-
mora biti po mome...
scena 1. - vec u autu, zavezana u stolici, taman pred kretanje odlucila je da bi se igrala s barbikom u autu (navela je kojom i lijepo zamolila tatu da ode po nju), covjek se digao iz auta, otisao ukucu i donio naruceno...no...tad se sjetila da bi ona jos jednu lutkicu...MM ozbiljno kaze da vise nece ici gore, sjeda u auto i krecemo...dernjava cijelih 5 min. vristanje, crvena u licu, grci se...koma...
scena 2. - iza rucka, vesela, dogovaramo se sto ce tko sad raditi, MM i ja bi prilegli na krevet i kunjali, ona ce s nama u krevet, ali gledati kazetu... mir i tisina, ja u nekom polusnu, MM hrce na veliko, odjednom vrisak (sledila sam se) ona place (dere se), hoce da joj citam Trnoruzicu, ok kazem, zagasi TV i legni pored mene, nece...hoce i TV i Trnoruzicu ( i to ne onu kratku-mini verziju, hoce onu Egmontovu od 100 strana)...kazem joj opet pravila (a pravilo je da TV radi ako se gleda) i da sam umorna i oci me bole, polupospana...MM sjevaju munje i gromovi iznad glave...ko u Zagora, nece...i nece...dere se i vristi, baca jastuke i plahtu s kreveta...ono horor...dizem se iz kreveta, cvrsto je zagrlim i kazem - tata i ja idemo u kuhinju, moram se smiriti (u glavi vec vidim scenarije zlostavljanja), ona se nastavlja derati - trajalo je dok sam otisla na wc, onda me zove, dolazim, pokusavam joj objasniti sto mi smeta i sto bih ja htjela...polako se smiruje ali se i jako duri...uspjevamo se dogovoriti da joj ispricam pricu...zaspala je prije kraja recenice (nije problem da ne zeli ici spavati)...zadnje rijeci pred san bile su...mama mora biti po mome...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma