iva avatar ti je![]()
![]()
Nadam se da će i tako kod nas biti... Jedino što me strah da ne kasni radi ciste jer mi je to bilo tako prije 4 mjeseca. Ali bolovi su užasni već 5 dana i bolne cice... Pa sad čekat ću još dva dana pa pišnut ako ne dođedo tada...
iva avatar ti je![]()
![]()
Nadam se da će i tako kod nas biti... Jedino što me strah da ne kasni radi ciste jer mi je to bilo tako prije 4 mjeseca. Ali bolovi su užasni već 5 dana i bolne cice... Pa sad čekat ću još dva dana pa pišnut ako ne dođedo tada...
hvala vam na vibricama![]()
evo me pecem MM kolace da ga malo oraspolozim... a ako kazete da je rano, mozda i je.. :D :D :D
vjerujem da bi se puno bolje oraspolozio s jednim plusicem![]()
Uh, najgore je to iščekivanje, no nejde drugačije. Treba se pokušati opustiti i dočekati tih par dana kasnije.Držim vam fige!!!
![]()
samo strpljivo
ja sam bila nervozna i napravila sam 3 testa...
prvi je bio negativan jer sam ga radila 28 dan ciklusa (iako su mi ciklusi bili 30-34 dana) i naravno da se nije vidjelo...
4 dana kasnije se jedva nazirao plusic, a jos 3 dana kasnije se vidjelo za zbilja
u medjuvremenu sam bila grintava, napuhana, nervozna, najgori pms ikad![]()
Cure koje ste to prošle imam pitanjce.. Dali ste imale osjećaj kao da čete svaki tren dobiti vješticu ili nije bilo naznake niti jednog niti drugog... Znam da ovo nije ta tema ali stvarno me jako zanima??![]()
Kod mene je slijedeća situacija, ciklusi 26 dana, nikada ne kasni.
Dva dana prije očekivane M test negativan.
Nakon dan kašnjenja na jeftinom testu blijeđa ali jasna crta.
Cijelo vrijeme sam imala bolove kao da ću svaki čas procuriti,
to mi tek sad kad mi kasni 4 dana se smanjuje.
Sise bole kao u PMS-u cijelo vrijeme.
Ja sam sigurna da je to to, ali normalno čekam UZV.
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude + .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A mogla bi sad već i neki kvalitetniji testić upotrijebiti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a mogla bi, a žao mi para, a možda me malo i strah.
no mislim da ću sutra na miru jer ne radim,
mrzim prije posla se npr. šminkat i bacat oko na test![]()
Ja sam nekako tužna, išla sam provjeravati od prošle godine kakav mi je bio ciklus u ovo vrijeme i razočarala sam se, isto mi je kasnila u točno ovom razdoblju i to mi je došla na 33 dc, tako da sam izgubila sve nade... A još uvijek imam bolove kao da ću dobiti a cice su me popustile skroz...![]()
![]()
Iskrice ne daj se, ništa nije gotovo dok ne dođe![]()
dok ne dođe, naravno
Znam znam i čekam ali ovo me ubija svako malo sam na wc da vidim jel došla gospođa...
Ja sam bila uvjerena da ću dobiti, ne da me bolilo, nego rasturalo! Nakon malo dužeg pokušavanja nisam niti mislila da sam trudna, nego sam bila uvjerena da ću procuriti svaki čas i htjela da što prije dođe pa da što prije krenemo ispočetka.
Nakon 4 dana što je kasnila zasvrbila me bradavica i istog sam trena išla raditi test, znala sam da bi to mogao biti znakić da se moje malo čudo ulovilo! I evo ga danas je već pravi mali hahar
.
Vibrice za sve vas u iščekivanju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/img]
Sad me i glava počela boliti ...sve mi ukazuje da dolazi
![]()
Uh, mene glava boli od jučer predvečer, ovo vrijeme me ubije, katastrofa. Mislim, uživam u sniženoj temperaturi i tom "osvježenju", ali što god se dešavalo s tlakom i vjetrovima, mojoj glavi ne čini dobro...
