-
ajmo opet malo o blisterima
jučer sam se probudila i u desnoj cici je bila poprilična kvrga. nije prvi put, već ih je bilo, toma ih je obično pojeo pa se nisam baš zabrinjavala. pred kraj dana podoji na toj strani su bili sve jaci da bi zadnji podoj pred spavanje bio pakao - jedva sam se suzdržavala od vrištanja. zahvaljući ovom forumu pomislila sam na blister jer mi se učinilo da vidim bijelu točkicu, ali nisam baš bila ziher. ponoći toma spava na drugoj strani, tako da sam mu ujutro dala desnu ciku ali nisam mogla izdržati koliko je bolilo, bolilo je i ovak, bez da siše. i sad je bijela točkica bila jasno vidljiva. legla sam u kadu u vruću vodu, masirala, probušila sa sterilnom iglom i taj čas je počelo mlijeko štrcati. dala sam tomi da siše, ali nije baš bio gladan pa nije baš povukao. uglavnom, sad je super, cika više nije tvrda i kad toma doji je puno manje bolno.
ali pitanje je - još uvijek se vidi bijela točkica - ja sam ju probušila, mlijeko ide van, ali jel to normalno da ostane? hoće toma to povući? ili ja to trebam nekako skinuti? da li da stavljam hladne obloge između podoja?
thnx
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma