Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Problemi sa susjedom-psom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Problemi sa susjedom-psom

Ajde da vas pitam jer vise nemam pojma sta da radim.

Susjedi imaju psa i setaju ga oko kuce da kaki. I sad pas kaki izmedju moje i njihove kuce. To je vrlo uski prolaz koji nas djeli.Jedna mala stazica je kao moja strana a jedna njihova. E sad problem je u tome sto oni to nikako neciste. Dakle mislim da skupljaju po tjedan dana pa pokupe pa tu kesu u koju su pokupili isto tu pored drze.

Vec sam luda. Znam su to i prije radili i imali problema sa ljudima koji su zivjeli u staroj kuci prije nego je nasa napravljena. Naime razlog zasto znam je jer je cura koja je cistila kod njih radila i kod mene. Dok je ona radila jos se su se ta govna nekako i cistila jer sam ja nju zamolila ali sad je ona dala otkaz.

Ljeto je i svaki dan je vruce i sve to smrdi a prozori od djecijih soba su mi iznad toga tj na toj strani. Muha more i nista nemogu otvoriti a imam osjecaj da ih ima i kad neotvaram. Da nepricam da slom zivaca dobijem kad se Noah zatrcipa mislim sad ce upasti u to. Ma za po........

Sretnem susjedu neki dan i fino je pozdravim i pitam dal bi mogla zamoliti ovu novu sta joj cisti da to malo cesce kupi. Kaze ona meni nemam novu curu. Ma sta mene boli briga sta nemas ocisti ti tvoj je pas kretenu.

Naravno nisam joj to rekla i pitala sam da sam vidjela nekog ko cisti ona kaze to je samo za ovo ljeto i da ce ona reci muzu. Mislim koja drskost. Taj dan sam cjeli dan cistila kante za smece jer je bilo puno crva onih bjelih i to je bio cetvrtak prosli tjedan. Do danas to niko nije ocistio i sad sam provirila i pas jos nasrao. Ubicu seeeeeeee. Sad vec stvarno placem.

Ne zelim se svadjati sa susjedima iako bi im to najradje na parking bacila sve i pitala sam je lijepo i lijepo me odkantala. Ona je neka odvjetnica a on nemam pojma.

Sad mi jedino preostaje da zovem grad i prijavim i onda to je rat

Sta da radim? Kako ljudi mogu biti drski do te granice?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma fuj

ja bih joj ta govna odmetlala na njenu stranu i još bih kupila dansku dogu ili nekog mastifa i hranila bih ga grahom i izdresirala da joj sere pod prozor!

pa jel ima kakva sanitarna kod vas?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja bih opet probala razgovarati sa ljudima, pa im fino reci sve onako kako jeste. Kako si i nama opisala.Znaci nemoj je pitati ima li koga da to ocisti nego je lijepo podjesti da to oni trebaju ocistiti i da te ne zanima hoce li to uraditi neko kome ce platiti ili oni sami ali da to vise neces i ne mozes tolerisati. Da imas djecu,da smrdi i podsjetiti ih kako znas da je to njihova obaveza i ocekujes od njih da taj problem rijese. Znaci reci joj jos jednom ali ne lijepo nego onako otresito i bas te briga i ako se naljute pa pobogu trazis sasvim normalnu stvar. Ako imas psa tvoja je duznost i brinuti se oko njega a ako to nisu u stanju onda nemoj ni imati psa. I da zovi neku nadleznu instituciju- sanitarnu ili sta vec kod vas ima. Ja uvijek probam lijepo ali to rijetko kada upali pa onda probam na drugi nacin i to obicno uvijek ima rezultate. Sretno.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

:shock:

U Kanadi?????

Da je u mom sokaku još bi i shvatila, ali u Kanadi?????

Nemam savjet, samo se iskreno čudim i šokiram.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ne reagira na molbu, uzmi rukavice - počisti - i sve joj istresi pred ulazna vrata.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: Problemi sa susjedom-psom

A što si je pitala ima li neku čistilicu, pa zaboga pitaj nju direktno i reci joj sve što te muči i to bez uvijanja, a ako i nakon toga bude radila isto onda zovi neku gradsku službu.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ako ne reagira na molbu, uzmi rukavice - počisti - i sve joj istresi pred ulazna vrata.
    potpisujem
    nego,jel ima povezanosti sa tom susjedom i dogadjajem sa vratima?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

iznajmila bih slona,nahranila ga laksativnom hranom i navela ga da joj se posere pod vrata.....

drž se

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    Citiraj sorciere prvotno napisa
    potpisujem
    nego,jel ima povezanosti sa tom susjedom i dogadjajem sa vratima?
    hehehe... naravno. sad iz prakse znam da je ideja dobra!

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    ma fuj

ja bih joj ta govna odmetlala na njenu stranu i još bih kupila dansku dogu ili nekog mastifa i hranila bih ga grahom i izdresirala da joj sere pod prozor!

pa jel ima kakva sanitarna kod vas?
    ajme maria sto me nasmijao tvoj post-do suzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zvala sam tu neku sanitarnu tj nakon sat vremena zvanja napokon su me spojili s odgovarajucom sluzbom. Lijepo je prijavila i ovi rekli da ce joj ici od 1-5 narednih dana. Nemam pojma sta ce sad biti jer znam da su joj stari susjedi bacali na parking tj ispred garaze njene ali nisam skontala sta je bilo poslije toga.

Sutra ce mi dodji pricuvati djecu ta cura sto je prije kod njih cistila pa je budem pitala. Pas je danas imao neki proljev i necu vam ni pricati na sta to danas lici. Isplakala sam se popodne i onda im isla na vrata ali ih nije bilo.

Nemogu se ja s njima natezati. To se ocigledno desava vec dugo i i ostali su imali problema s njima. Uzas.

Nadam se da ovi nesto srede iako nisam bas sigurna. Jedna od zena iz tih sluzbi je rekla da ima tako groznih slucajeva da ljudi nakraju kao ja sami kupe i bacaju u smece

Marija i Sorcie, od srca sam se nasmijala.

Sandra ma nema nikakve veze sa bojanjem vrata ali ako se ovako nastavi mogla bi ja kupit pusku za te boje i pocet bojat ljudima kuce po naselju pocevsi od moje susjede.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ako se ne varam, kod nas je bio za kupiti nekakav sprej koji je za ljude bez mirisa i nije ostavljao tragove, a služio je da se njime poprskaju npr. automobilske gume kako ih psi nebi zapišavali. Naime, u sebi je sadržao neko sredstvo koje je pse mirisom odbijalo...

Sigurna sam da u Kanadi ima tako nečeg, ako ne i efikasnijeg za nabaviti, raspitaj se. Osobno mi je slabo kad čitam o neodgovornim vlasnicima pasa jer oni bacaju sjenu na sve one koji se o ljubimcima brinu i čiste za njima...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ajme, kakvi ljudi! Kako njima samima ne smeta toliki smrad?
    A kad si napisala cime se bave, pomislila bih da su to neki fini ljudi s odlicno sredenom kucom.
    Drzim fige da ta sanitarna (ili kako se vec zove sluzba koju si zvala) dode i zafrlji im neku kaznu. sta te briga za dobrosusjedske odnose, ionako ne bi mogla lijepo gledati nekoga tko vam pod noge podmece pseca govna.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

maria71,ti imaš lude ideje

ja ne znam kaj bih napravila u takvoj situaciji,ja sam fina i ne bih se nikome "štela zameriti",al MM bi proveo u djelo ideje marie71

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kaj se ne bi htjela zamjeriti?!? ma ja bi joj već od prvog dana visila za vratom... i uopće me ne bi dirali dobrosusjedski odnosi - pa ko uopće želi biti prijatelj sa "posrancima"?
    imam i ja neke ideje ako ne možeš naći dogu ili slona....ali ih ne smijem iznositi javno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas nose smece i mislite da su to pokupili i bacili. Ni pod razno.

Sad sam joj isla na vrata i rekla joj danas se nosi smece ali ocigledno znate jer ste iznjeli, pa ako mozete i ono pokupiti i baciti jer ce naredna 4 dana biti jako vruce i to smrdi.

