-
Da se i ja malo prikljucim...Ova tema mi se jaaaako svidja i mislim da bi ja mogla probat to s octom i e-uljem
,a svidja mi se i opcija s lushom!
Ja sam u zadnjih par mjeseci isprobala iljadu detergenata i praskova al niti jednim nisam zadovoljna,a posebno arelom.Svi mi govore o tom dm-ovom,pa cu ga sljedecom prilikom kad budem u dm-u kupit,ako se sjetm,naravno.Zivcira me sta su ti nasi arieli i ostale strane piz****e tolikoooooo sr**e da niti operu,a kostaju
.
Najvise volim opal kad perem na ruke fino rublje,po mome se ne moze mjeriti ni sa kojim vulajtom.I soda bikarbona mi je dobra pri uklanjanju tezih mrlja,ali nisam primjetila nikakav ucinak na kamenac iz masine.
Nego da vas pitam, ima li tko kakvih iskustava s venišem?Nekako mi se cini da je to samo propagandni trik,ali onda opet...te gaddem fleke nikako da odu s obojene odjece.Jel on zaista djeluje?
Isto tako vrlo rjetko, tj.nikada ne koristim onih 90 stupnjeva,a svu bebinu robicu perem na 40 jer mi se ne cini da je toliko sporka da je moram otkuhavati ili slicno.Fleke mi ostanu jedino na baberinima i gazicama ali njih onda radije otkuham u loncu pa tek onda s njima na pranje.
Isto tako sam primjetila da mi po robi ostaju bijele fleke od detergenta a stavljam ga u propisanim kolicinama a masina mi je nova.Cini mi se da mi je stara puno bolje prala robu,a ako stavim manje det. robu mi uopce ne opere.
E sad sto se tice omeksivaca najvise koristim lenor sensitive i onaj neki zeleni,active fresh,ja mislim.Od njega mi roba stvarno duuuuuuugo mirise,pa cak i kad cili dan provedem u kuhinji oko kuhanja,roba mi ne poprimi miris i tako danima (nije da se ne presvlacim
).Stvarno volim kad mi roba mirise,ne mora bit mekana ali mirisati mora!Tako da u bijelu ni ne stavljam omeksivac jer su mi rucnici nakon njih fuj-bljak slinavi pod prstima i nista ne brisu vodu.
Jedino mi je silan odvratan jer uslinavi robu za sljedecih 5 pranja.
Ma cini mi se da cu ja odsad lipo ic na Jadro i robu prat ko predhistorijanci udri po kamenu,i sa lugovim sapunima...Ne preostaje mi nista drugo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma