A imate li tamo denk mit prasak za tamni ves? Razumijem da ovi tekuci nekome ne peru tako dobro. Meni nisu losi, ali kazu da deterdzenti u obliku praska u principu peru bolje od tekucih.
Nego...nedavno sam citala o nekim novim testovima praskova. I denk mit color (u obliku praska) je ocijenjen jako dobro. Samo mrvicu losije od Ariel colora (isto u obliku praska)..koji navodno najbolje pere fleke s tamne robe.
Ja ne znam koji su sve kriteriji, ali ja momentalno trosim nekakvu vrecicu Persila (megaperls color compact) i stvarno dobro opere sve zivo.
Sa samo pola najmanje preporucene kolicine.
Pa se sad bavim mozganjem jel mi bolje kupiti slabiji prasak i stavljati propisanu kolicinu ili kupovati neki od ovih jacih, a stavljati jako malo i imati dobar ucinak. A ovaj Persil sam uzela zato sto mi nema tako jak miris kao npr.Ariel. (I jos kad stavim pola propisane kolicine, nema mirisa skoro nikako)

Marta je, cini mi se nedavno, spomenula onaj prasak za fino rublje, isto dm-ov....e taj mi je isto super. Jaaako je jeftin (tu kod nas vrecica za 40 pranja kosta nesto vise od tri eura), a super opere fleke koje moja djeca pokupe.

Sto se tice bijele robe, probala sam nedavno dm tablete za pranje i jaaaaako sam zadovoljna. jedino za pelene moram uzeti nesto u drugacijoj formi jer mi je jedna tableta previse. Volim i Frosch, al nedam devet eura za prasak, a skoro ga nikad ne nadjem na snizenju.