-
Osoblje foruma
mislim da ću za sada ostati gdje jesmo i sve 'upitne' stvari rješavati privatno. ipak nisam doktoricu daaavno vidjela, možda se iznenadim.
-
Već je netko spomenuo dr. Oparnicu, pa da ovdje postavim svoja pitanja. Naravno, jedva nas je primila kad već nitko drugi nije htio ali nikad nije odvojila niti malo vremena za nas. Čak ju je MM pitao kad nas je uzela po "službenoj dužnosti" što da sad očekujemo, kako će liječiti naše dijete kad zatreba?
Mene zanima koliko često ste išli na sistematske (ne mislim samo na njene pacijente), mi samo jednom do sada! naručeni smo sa 6 i pol mjeseci opet.
Čudno mi je to budući da isključivo dojimo, voljela bih znati koliko je dobivao na težini a ona uopće nije marila za to. Vagala sam ga ja sama ali ipak mislim da bi trebali biti češći pregledi. Ok, vidi se da dijete napreduje ali zanimale su me brojke da ih upišem u radosnicu!
Savjetovala nam je dohranu sa 5 mjeseci, sestra je odmah rekla 6. Na moj komentar kako se budimo samo dvaput u noći (tad je imao 2 mj. i meni je to bilo odlično, sad je već druga priča) ona je rekla kako je to previše i da je sad krajnje vrijeme da ga naučimo na spavanje. Kad se probudi u noći neka mu damo malo čaja ili ga ljuljuškamo da zaspe nazad i onda će on naučiti.
Imao je sluzavu stolicu 2 tjedna i koliko god puta sam zvala sestra je bila ta koja mi je rekla neka mu dam čaj od šipka i promatram, drugi put isto, treći put opet. Pisala sam i ovdje o tome i našla uzrok, od nje ni A nisam čula! Nije ga cijepila zbog toga i kad smo došli nakon tjedan dana još uvijek ga to nije do kraja prošlo ali rekla je da to nema nikakve veze.
Da ne pričam kako smo bili naručeni među bolesnu djecu sa zdravim djetetom!
Ne tražim da netko titra oko nas i shvaćam da je gužva ali mislim da smo zaslužili malo više od onoga što dobivamo. Razmišljamo o privatnom pedijatru ali opet mislim, čemu da ga vodim kad je dijete hvala Bogu zdravo, da se nešto dogodi sigurna sam da se ne bi zadržali na njenom mišljenju.
Eto, to su naša iskustva i baš bi mi bilo drago čuti i vaša!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma