...daklem,da vas priupitam za savjet-karlo je ovih dana u fazi da sve baca na pod...primjerice-sjedi u hranilici i dok ga ja hranim on se igra s nekakvim puzzleom i odjednom pocne jednog po jednog bacati na pod,kad sve pobaca "aaahhhmmmmmmmm" ( tako se on oglasava inace kad nesto njegovo veličanstvo želi)- i upire prstićem kao da mu dignem....pa duda,e duda!-kad je u hranilici malo pije pa tras- na pod,pa danas isto pokusao al kad sam ga kao opomenula-stavio ju je lijepo u umetak na stolu od hranilice a cim se ja okrenem opet on malo popije i opet kao da hoće da ju baci pa opet ja urigiram i metne ju u predviđeno mjesto.I tad se nasmije...-zafrkant mali!..ili,zivimo na katu moje kuće i čim može katapultira nešto preko terase dole-u mamin vrt,među krumpir i salatu-npr.pobaca sve loptice od jedne igračke,o dudama ni da ne govorim-pobacao ih je sve ( to dok naravski ja nisam u blizini)-sva sreca imam jednu dudu koja ne prolazi kroz otvor ograde....-o štipalicama ni da ne govorim.....-eto,imate li vi kakva iskustva s bacanjem svega i svacega na pod?
![]()
![]()

)- i upire prstićem kao da mu dignem....pa duda,e duda!-kad je u hranilici malo pije pa tras- na pod,pa danas isto pokusao al kad sam ga kao opomenula-stavio ju je lijepo u umetak na stolu od hranilice a cim se ja okrenem opet on malo popije i opet kao da hoće da ju baci pa opet ja urigiram i metne ju u predviđeno mjesto.I tad se nasmije...-zafrkant mali!..ili,zivimo na katu moje kuće i čim može katapultira nešto preko terase dole-u mamin vrt,među krumpir i salatu-npr.pobaca sve loptice od jedne igračke,o dudama ni da ne govorim-pobacao ih je sve ( to dok naravski ja nisam u blizini)-sva sreca imam jednu dudu koja ne prolazi kroz otvor ograde....-o štipalicama ni da ne govorim.....-eto,imate li vi kakva iskustva s bacanjem svega i svacega na pod?
Odgovori s citatom
moje. Ali on fakat sve, bash sve baca na pod, ja se ne sjećam da je ikada igračku spustio, uglavno samo kaže baciti i to je to....eh igračke nam rade oko dva dana i nakon toga nema točka, nema svjetla ma raspada se....ja se samo nadam da neće još dugo to raditi jer nekada dobro zamahne pa sa igračkom lete i ostale stvari sa stola što nije stvarno ugodno niti fino, ali za sada mu samo pokušavam pojasniti da to nije lijepo, bash i ne pali :/