Cure, peče me kad piškim i mislim da je posljedica katetera na porodu. E, sad, zanima me jel smijem pit uvin čaj dok dojim, iako osjećam da je odgovor "NE".
Ako ne, šta smijem? Brusnice? Jel imate kakav savjet.
Hvala![]()
Cure, peče me kad piškim i mislim da je posljedica katetera na porodu. E, sad, zanima me jel smijem pit uvin čaj dok dojim, iako osjećam da je odgovor "NE".
Ako ne, šta smijem? Brusnice? Jel imate kakav savjet.
Hvala![]()
Pa ako misliš da ti je od katetera (ozljeda ili što..?) onda nemaš razloga piti uvin čaj, a ako sumnjaš na urinarnu infekciju napravi urinokulturu.
Uglavnom, uvin čaj i brusnica nisu čarobni, a svakako ti je najpametnije piti što možeš više tekučine i bilo kojeg čaja. Iako ne znam zašto se ne bi smio piti uvin čaj dok se doji.
uvin čaj se ne preporuča u trudnoći i dojenju.
ukoliko je došlo do infekcije, možda bi bilo najbolje da nazoveš doktora i konzultiraš se.
a brusnica,
Special Cautions
Remember that Cranberry will not cure an active urinary tract infection. For this, you need a course of antibiotics.
bude se netko od savjetnica nadovezao.Warnings:
Before taking Cranberry, tell your doctor if you are pregnant, breastfeeding, or have had kidney stones.
thalia, svakako bi bilo dobro otići doktoru i ne poduzimati ništa "na svoju ruku".
Do tada, pij puno vode, i ona je jako dobra za istjerivanje bakterija, ako već postoje.
Za prirodno liječenje cistitisa genijalna je kombinacija udarničke doze c-vitamina u kombinaciji s brusnicom. Ja sam se nedavno tako bez antibiotika riješila upale.
Zaista se ne smije Uvin H čaj dok dojiš?