Citiraj Dodirko prvotno napisa
Može li to proći bez doktora? Pomisao da će me netko pipkati trenutno mi teško pada.
Bez medicinara as such teško, bez pipkanja može. Koliko mokriš, je li smanjeno mokrenje? Može se vadit krv i pratit (mislim, ubij me al' zaboravila) elektroliti valjda... Mene dosta bolilo na blagu HS, dr. L je bio odmahnuo rukom da to nije ništa (biće zato jer mi je veći prag za baždarenje) moja priv. gini koja me zna dubinski sve kako to kod mene izgleda u normalnom i nenormalnom stanju rekla mirovanje i da izvadim krv i vidila blago povećane jajnike (ali, vađenje krvi je moglo proć' bez pipkanja dole). Sama znaš kako se osjećaš i koliko to odudara od prijašnje reakcije. Ekstreman HS se hendla u bolnici, infuzijama, znam ženu koja je završila na intenzivnoj i bila u bolnici više od mjesec dana i skoro joj je došla voda u pluća. Pogledaj po Rodinoj tablici i vidi di spadaš po simptomima i javi se nekome. Možda te boli i od punkcije, ne mora to nužno bit HS, jesi li ikad imala toliko folikula, jesu li bili na nedostupnim mjestima itd., sto pitnaja. Alarm ti je, među inim stvarima, ako ne mokriš više od tipa pola čaše dnevno (ako se dobro sjećam) i ako ti trbuh vidno buja (mene su ne-MPO frendice pitale da koliki mi je to trbuh i je li to normalno). Ajde, probaj se smjestit negdje dolje po ovoj Rodinoj tablici, genijalna je u svom user-friendlinessu, to će ti bit neki prvi pokazatelj trebaš li se nekome javljat ili ne. Meni je tad bilo prošlo samo od sebe, uz povećan unos tekućine i mirovanje, ali ne polijeganje u krevet da ne dođe do tromboze - lagano po kući i to je bilo to. Trudnoća te simptome još i pogoršava, ne znam jesi li to popratila, kao i oni bhcg boosteri koji se dobivaju na VV-u. Sretno!

http://peternel.ipapercms.dk/demos/RODA/Neplodnost/