Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 102

Tema: Ispadanje kose

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da fotke... ?!?
    Ne izgledam si baš najbolje, btw. I sad kužim da sam izabrala najgoru dužinu, zapinje mi ovo malo kose za kragnu košulje il jakne, plete se po ogrlicama. Koma. Postala sam ovisnik o vosku i TG Manipulatoru.
    Opet moram puštat, kraće od ovog neću jer mi je kosa prirodno rudlava, što je kraća, sve više ide u širinu a i ovak već imam preveliku glavu.
    Prednost nove frizure je što se ne treba uređivat - kak prođeš prstima kroz kosu, tak stoji. Što više strši, to bolje.
    I, naravno, ima manje kose po parketu, jastucima, obleki... Ukućani su zahvalni.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Koliko vremenski opada kosa?Mjesec,dva,tri?Ja sam dobila zaliske ko Gorbacov sve me vise trta...:smajlic broji preostale dlake

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad sam u ljekarni trazila pomenuti Vichy sampon zena mi je rekla da je, naravno, do mene hocu li ga kupit, ali da mi od njega nece narasti vise kose, niti ce mi zbog njega prestati ispadati ova koju imam. Ako sam zadovoljna samponom, koji sam ranije koristila trebam nastaviti koristiti isti. Ispadanje kose poslije poroda je najprirodnija stvar, kaze, ona je kroz to prosla dva puta i vecina zena prodje kroz to. Kaze da ne brinem, da ce uskoro prestati da ispada bla bla bla. Tako ja zahvalih na savjetu i izadjoh iz ljekarne praznih ruku. Sad mi se u zadnjih nekoliko dana cini da manje ispada, mozda to ima veze s tim da dojim manje, jer F. dva puta dnevno jede cvrstu hranu, te sam u skladu s tim dobila i svoju prvu poslijeporodjajnu mengu i da su hormoni na putu do ravnoteze.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Masha prvotno napisa
    Kad sam u ljekarni trazila pomenuti Vichy sampon zena mi je rekla da je, naravno, do mene hocu li ga kupit, ali da mi od njega nece narasti vise kose, niti ce mi zbog njega prestati ispadati ova koju imam. Ako sam zadovoljna samponom, koji sam ranije koristila trebam nastaviti koristiti isti. Ispadanje kose poslije poroda je najprirodnija stvar, kaze, ona je kroz to prosla dva puta i vecina zena prodje kroz to. Kaze da ne brinem, da ce uskoro prestati da ispada bla bla bla. Tako ja zahvalih na savjetu i izadjoh iz ljekarne praznih ruku.
    ..pa žena je vjerojatno u pravu; kao što sam ti napisala - ja sam taj šampon kupila u fazi kad je opadanje ionako već prestajalo; pa sam "uspjeh" pripisala i tom šamponu. opadalo mi je katastrofalno od 2.-6- mjeseca nakon poroda. i stalo!! vichy sam koristila nekoliko mjeseci.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Imam turbo bujnu kosu dugu skroz do guze.Naravno pocela je opadati bas kad sam dobila mengu-4mj nakon poroda, pa ne kuzim kak prestane sa prvom mengom. Isto opada kao svima vama- kuca puna moje kose. Dojimo stalno i pocela sam piti prenatal. Danas sam pokazala mm celave zaliske. Problijedio je kao i na moje sugestije da se skroz obrijem. Nisam vezana za svoju lijepu kosu, i radje cu biti obrijana nego procelava.Ali mm mi ne da i kako citam vase postove ocito kosa naraste i obnovi se s vremenom.
    Pusa svima

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kosa mi unatrag 6 mjeseci strašno ispada, skroz se prorijedila. Probala sam puno preparata, između ostalih i Vichy šampon i ampule. Ništa ne pomaže. Očito je problem negdje unutra, hormoni ili nešto drugo?!

Vrijeme je da odem kod dermatologa.
    Zna li netko možda dobrog privatnog dermatologa u Zgb. ?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Joj i meni padala u trudnoći, i sad pada ko luda, al imam čupavu grivu tak da mi ne smeta, al smeta mojima doma, jer svugdje ostavljam trag

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I meni počela ispadati ko luda prije koji dan :/
    Ima više mojih dlaka po kući nego naše mačke Mici

