I mi imamo isti problem sa proljevom,povraćanjem i temperaturom. To traje od ponedjeljka.. u pon i utorak par puta povraćao i imao proljev, a temp do 38,5. Nekako se riješili temperature. Išli na hitnu, i smučilo mi se od doktorice. Nabila je onu masku na lice tako da je počeo plakati već na vratima. U hodniku je prokomentirala nešto u tom smislu pa šta smo došli.
jedva ga je pregledala koliko je plakao. I samo je ispisala uputnicu za bolnicu da dobije infuziju. Naravno da nismo išli jer nije bilo potrebe za infuzijom, barem sam ja tako ocijenila.
sinoć je još malo imao temperaturu, a danas je uopće nema. Samo što se danas odjednom rasplakao i ispovraćao i pokakao u dva navrata i poslije kao da ništa nije bilo. Igra se, vesel.. Dajem mu rehidromix koliko mu mogu tutnuti i malo linexa za proljev. Jedino što jako slabo jede.
A moji roditelji me stalo tjeraju da idem doktoru. Danas nazovem svoju pedijatricu i kaže mi da ga držim na dijeti, ono riža štapići, dvopek.. a on ni da usta otvori na to.
Može li mi netko reći koji su točno znakovi dehidracije?
Usput, imamo 2,5 g.