Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Pedijatar - blizu Prečkog

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pedijatar - blizu Prečkog

Proroštiljala sam forum i naišla na preporuke za dr. Jovančevića (Stara Trešnjevka) i dr. Regan (Knežija).

Budući da uskoro selimo u Prečko, lijepo molim preporuke za nekog pedijatra u blizini (Prečko, Špansko, nešto). Navodno pedijatrica u najbližem Domu zdravlja (Prečko) nije baš idealna, pa se ne bih htjela zaletiti jer smo nažalost do sada već imali dosta (loših) iskustava s pedijatrima.

Hvala unaprijed

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo bili kod te "pedijatrice"
    pod navodnicima jer uvaljuje adaptirano, daje recept za ljekove koji nisu već po 15tak godina u uporabi jer su npr. kancerogeni i sl.
    bili smo kod nje godinu dana

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo u DZ Tresnjevka ali ne kod dr Jovancevica, nego kod doktorice u suprotnoj smjeni. Ja sam zadovoljna, divna je s bebama, nije stara i sama je svoje dijete iskljucivo dojila 6 mj, a i sestra je super.
    Ja nemam problema i jos iskljucivo dojim tako da ne mogu reci kako se ponasa kad mama ima problema, da li ohrabruje ili uvaljuje adaptirano. . . .pozitivno je tu na Tresnjevci sto rade i na privat, izvan radnog vremena pa se ne moramo s bebom motati medju bolesnom djecom, jer ako me nesto razljuti onda su to roditelji koju vode bolesne, smrcave, i svakakve u doba kad su zdravi i kad dolazi puno bebica pa ovi kaslju bebi u facu. . .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zove se dr. Puzevski, i kad je "frka" izuzetno je strpljiva i blaga prema roditeljima. Nazalost, imali smo iskustva s njom ("nazalost" zbog potrebe da visimo kod pedijatra, ne zbog nje) i sve je bilo samo pozitivno.
    Za adaptirano ne znam, ali kad bi mi ga i htjela uvaliti morala bi mi dati gadno dobar razlog za to.

Problem sad je sto mi je pinkicu daleko iz Preckog, ali ako ne nadjem pametnije rjesenje, pitat cu je moze li nas primiti.

Btw, jel zna netko kakvi su pedijatri u Spanskom/Malesnici?

Hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi smo imali iskustva sa spomenutom pedijatricom na Prečkom, jer je radila kao zamijena našoj na Trešnjevci. Zato smo se prilikom preseljenja na Prečko prijavili kod dr.Penave na Jarun. Nismo, srećom, morali do sada puno visiti kod nje, ali za sada se čini OK. Starija je i ima iskustva, izuzetno je pažljiva s bebama, kao i sestra Brankica. Jedino je kod njih čekaonica uvijek krcata. Navodno ni dr. u suprotnoj smjeni nije loša.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi preporučamo dr. Kujundžić u Španskom. I on njoj je već pisano po forumu pa možeš i to pogledati. Mi smo jako zadovoljni. Razumna i strpljiva i sve se možeš s njom dogovoriti.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja još nemam iskustva, tek prikupljam informacije, al zbog blizine sam razmišljala upravo o pedijatrici u DZ Prečko, i sad tu vidim da nije baš nešto... dal vi govorite o dr. Dubravki Zelić ili ima tamo još netko u drugoj smjeni?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

upravo ta

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

buby thnx, nikog neznam još u ovom kvartu da mi kaže iz iskustva. gdje onda vi idete?

koliko sam čula ta dr.Kujundžić ne prima više nove pacijente, kao ni dr.Jovančević u Zvonigradskoj (al tamo mi je zbilja malo predaleko ići s bebačem po zimi).
    kakva su vam iskustva s tom dr. Penava na Jarunu i dr. Regan na Knežiji?
    neznam jel uopće ima još koji DZ u ovom dijelu grada?
    hvala unaprijed

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odite do dr. Dragice Šakić u Dom zdravlja Rudeš, Anina bb.

Doktorica je fantastična, genijalan dijagnostičar, vrlo draga i strpljiva s djecom. Mi nismo kod nje jer stanujemo u Šestinama, ali inače bismo bili.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

scardona moja, mi smo se preselili (prvo pedi, a onda i mi u kompletu - promijenili kvart)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •