...evo jos jedne s problemom krvarenja iz nosa,i to uvijek iz iste nosnice.to mis e javlja uglavnom u rano proljeće kad pocnu malcice topliji dani pa se ja odmah razgolitim u laganiju robu pa slijedi smrcanje i onda-paf!krvarenje!.....- a javlja se i po ljeti ka dje jako toplo,onda se kapilarice sire i opet-potop!bila pred neku godinu da cu ici spaliti tu malu zilicu koja je napukla i vec dosla u bolnicu u puli u salu kad doc utvrdio da sam prehladjena i da nema nis od zahvata....-i od tada nisam bila ali ni ne tece mi tako cesto pa ..eto-to je malo palo u drugi plan...- sjecam s ejedne godine davno pocela mi je krv curiti u petak ujutro i nikako da prestane pa sam zavrsila na hitnoj i tamo su me morali tamponirati-stavili mi nekakve tampone u nosnic ei takos am bila do ponedjeljka.fala bogu do tad je sve bilo ok i zanimljivo od tad mi nije sigurno curilo godinu dana niti kapljice....-ali zato ja i dan danas uvijek imam u torbici pri ruci malo vatice,nikad se nezna.....-covjek nauci zivjeti s tim,nis strasno.
pa-pa!![]()