-
Newa i Bera, nemojte davati jogurt ni ikakve mlijecne proizvode dok se proljev ne smiri. Moja L je imala proljev (ma nije niti proljev nego 3 mekane stolice u razmaku od 4 sata) pa sam ja odmah nazvala pedicu u slucaju da se razvije u pravi proljev. Preporucila mi je slijedece: specijalno mlijeko za proljev, sad sam mu zaboravila ime, cini mi se da je od Millupe - nesto 25, a cujem da mame daju Humanu 9. Najvaznije je da kikici piju, najbolje bi bilo da piju sipkov caj, on smiruje zeludac i zatvara; u 2 dcl vode ukuhaj jednu zlicicu secera i na vrh noza soli, stavi kesicu od spikovog caja jedan minut i iscjedi par kapi limuna. Ohladi i ponudi mu cesto, vjerujem da ce htjeti caj od sipka. Newa, secer, malo soli i limun mozes stavit u caj, vidim tvoj kikic ima dvije ipo godine. Bera, ne znam koliko je tvoje dijete pa ne znam da li mozes staviti sol i limun, vjerojatno bolje ne. Ja sam svojoj kikici stavila doslovno 3 zrna soli ali nisam stavila limun.
Od hrane mu ponudi rendanu jabuku (ostavi je desetak minuta da malo pocrni prije nego mu je das), izgnjecenu bananu, skuhanu ili izrendanu mrkvicu, rizu - kuhanu ili rizine pahuljice umijesati u narendanu jabuku ili mrkvu ili jednostavno daj rizu solo.
Prolife ampule su dobre za reguliranje crijevne flore, za male kikice
2x1/2 ampule dnevno.
Ors i hidromix su isto dobri za rehidrataciju ali malo djece ih voli, probajte mozda kod vasih bude islo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma