- tata moze biti na porodu, bez tecaja
- nema roominga (najveci nedostatak po meni), bebe donose svaka 3 sata, ali ako trazis, donijet ce i cesce, tj. kad bude plakala, od 23 do 6 ujutro ne donose bebe
- porod: klistir, brijanje - sve po protokolu , prokidanje vodenjaka nije rutinsko, ctg obavezno prikopcan , polozaj lezeci, na boku - nema setanja po radjaoni (predradajonu nisam iskusila), epiziotomija - ovisi, viserotke u svakom slucaju ne rezu rutinski
- nema mogucnosti epiduralne
- rado sibnu drip
- sestre na odjelu ok, sestre u djecjoj sobi jako dobre, hoce donijeti bebu mimo "rasporeda", uvijek nasmijane, hoce odgovoriti ako ih nesto pitas
- formalno podrzavaju dojenje, ali u praksi je malo teze dobiti suvislu informaciju, uglavnom se sve svede na moralnu podrsku i savjet u otpusnom pismu "dojiti na zahtjev"
- lijecnici - nije losa ekipa, ima par mladih doktorica koje su sasvim ok, meni je dr. Kosec (ne spada u mladu ekipu) bila jako dobra jer je normalna, mozes ju pitati sto te zanima (i prije poroda, i poslije), zena ce uvijek imati vremena odgovoriti, ostali standardno nedodirljivi
- posjete - dosta su liberalni, moze se doci i izvan vremena posjeta, prakticki cijeli dan

Ovo je ono sto sam se sad sjetila, dopisem ako mi jos nesto padne na pamet.
Rodila sam tamo 98 i 2002.