Cure, koje cekate, dajte mi se javite i nemojte mi zamjerati. Sve se šalje poštom, a ako mi ne javite da vam pošiljka nije stigla niti ja ne znam, jer pošta ne javlja sama ako je zagubila paketić
Prošli tjedan smo bili u raskoraku sa gumicama za zaštitnene znam kako mi se to dogodilo, pa nismo imali veličinu 1, pa sam malo čekala jer su mi javljali da će "svaki tren" stići i nisam nikom javljala za zakašnjenje. Svakako mi se javite na pp ili telefon, čak i danas možete nazvati jer me preusmjerava na mob i uvijek se javljam na telefon i rado ću odgovoriti na sva pitanja i ugodna i manje ugodna, ali najmanje bih željela da imam nezadovoljnih kupaca
pa ćemo vidjeti da li je do nas ili do pošte.

ne znam kako mi se to dogodilo, pa nismo imali veličinu 1, pa sam malo čekala jer su mi javljali da će "svaki tren" stići i nisam nikom javljala za zakašnjenje. Svakako mi se javite na pp ili telefon, čak i danas možete nazvati jer me preusmjerava na mob i uvijek se javljam na telefon i rado ću odgovoriti na sva pitanja i ugodna i manje ugodna, ali najmanje bih željela da imam nezadovoljnih kupaca
pa ćemo vidjeti da li je do nas ili do pošte.
stvarno odgovaram na svaki.