-
igre
Jako me zanima mislite li da je djetetu u društvenim igrama potrebno popuštati uvijek, nikada ili ponekad? Da li im time gradimo ili rušimo samopouzdanje? Ja sam im negdje sve do škole popuštala, doista im je to bilo jako bitno. Cure su sad školarke i nije im više važna pobjeda, već samo igra, iako ponekad primjećujem da žele sad popuštati meni :? , sretne su ako ja pobijedim. Šimun je još uvijek pobjednik, jako je onda ponosan na sebe. A vi?
-
-
mi smo negdje na pola - cinimo slicno kao Lutonjica, sugeriramo joj i pomazemo (to mi vise ide u dio o ucenju pravila igre), ali kad ona skuzi da gubi, tada jednostavno napusta mjesto igre ili vice da mijenjamo pravila (tako da ispada da ona dobiva i sl.).
Negdje od 5 god. nadam se da cemo pomalo zajedno uci u svijet drustvenih igara...tada bi vec morala moci izdrzati nelagodu
-
Osoblje foruma
ja sam jučer zaboravila napisati:
zara se, za sada, jednako veseli kad pobijedi ona ili kad pobijedi netko drugi.
-
Mi smo popuštali. M. je jako natjecateljski nastrojen i ne voli gubiti, a s obzirom da su mi odgojni prioriteti bili drugdje, na tom frontu sam popuštala. Sad već kuži da je puštanje glupo, pa se približavamo pravoj igri.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma