Danas sam super!! 2 dan od punkcije (punkcija je nulti dan)
Dosta pijem tekucine, dosta mokrim...teže mi je sjedit, osjećam dosta jajnike...čak sam riješila par mašina veša i malo pospremila...između toga sam ležala jer mi to najviše odgovara....
Doktor mi je NAREDIO strogo mirovanje i ako se ne budem dobro osjećala da dođem na odjel....rekao obavezno ležanje 5 dana

1.stimulacija 24menopura + nekoliko decapeptyla+štoperivca brevactid 5000ij=rezultat 15j.st.-12 zrelih-blaga hiperstimulacija- transfer 2 blastociste beta 0- 9jajnih zaleđeno
2 sekundarna postupka-transfer po 2 embrija 3.dan----
2.stimulacija 16 gonala bez decapeptyla jer su ostali u bolnici bez + brevactid 5000ij= 12jajnih stanica-9 zrelih- transfer 2 blastociste -trudnoća -5 zaleđenih jaj.st
za drugu bebu:
iskoristila zaleđene-beta 0, 2 prirodna IVF-0

3.stimulirani 18 gonala + 3 injekcije(nisam zapamtila nešto kao decapeptyl) + brevactid 10 000ij= rezultat 24jajne st.-20 zrelih-12 oplođenih-8 zaleđenih....(šokirana ja , i dr. s tolikim brojem stanica jer dan kada sam primila štopericu na ultrazvuku je bio 10-12 većih folikula-vidjela osobno na velikom TV, a i tako mi je rekao i dr. )

u utorak ako sve bude ok planiramo transfer 1 blastociste....

Najvažnije je da sam ja ok ..... a muž kaže da ćemo imat dječice za jedan cijeli razred