Ona me gleda, prvo jer sam u pidzami, i onda me pita a sta da baci

:shock: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Govna. Kaze reci ce muzu i zatvori mi vrata.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ako nesklone danas ja cu to pokupiti i baciti im ispred vrata jer sam sad poludila dokraja.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

to natasa! :D
    pred vrata ž njima!!!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i malo im kvaku namaži...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Natasa30 prvotno napisa
    Ako nesklone danas ja cu to pokupiti i baciti im ispred vrata jer sam sad poludila dokraja.
    I tako svakodnevno dok ne shvati poruku. 8)

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

potpisujem Sanju

samo ne pokazuj joj koliko si iznervirana sa time,vec joj mrtva ladna stavi to pred nos,tj. vrata

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    potpisujem Sanju

samo ne pokazuj joj koliko si iznervirana sa time,vec joj mrtva ladna stavi to pred nos,tj. vrata
    U vreci za smece predpostavljam da mislite a ne samo onako?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja bi samo onako fino rasirila joj pred vrata,nek i njoj smrdi

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nato, obrati se sorci za pomoć, ona ti je magistrirala na tim i takvim problemima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MajaMajica prvotno napisa
    nato, obrati se sorci za pomoć, ona ti je magistrirala na tim i takvim problemima

Da primjetila sam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja si ne mogu pomoći, ali svaki put kad vidim ovaj naslom pomislim da ti je susjed-pas.

Ontopic, pseći drek (može i dječji ako se lakše razmazuje) namazan na kvaku mi zvuči bajno...ali s donje strane, da ne skuži dok ne uhvati.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja bih ti ipak savjetovala da razmislis prije nego sto nesto uradis, sto moze biti upotrijebljeno protiv tebe. Ipak, ona je advokatica... Stoga, samo uz liniju zakona, kako ne bi ti ispala okrivljena strana.
    Hocu reci: budi oprezna i osveta je najbolja - hladna. Stoga, ohladi glavu, dobro se raspitaj i tek onda djeluj.
    Ta situacija kod vas je kao u Ocajnim kucanicama!
    P.S. Jesi li igrala igricu Neighbours from hell?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Natasa30 prvotno napisa
    U vreci za smece predpostavljam da mislite a ne samo onako?
    :shock: kakva vreća za smeće?????????????????????????? taman posla!!!

onak fino rašireno, pa nek skače preko toga. btw - u principu joj samo vraćaš njeno vlasništvo, a za to te ne može tužiti. traži da analiziraju govno, pa nek dokaže da nije od njene džukele !!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a da skupiš ekipu i napravite roštiljadau, pa kad alkohol počne malo djelovati, organizirate natjecanje "pogodi prozor"?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da li ti možeš nikako ograditi svoju kuću, pa nek njihov pas kenja u njihovom dvorištu. I obavezno idi kupiti repelent za pse i sve našpricaj.

Naši susjedi puštaju svog psa (neka ogromna pasmina) da slobodno šeta po ulici. Inače je skroz dobročudan i to mi ne bi smetalo da ne ulazi u moje dvorište (preskoči ogradu) i kaka po mom vrtu. I onda moji klinci ugaze u to jer se igraju u dvorištu. Ja planiram krenuti u potragu za repelentom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jedno vrjeme su cistili, ak je i korov poceo rasti na tom djelu. Juce potvarala prozore u djecijim sobama i odem gore a ono smrdi pogledam kroz prozor i imam sta vidjeti. :shock:

Predpostavljam da su ovi iz grada bili i upozorili ih ali kratko je trajalo.

Jutros je muz sve to pokupio i bacio im ispred garaze. I govna i kese sa govnima. Sta ce sad biti nemam pojma.

Mi smece nesmjemo drzati vani nego moramo drzati u garazama i nosi se svaki drugi tjedan. Recakling se mora raditi inace nebi odnjeli smece i sve nam mora stojati u garazi a oni svoje smece tj govna drze tik do mojih prozora. E neoze vise bogami.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u boj u boj za svjež zrak svoj!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Natasa :D

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Maria, opaljena si skroz.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako me nema u zatvoru sam. Snjeg se otopio i izniklo najmanje 40 grupica govana.

Necu ni reci sta sam uradila. Kreteni.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Natasa, kupi repelent. To ti je tekucina u spricalici, ciji miris psi nikako ne vole. To se prodaje u vecini ducana za kucne ljubimce.
    I djelotvorno je.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Natasa, kupi repelent. To ti je tekucina u spricalici, ciji miris psi nikako ne vole. To se prodaje u vecini ducana za kucne ljubimce.
    I djelotvorno je.
    I sta da uradim s tim repelantom? Ima li kakav za ljude kretene?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To spricas po mjestma gdje ne zelis da ti susjedovi psi dolaze. Znaci trebat ces na pocetku malo vecu kolicinu (recimo kamion )
    a kasnije sve manje i manje.

Kuzis ti pospricas, njima smrdi i ne dolaze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •