ma baš je bilo tako, na kavi. u principu nisam stekla dojam da su pričale kao da je to normalno, nego je ženskica koja je popušila šamar u onoj klasičnoj situaciji iz filmova (i nažalost stvarnosti) - sitna plaća, ne može kod staraca s djecom, da li bi joj dao djecu...ma sto čuda, još je zapravo mogu i razumjeti jer nije samostalna, prvenstveno financijski a znamo svi da bez love, barem osnovne, nema života. da ide na sud?... s kojom lovom?... a u meni nešto kipi, pomogla bih joj, a znam da u ovakvoj situaciji nije dovoljno samo "čuj, stara uz tebe sam", kad joj ne mogu ni lovu dati, ni smještaj, ni garanciju da će joj socijalna služba adekvatno pomoći( ne zato jer ne rade dobro nego je sve pitanje ažurnosti, vremena, minuta, sekundi...) šta ako tippodivlja ako ona odluči konkretno presjeći tu zbrku...... ma grozota...

zbilja je lako pričati onima koji to nisu doživjeli, ali kad se malo staviš u kožu tih žena, nije lako nimalo, bez obzira na sve što nam danas država pruža u smislu pomoći itd.

nikak mi nije jasno da je udarac rješenje za neku situaciju koja muškarcu ne paše ili je lju ili... ma šta to rješava? samo on ispada primitivac i bolesnik... bol će proći (barem ona fizička, jedino ak ju totalno ne zgazi ili ubije...brr :/ )...

ma dajte zamislite da MM dođe doma s posla i prigovori nešto za ručak a ja luda od klinaca...pa da mu stisnem šamar?...???!!! :?