Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Homeopatija u trudnoci!?

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Homeopatija u trudnoci!?

Mozda vec negdje ima slican topic, ali ja nisam u stanju da sjedim i trazim, pa vas unaprijed molim da mi oprostite ako se ponavljam

Stanje je takvo da ni nakon 8 Penicilina nisam uspjela izlijeciti streptokok :/ Sad je pojavio betahemoliticki grupe B i ja ziva ne znam sta cu.
    Jucer sam bila kod homeopate pa mi je rekao da se posavjetuijem sa mojom dr. vezano za preparate koje bih mogla koristiti a kako je ona na godisnjem, pa me za to vrijeme vodi drugi dr. kojeg mi je mrsko pitati bilo sta jer je toliko arogantan, prepotentan, bezobrazan...pitam VAS da li je 10000% bezbijedno uzimati te preparate u trudnoci. Homeopata kaze da jeste, ali zbog mog mira (ja sam mu rekla da se nisam konsultovala sa dr.) nek provjerim sa dr.
    E sad, homeopatija oli NE???

Početno

Kod kojeg si homeopate bila ako nije tajna???
    Ja ti sina od 4 godine vodim zadnjeih par mjeseci i zadovoljna sam, inače njemu su u 12 mjsecu otkrli reflux i oštečenje bubrege, pa tako da bubrezi imaju smanjenu funkciju, onda ti je u 5 mjesecu dobio proljev koji nije prolazio tjedan dana pa sam ja inzistirala na pretragama, ustanovili su da ima campilobakteriju koja jako uništava sluznicu crijeva. Nismo više znali šta da poduzmemo, pa smo se odlučili na homeopatiju po preporuci prijatelja.
    Ako se radi o malim tableticama od voska, koliko ja znam nemaju nikakve kemijske sastojke.

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Covjek se zove Suad, a kako se preziva stvarno ne znam iako mislim da ti to nista ne bi ni znacilo jer sam ja u BiH. Covjek je inace zavrsio medicinu, a sad se bavi i homeopatijom. Ne znam ni da li je rijec o kuglicama, kapljicama...nista ne znam i najvjerovatnije cu sacekati svoju dr. pa vidjeti sta dalje ili eventualno ponovljeni bris, pa ako opet bude + bacicemo se na homeopatiju.
    U svakom slucaju hvala na odgovoru

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ivanchica prvotno napisa
    Covjek se zove Suad, a kako se preziva stvarno ne znam iako mislim da ti to nista ne bi ni znacilo jer sam ja u BiH. Covjek je inace zavrsio medicinu, a sad se bavi i homeopatijom. Ne znam ni da li je rijec o kuglicama, kapljicama...nista ne znam i najvjerovatnije cu sacekati svoju dr. pa vidjeti sta dalje ili eventualno ponovljeni bris, pa ako opet bude + bacicemo se na homeopatiju.
    U svakom slucaju hvala na odgovoru
    Jel to Sendelj, onaj iz Hrasna?
    Ako jest, daj da ti dam broj svoje homeopatice, zbilja je fantasticna!
    A koliko znam, homeopatija je pregnancy-friendly, samo bih ti ipak preporucila svoju homeopaticu

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Wewac, stvarno ne znam kako se preziva.
    Mislim da se apoteka zove Homeo Herb ili tako nesto i da u Hrasnom je, odmah iza Sunce osiguranja. Sto, jel' ne valja?
    Neko je stavio link o homeopatiji, pa sam tamo procitala da bi je kao i antibiotike trebalo izbjegavati u trudnoci. Ne znam sta da mislim.
    U svakom slucaju posalji mi broj te svoje, mozes i na pp.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo nešto sa rodinih stranica http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=147&show=1679

Mene bi osobno više zanimalo homeopatsko obrazovanje(gdje se školovao i koliko dugo)nego da li je dr. med.

Homeopatija je potpuno sigurna za trubnice i bebe ,ali kod kroničnih problema treba naći nekoga sa dobrim obrazovanjem(homeopatskim) i iskustvom.

Inače ,kod mog djeteta koje je imalo stalne upale streptokokom pomogla je jedino homeopatija.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

sirius, mozda si mislila na ovaj tekst - homeopatija u trudnoci

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislila sam na taj ,ali mi je pobjegao krivi...
    Nije baš vezano uz temu ,ali članak je jako dobro napisan.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

da, clanak je vrlo zanimljiv i navodi koje homeopatske pripravke uzimati za uobicajene boljke u trudnoci (mucnina, opstipacija itd.)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako jest, daj da ti dam broj svoje homeopatice, zbilja je fantasticna!
    A koliko znam, homeopatija je pregnancy-friendly, samo bih ti ipak preporucila svoju homeopaticu [/quote]

Draga wewa,

imam streptokok b i lijecim ga antibioticima i rado bih koristila homeopatske pripravke da mi ga se pomognu rijesiti....

Vidim da imas super homeopaticu - molim te posalji mi njezin broj...
    Thanx

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ivanchica prvotno napisa
    Wewac, stvarno ne znam kako se preziva.
    Mislim da se apoteka zove Homeo Herb ili tako nesto i da u Hrasnom je, odmah iza Sunce osiguranja. Sto, jel' ne valja?
    Neko je stavio link o homeopatiji, pa sam tamo procitala da bi je kao i antibiotike trebalo izbjegavati u trudnoci. Ne znam sta da mislim.
    U svakom slucaju posalji mi broj te svoje, mozes i na pp.
    kasnim totalno, nakon ovoga sam otisla na g.o., pa nisam vidjela...
    kakvi su sad nalazi?

giorgia, ja sam u Sarajevu, a i moja homeopatica. ako ti to odgovara, saljem podatke na pp

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja se već 9 dana borim s prehladom. U pitanju je samo nos, koji je začepljen, začepljen, začepljen....
    Pokušavam se boriti medom, čajevima, c- vitaminom, nadajući se da ćče se povući , ali još ništa. Nije mi bacilo na grlo, kronično, osim što mi se uslijed disanja na usta, jako suši, pa povremeno izaziva kašalj, suhoću i pečenje (noću).
    Izašla su mi 3 herpesa na usnama uslijed pada imuniteta (to je inače kod mene klasika)

Zanima me, pošto imam doma "Homelabove" tabletice "Cough & cold relief" koje su inače za kašalj i prehladu, da li bi ih kao trudnica smjela koristiti??
    Na kutiji piše da u slučaju trudnoće i dojenja tereba konzultirati svog liječnika, a moja je doc na godišnjem

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Imala sam S.aureus i uspjesno sam je sredila homeopatskim pripravkom. Sad pijem homopatsko zeljezo jer sam anemicna (20 tjedan sa 7,3 zeljezo i Hbg 10,3). Kontrolu trebam praviti negdje oko 10.01 pa cu ti javiti kako je djelovalo. Mogu samo dodati da je I. imao S.pneumoniae koju smo sredili isto homeopatijom, ama poslije je "zakacio" moju S.aureus. I njemu cu kontrolu uraditi 10.01.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •