Nama se dogodilo nesto slicno, doduse Lovro je tada bio stariji, on se zakljucao i svezao pojasom na prednjem sicu. Pokusavao je otvoriti vrata, ali zbog pojasa nije mogao doseci kvaku, a pojas nije mogao otkopcati.

Onda je neki tip na parkiralistu pomogao MMu da izvali staklo sa straznjih vrata. A MM je bio toliko izvan sebe da je zabrijao da ni s tim nismo nista napravili jer tko ce se provuci kroz taj mali prozor. A ja ga gledam ovako :? i gurnem ruku unutra i na kvaku otvorim vrata.

A sve je pocelo tako da je MM presvlacio Lovru na prednjem sicu jer su na straznjem sjedalice i pri tom eje odlozio kljuc na ono ispred suvozaca. Sva ostala vrata bila su zakljucana. Kad se okrenio da ubaci pelenu u kontejner koji je bio doslovno pol metra dalje, Lovro je sjeo, zalupio vrata i zavezao se pojasom. Ja sam u tom trenutku bila u ducanu kupiti vodu jer smo bili na putu. Znaci ni blizu kuce i rezervnog kljuca. Zvali smo i auto salone u blizini ali nam nitko nije htio doci otkljucati auto, odnosno samo jedni su nam rekli da mogu doci za 3-4 sata.

Sve u svemu, uzasan osjecaj. Drago mi je da je sve u redu. Sranja se dogadjaju, skrate ti zivot za par godina i onda vozi dalje.