Tak da ti držim fige da je i tebi od vrmena, a ne od nadolazeće m.
Iskrica![]()
Vas cure moje drage.... Nadam se da je od vremena... Mislim da ću raditi testić sutra ujutro sa prvom mokraćom jer ću izluditi... još jednom
![]()
![]()
cd ima li novosti???
evo ovako, mene je bolilo kao da ću dobiti, i tako sljedeća tri mjeseca u vrijeme kad bi trebala dobiti. dva testa su bila negativna, jedan od 30-tak kuna i jedan od 100 kuna. Treći je bio pozitivan i to (14.11. je bila menga) sredinom 1 mjeseca, a bio je onaj najjeftinijiiskrica prvotno napisa
![]()
e da, a test sam bila pripremila za jutro. nisam mogla zaspati do 3, digla se i test pozitivan, zovem muža i pitam jel pozitivan, jesu dvije crte, a on bunovan veli: je, je dvije su i okrene se na drugu stranuja onda nisam mogla od uzbuđenja zaspati do jutra
a ujutro na posao. i sjećam se da mi je bilo muka kad bi vidjela čokoladu, a to je bilo stvarno čudno
Prekrasna priča...![]()
A MD bi istukla da mi tak izreagira, mada mislim da bi u tom trenutku da vidim + bilo sve jedno kako bi reagirao...
![]()
![]()
u tom trenu je i meni bilo svejedno![]()
meni je jednom bio lažno pozitivan test, pa mi je MM rekao da se skuliram jer sam taj put prije bila totalno u komi kad mi je ginić rekao da nema ništa i da je bio lažno pozitivan test. anyway, tek kad nam je ginekolog pokazao kako kuca malo srčeko, onda sam se smjela radovati![]()
iskrica prvotno napisa
iskrica kod mene jos nista novoga..
otisli mi na selo za vikend malo se odmorit i vratili pa nas docekalo svasta za odradit..
m jos nije dosla to bi sad bilo da kasni 5 dana..
juce ujutro radila jos jedan testic i isto negativan :/
knedla mi cijelo vrijeme stoji u grlu i povremeno me opere skupljanje sline ili zelja za hranom.. nekak sam umorna ovih dana.
mozda se uspijem zaletit danas pa izvadit betu, ova neizvjesnost ce mi popit mozak...
Moja vještica došla u subotu, znači 4 dana kasnije, ali da budem iskrena nisqam uopće razočarana, jer nekako to tako ide, novi ciklus nova nada...
Tebi držim fige za veliki + i šaljema malo ~~~~~~~~~
drzimo fige![]()
dala sam krv, MM ce pokupit nalaz popodne i onda bumo znali sve.
meni nikad ne kasni, nikad ne rani - bas je ko vurica.. imam simptome koje inace nemam, ma skroz se cudno osjecam..
ne znam jel to od hrane, vremena, napetosti, iscekivanja ili![]()
cd javi se molim te.... čekam rezultate kao da su moji ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tu sam tu sam![]()
nalazi se dizu od 16 do 18, MM radi do 16 pa dok se otkotura tamo i javi mi .. znači budemo znali oko 17 h
Ok, ok javi pa ja vidim tek navečer kad budem kod kompa...
Nemogu odoljeti a da još malo ne zavibrav ~~~~~~~~~~~~~~
iskrica prvotno napisa
hvala bas si![]()
![]()
rezultat kaze 0,59 .. nista nista ..![]()
cure![]()
ima vremena. držite se i samo hrabro! PUSE!!!
Potpisujem.iva2405 prvotno napisa
Cd![]()
![]()
Ima još nade za nas!!!!
cure evo i mene s jednim pitanjcem![]()
Ciklusi su mi neredoviti, uglavnom dobijem M oko 27 dc ili prije (24,23,25) iako sam pretprošli mjesec dobila 47 dc.
I sad, ovaj mjesec smo hopsali 10,12 i 14dc 8) (jer sam tada osjetila povremeno bol u jajniku pa pretpostavila da je O).
I danas mi je 31 dc, ništa od M, ali test je negativan![]()
Povremeno me boli (više kao pika) jajnik i imam neki iscjedak (kao bjelanjak) uglavnom kad se malo napregnem, ne cijelo vrijeme.
Jel ima šanse da mi je test krivo pokazao?
Da sam ipak kojim slučajem trudna?
Kaj vi mislite?
I taj iscjedak u ranoj trudnoći, kako izgleda? Jel stalno prisutan ili povremeno?
![]()
Zaboravila sam pitati... koji su simtpomi kada imaš tu folikularnu cistu?
folikularna cista? ja sam uvijek imala neke vodene ciste, mislim da je to to. nisam imala nikakve simptome. ali kad bi mi ginić ultrazvučno istu dijagnosticirao, dobila bi tablete, tipa dabroston, pila ih 5 dana, i nakon još 5 dana bi dobila mengu
Iva hvala na odgovoru![]()
Kod mene još ništa novo, danas je 33 dc i još nije došla M.
Nadam se da ni neće, ali...vidjet ćemo :/
Nemam nikakve simptome pms-a, ali i inače mi nije jako izražen.
Jedino što cijelo vrijeme imam taj iscjedak, koji do sada nikad nisam imala pa se nekak nadam da bi mogla uskoro ugledati plusić.
Pričekat ću još para dana s testićem (ovak mi je nekako lakše, još uvijek se nadam da bi to moglo biti to). Nekak nemam više snage za novi minus.
Držite fige,
![]()
Ovako ,menstruacija mi kasni 6 dana. Treći dan izostanka radila sam test i bio je negativan. Nadala sam se plusiću pa je moje razočaranje bilo ogromno
.Međutim, M još nije došla, nadam se da ni neće... Ima li još nade da sam ipak trudna :? ?
Kada da se ponovno testiram? Zanima me da li su cure koje su imale lažno negativan test imale neke simptome trudnoće i koje?
Molim vas za brzi odgovor...![]()
bok cure!
nova sam ovdje...ja si nažalost nesmijem još dopustiti da ostanem trudna...a bojim se da možda jesam...mislim da bi ste me vi najbolje mogle uputiti i dati savjet! mc mi traje 28-34 dana( zadnja m je bila 19.7), ja i dečko smo se neozbiljno ponjeli 23.7. kada je on svršio u mene....i ja znam da bi u normalnim uvjetima to bio neplodan period ali stvar je da su meni 31. bili dosta vlažni dani...očajni smo i već smo napravili 4 testa, 5.8, 7.8, 9.8. i jučer(svaki puta SIGN test na kojemu piše 3-5 dana prije očekivane menstruacije) svi su se do sada pokazali negativnima...mene je zapravo najviše strah zbog simptoma koji mi se čine nekako drukčiji od PMS grudi su mi nabrekle i bole me još od tog 5.8 ( kada smo napravili i prvi test) a ponekad osjetim i grčenje u donjem dijelu stomaka....pomozite.....savjetujte....bilo što
i da...na žalost ako bude ispalo da sam trudna morat ću na AB
pusa!![]()
Što podrazumijevaš pod vlažni? Meni se čini da su ti tek onda bili plodni dani i da zapravo nisi mogla ostati trudna 23.7. Ne bih rekla da ti ovulacija nastupa tako rano u MC. Ali testove si definitivno radila prerano. Pričekaj i smiri se. Sigurno će ti M doći, a ako ne dođe nadam se da ćeš izabrati najbolje rješenje za sve vas.
pa vlažni.... :/ znam da je bilo sluzi i na gaćicama...pa ne znam jel itko zna kak je to imati takvu strku,ali u posljednjih tjedan dana sam pročitala i prelistala sve živo što sadrži štivo o spolnom odnosu,mc, životnom vijeku spermija i td... btw mali gadovi mogu biti živi i do 5 dana nakon odnosa...tako piše....zapravo to me najviše i plaši....joj ma ne znam više ništa :?
Ma svejedno vjerujem da ti je ovulacija bila tek negdje iza 31.7 i da se ne moraš brinuti.
oprosti na gnjavaži...a dali bi bilo prerano da napravim betu.. razmišljala sam da odem u polikliniku sunce...danas ili sutra...samo ne znam mora li se ona vaditi ujutro ili je svejedno... p.s. oooo vjeruj mi i ja se nadam da su bili iza 31.7!! kako god bilo znati cete što je samnom..
![]()
Ako sam dobro razumjela, ti misliš da si ostala trudna 4dc? Ne zvući mi kao vrlo vjerovatno...a i sav stres koji sada osječate oboje, može uzrokovati to da se osječaš malo čudnije i da imaš te simptome.
Smiri se, i sljedeći put Kurtončić! Abortus je velika trauma i mislim da ti to ne treba, samo trebate malo više paziti a ja ti od srca želim da nisi trudna i da ovaj put kroz to ne trebaš prolaziti.
pa mislim da je to 5 dc...a i dogodilo se u noći pa je možda i 24.? :?
uglavnom...svaki ostali put smo imali kondom od početka i dečko ga nakon odnosa uvijek provjeri dali je čitav i on mi odgovorno tvrdi da su svi bili čitavi.... stvarno sam baksuz ako sam zatrudnila....p.s. znam da je to traumatično...prijateljica mi je prošla kroz dva abortusa...ali to će mi biti jedina opcija( mislim da sam premlada- 20.god,idem na fx i planiram ga završiti,znam kako mi roditelji razmišljaju i znam da neće biti podrška, dečko je apsolvent i još nema zagarantiran posao)...stoga jaaako se nadam da nisam trudna...
usput, hvala vam što ste tako brze u odgovorima...pomoglo je da me malo smiri...![]()
Mi pokusavamo, medjutim ne bas tako zustro kao vi napraviti bebicu i meni M kasni vec 3 dana. Radila sam 2 testa Gravignost i oba su mi pokazala negativan rezultat (zadnji sam radila danas popodne, a prvi 2 dana prije ocekivane M).
Problem je u tome sto mene trbuh ne boli kao da cu dobiti, grudi su mi jako malo osjetljive, imam vrtoglavicu i blagu mucninu (ali to bih prije pripisala umoru i iscrpljenosti i naravno zelji da sam trudna)
Mene brine sto mi je test bio negativan danas.
Da ponovim test za 2 dana ako vjestica ne dodje? I to da uradim ujutro, sto je sigurno sigurno je....
xanax, kao što su cure već napisale, ako je test ispravno napravljen i pokaže se kontrolna crta, teško da će pogriješiti. Kvaka je jedino u tome da je možda ovulacija bila kasnija, pa je trudnoća manja, samim time i razina HCG-a, pa ga test nije prepoznao.
Vjerovala ili ne, prije malo više od mjesec dana mi je kasnila menga dobrih tjedan dana i test je bio negativan. Ponovila sam ga nakon tri dana, znači nakon što mi je već deset dana kasnila, i to s prvim jutarnjim urinom, opet minus. Sljedećeg dana mi je i doktor ultrazvukom "potvrdio" da nisam trudna. A menge nema pa nema... tek nakon tjedan dana, znači kasnila mi je već ohoho, reko idem se počastiti još jednim testom, ipak mi je rođendan i u roku sekunde dvije jednako tamne crte.
Ovulacija je jaaaako kasnila, iako mi je svih prethodnih mjeseci bila redovita.
Ne odustaj, čekaj još koji dan, pa piš piš na novi testić. Držim fige!![]()
Linda hvala na rijecima podrske.
Danas je sve moguce pa i to da si trudna a da test pokazuje -.
vidjecemo sta ce biti, mi se vise nadamo da nas je test slagao i da cemo dobiti bebicu.
(samo mali) offtopic: Linda, cestitam. Prekrasan rodjendanski poklon!:D