Results 1 to 6 of 6

Thread: Uvin čaj ili...

thalia's Avatar

Default Uvin čaj ili...

Cure, peče me kad piškim i mislim da je posljedica katetera na porodu. E, sad, zanima me jel smijem pit uvin čaj dok dojim, iako osjećam da je odgovor "NE".

Ako ne, šta smijem? Brusnice? Jel imate kakav savjet.

Hvala

Arijana's Avatar

Pa ako misliš da ti je od katetera (ozljeda ili što..?) onda nemaš razloga piti uvin čaj, a ako sumnjaš na urinarnu infekciju napravi urinokulturu.

Uglavnom, uvin čaj i brusnica nisu čarobni, a svakako ti je najpametnije piti što možeš više tekučine i bilo kojeg čaja. Iako ne znam zašto se ne bi smio piti uvin čaj dok se doji.

uvin čaj se ne preporuča u trudnoći i dojenju.
    ukoliko je došlo do infekcije, možda bi bilo najbolje da nazoveš doktora i konzultiraš se.

a brusnica,
    Special Cautions
    Remember that Cranberry will not cure an active urinary tract infection. For this, you need a course of antibiotics.
    Warnings:
    Before taking Cranberry, tell your doctor if you are pregnant, breastfeeding, or have had kidney stones.
    bude se netko od savjetnica nadovezao.

Osoblje foruma apricot's Avatar

thalia, svakako bi bilo dobro otići doktoru i ne poduzimati ništa "na svoju ruku".
    Do tada, pij puno vode, i ona je jako dobra za istjerivanje bakterija, ako već postoje.

Maja's Avatar

Za prirodno liječenje cistitisa genijalna je kombinacija udarničke doze c-vitamina u kombinaciji s brusnicom. Ja sam se nedavno tako bez antibiotika riješila upale.

Zaista se ne smije Uvin H čaj dok dojiš?