Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: doktor s Trešnjevke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno doktor s Trešnjevke

evo,želim napisati par rečenica o dotičnom pedijatru.Prošlu subotu sam bila u dežurnu ambulantu kod njega s djetetom koje ima temperaturu 39.Kako mi dijete ima refluks 3.stupnja mokračnog sustava i podložno je uroinfektima odmah sam odjurila u laboratorij odrediti leukocite i urin.nalaz je bio loš,leukociti 19,urin loš-leukocita i bakterija jako puno,čak je već imala i bjelančevine u urinu.To je oooočiti znak upale mokračnih puteva i treba hitno krenuti s antibiotikom jer može doćido teške upale bubrega i sepse.Dođem kod dotičnog liječnika i on mi kažeda se najvjerojatnije radi o virozi,a da je loš nalaz rezultat prvog dana viroze.i to je to,da idem kući i da se javim svojoj doktorivi u ponedjeljak popodne,znači tri dana nakon.Naravno da sam posljie njega išla odmah u bolnicu,malena je hitno hospitalizirana s dijagnozom pijelonefritis.Ovo što je on napravio je monstruozno i nemam riječi za to,to čak ne mogu nazvati greškom jer su nalazibili očiti.E sad dazašto je on to napravio samo on zna,jer da je bila neka mama koja nije upučena u ovu problematiku i otišla kući s djetetom uopće neželim razmišljati šta bi se dogodilo.Nešto preeeeeeestrašno.Želim da sve mame koje idu kod njega nakon ovog dooooobro razmisle o dotičnom pedijatru jer ovo ne spada u ono svako može pogriješiti........

shodno pravilima Foruma, prema kojima ne smijemo javno kritizirati sve dok smo sami pod nickovima, editirala sam naslov.
    koga zanima o kojem doktoru se radi neka se obrati telmami na pp.
    apricot

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ona več ima refluks i s takvim nalazima i temperaturom šalje vas doma :shock: ... stvarno.. nemam riječi.
    Pa hoćeš što poduzet konkretno u vezi toga?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a što može poduzeti? ja sam imala slična iskustva TRI puta (jednom isto dijagnoza viroza - a ono gadan streptokok, jedva se izvukla... ).

nakon te prve "viroze", svaku njegovu dijagnozu sam provjeravala (srećom) kod specijalista. pa sam naučila da mi je bolje ići na hitnu i čekati satima, nego kod zamjenskog dr.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sad citam ovo i stvarno sam sretna sto nisam izabrala njega nego doktoricu u suprotnoj smjeni. Nadam se da nema i ona ovakvih "bisera"?
    Saljemo malenoj vibrice za brz oporavak ~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh, a čovjek je naveliko hvaljen, čak i tu na forumu... :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Uh, a čovjek je naveliko hvaljen, čak i tu na forumu... :/
    znam. ja sam već pisala o svojim lošim iskustvima, pa sam dobila po piksi .

on je IZVANREDAN teoretičar. ima prekrasan način uspostavljanja komunikacije. i kad bi se primio teorije, i radio na tome - teško da bi mu netko bio ravan.

ALI! dijagnostika mu nije jača strana...

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    a što može poduzeti?
    Ne znam što.., ali što poduzmeš kad te blagajnica na kasi okrade, kad službenik na šalteru ne radi svoj posao kako treba..., a to su sve "gluposti" u odnosu na ovakvo nešto. Tako malo dijete s upalom bubrega, bez antibiotika može završiti cijeli život na dijalizi ili biti kandidat za presađivanje bubrega, sepsa... itd.. zaboga, pa to je kockanje s djetetovim životom i bogme ne bih to ostavila da se zaboravi samo od sebe Prevrnula bih nebo i zemlju da mu to ne prođe nekažnjeno!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene je okulist otkantao s upalom vidnog živca. nakon što mi je rekao da mi nije ništa - slijedeći dan sam bila potpuno slijepa na to oko. da sam dobila pomoć isti dan a ne nekoliko dana kasnije nakon što sam obišla ČETIRI druga liječnika - možda sad ne bih imala posljedice.

i nisam mu mogla ništa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •