo ljeto i da ce ona reci muzu. Mislim koja drskost. Taj dan sam cjeli dan cistila kante za smece jer je bilo puno crva onih bjelih i to je bio cetvrtak prosli tjedan. Do danas to niko nije ocistio i sad sam provirila i pas jos nasrao. Ubicu seeeeeeee. Sad vec stvarno placem.
Ne zelim se svadjati sa susjedima iako bi im to najradje na parking bacila sve i pitala sam je lijepo i lijepo me odkantala. Ona je neka odvjetnica a on nemam pojma.
Sad mi jedino preostaje da zovem grad i prijavim i onda to je rat![]()
![]()
Sta da radim? Kako ljudi mogu biti drski do te granice?