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni je pocela opadati 3 mj. nakon porodjaja i prestala 6 mj. nakon porodjaja. kad je N. imala 9 mj., dobila sam mengu i sljedeci mjesec opet katastrofa od opadanja, grozno. S tim da mi se cini i da mi i slabije raste, tj. imam dosta 'mlade' kose, ali duzina mi je nekako ista vec mjesecima, prije mi je brze rasla...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nisam mogla zamisliti da će kosa u periodu poslije poroda ispadati u toj količini, strašno nešto :shock: . Navodno se to može izbjeći višemjesečnom upotrebom ampula i šampona za jačanje korijena kose odmah poslije poroda. U mom slučaju sam to počela upotrebljavati dosta kasno, ali sam ipak primjetila razliku u ispadanju. A tko zna, možda je jednostavno kosa odradila svoje s ispadanjem.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa
    I meni počela ispadati ko luda prije koji dan :/
    Ima više mojih dlaka po kući nego naše mačke Mici
    nas dvi se u stopu pratimo
    i meni neki dan počel opadati....
    koliko to traje?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Traje dok ne otpadne sva koja je trebala otpasti u trudnoći i u onom periodu dok nije padala...nema čarobnog lijeka, mora otpasti. Phyto ima odlične tablete koje su za kosu i nokte, ali cijena je "popularna", 300kn....Znam da je meni to pomoglo više nego Vichy, a koristila sam i to, i ampule i šampon, i to punu godinu dana.....

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

meni isto prebrutalno otpada kosa zadnjih par tjedana,al sam to prepisala tome šta mi je konstantno 0-24 sfrkana u punđicu na vrh glave jer imamo par podoja po noći pa da usred mraka ne tražim gumicu,lakše mi spavat vezane kose.Taman sam u biti mislila ošišat se na neku polukratku frizuru al sad kad sve pročitah...bila duga ili kratka očito će nastavit s tim otpadanjem ili..? :?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ilka prvotno napisa
    meni isto prebrutalno otpada kosa zadnjih par tjedana,al sam to prepisala tome šta mi je konstantno 0-24 sfrkana u punđicu na vrh glave jer imamo par podoja po noći pa da usred mraka ne tražim gumicu,lakše mi spavat vezane kose.Taman sam u biti mislila ošišat se na neku polukratku frizuru al sad kad sve pročitah...bila duga ili kratka očito će nastavit s tim otpadanjem ili..? :?
    Da, mora ti otpasti.....ne znam ak si primjetila da ti je tijekom trudnoće puno manje ispadala, ili nije uopće ili je barem na neki način bila drukčija...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jes u trudnći je manje padala,a nakon poroda pa jedno mjesec,mjesec i po je bila savršena

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo i meni kosa opada zadnjih mjesec i pol, vec sam izgubila pola kose, a inace nikad nisam imala pregustu kosu, tako da sad izgleda uzasno i jadno. Pored toga mi se i jako masti, a posto mi kod pranja jos vise opada, izbjegavam je precesto prati, tako da stvarno pregrozno izgledam . No tjesim se da nisam jedina, i da ce to kad tad proci, pa se previse ne zamaram time. No ono sto me malo brine je to da me u zadnje vrijeme pocelo boliti tjeme - znate onaj osjecaj kada vam je kosa cijeli dan u repu, i onda kada je pustite i kad malo prodjete prstima kroz kosu a ono boolliiii. E tako i mene sada, s time da je uopce ne vezem, nego je jednostavno pustim, i onda kada hocu se pocesljati ili samo dotaknuti osjetim tu bol. Da li je jos netko imao to? Neznam da li bih se trebala zbog toga zabrinuti ili da pustim dok ne prodje samo?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni je koma koliko mi je ispadala kosa nakon poroda. Ispadala je skroz do prije nekih 4 mjeseca (a rodila sam prije 18 mjeseci). Prestala je opadati iako sam opet trudna. Trebam roditi svaki tren i sad me strah da će opet početi onako manijakalno opadati kao nakon prošlog poroda

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i meni kosa suludo pada, rodila prije 4 mjeseca. vec osjecam kako se volumen smanjio. i opet se pocela mastiti kao prije, a to znaci peri je svaki drugi dan i jest da sam dobila mengu ( a iskljucivo dojim) :?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U trudnoći mi je kosa bila super, bitno se manje mastila, nakon poroda nije nešto specijalno opadala, nego se samo vratila u staro malo tužnjikavo stanje - bez nekog sjaja i često se masti.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj taMarelica prvotno napisa
    i meni kosa suludo pada, rodila prije 4 mjeseca. vec osjecam kako se volumen smanjio. i opet se pocela mastiti kao prije, a to znaci peri je svaki drugi dan i jest da sam dobila mengu ( a iskljucivo dojim) :?
    potpisujem sve odreda

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja sam se lani u ovo doba zabrinula da ću oćelavit..
    ne sječam se kad je prestalo opadanje, nisam ni skužila..
    koristim fitoval već godinama i sad je sve ko i prije trudnoće
    (vjerojatno ne zbog šampona nego zbog genetike )

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jucer mi je MM kupio ampule od Vichya protiv ispadanja kose. Pa cisto da probam, posto sam njih jedanput vec koristila i pomogle su, mozda i sada budu djelovale. Samo me zanima da li netko zna da li ih smijem koristit ako dojim. Na njima nis ne pise da nesmijem, a teta u apoteci isto nije bila sigurna :? ?

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moja kosa je opadala u busenima. i stalno sam ju zbog toga držala vezanu. otišla sam frizeru i prvo što mi je zabranila bilo kakve gumice. štipaljke i slične zakačaljke su dozvoljene. savjetovala mi je i vichy šampon. čak je i ona bila zgrožena količinom kose koja joj je ostajala u ruci.
    sada mi manje opada kosa. prošlo je mjesec i pol kako koristim šampon. čak mi se čini da je bolje nego prije trudnoće.
    dojim 5,5 mjeseci i još nemam menstruaciju

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

koliko mi kosa otpada... muž me je pitao:
    "ideš li ti na kemoterapiju a da ja to ne znam?"

uglavnom...sad sam uzela u DM-u onaj kron losion kaj se pošprica po tjemenu. a kao..jača kosu i sprečava preveliko otpadanje... baš ćemo vidjeti.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo ja vec 2 tjedna koristim Vichy ampule i mogu reci da manje opada :D , sva sreca jer sam vec na pola celava

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja zacepim kadu svaki put kad perem kosu, i napunim kantu za smece kad se cesljam. linjam se vise od psa!!!
    ja ne gubim samo dlake na glavi, imala sam crne dlacice izmedju prsa i ispod pupka, i otpale su! :? cak su mi se prorjedile i stidne dlake. da li je to normalno? :? nisam zadovoljna jedino zbog kose, a za ove druge...bolje je ovako...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

citala sam nedavno da je ispadanje kose jedan od znakova anemije (plus umor, slabi nokti i pucanje kutova usana). to recimo nisam znala, a poklopilo se da je kod mene sve tako--imam tesku anemiju.

odite si provjeriti zeljezo, pogotovo ako ste vise krvarile nakon poroda i ako vam se menga brzo vratila.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pucanje kutova usana - anemija?

ajme. joj. ja se cijelo vrijeme derala na muža da mi prenosi neku bolest od ljubljenja

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    citala sam nedavno da je ispadanje kose jedan od znakova anemije (plus umor, slabi nokti i pucanje kutova usana). to recimo nisam znala, a poklopilo se da je kod mene sve tako--imam tesku anemiju.

odite si provjeriti zeljezo, pogotovo ako ste vise krvarile nakon poroda i ako vam se menga brzo vratila.
    A ja sve moram obrnuto Sad u trudnoći imam anemiju, a baš mi prestala ispadati kosa, nokte sam uvijek i imala slabe, kutovi usana mi ne pucaju i ne umaram se niša više nego u prošloj trudnoći

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja sam se iznenadila kad sam procitala simptome anemije :/

Ninci, povecaj si zeljezo, nije dobro da si u trudnoci previse anemicna (zato ja popravljam krvnu sliku da mogu ponovo biti trudna ali toliko sam u komi da ce to potrajati ).

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mama_sanja prvotno napisa
    i ja zacepim kadu svaki put kad perem kosu, i napunim kantu za smece kad se cesljam. linjam se vise od psa!!!
    ja ne gubim samo dlake na glavi, imala sam crne dlacice izmedju prsa i ispod pupka, i otpale su! :? cak su mi se prorjedile i stidne dlake. da li je to normalno? :? nisam zadovoljna jedino zbog kose, a za ove druge...bolje je ovako...
    tebi su barem sve dlacice oslabile, a kod mene obrnuto - sto sam vise ostajala bez kose to su se stidne i dlake na nogama bile sve gusce i cvrsce

a mikka, to sto kazes za anemiju, to bi lako moglo biti kod mene. U bolnici nakon poroda su mi bili dali zeljezo u kapsulama da pijem, bas zbog anemicnost jer sam izgubila puno krvi. A i to sa pucanjem kutova usana... Uzela sam si neki dan u ljekarni centravit prenatal, mozda si stime popravim malo stanje :/ ...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam u trudnoci bila anemicna, i pila sam heferol, poslje mi je bilo dobro. pred malo sam opet pocela piti prenatal od twinlaba (pila sam ga u trudnoci) i kao da mi kosa malo slabije pada :D (mozda vise nema sta). bila mi je patronazna jucer, da nas vidi (imamo 4,5mj) i rekla mi je da ce mi kosa najvjerojatnije opet narast, a ove druge dlacice mozda vise nece nikad :D :D :D

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni je padala skoro 10 mjeseci. Pa sam kupila vichiyev šampon protiv ispadanja kose i nakon nekoliko pranja se opadanje izrazito smanjilo.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joj. kolko kose mi je otpalo.

stalno dlake u kadi, umivaoniku...svuda dlakurine... a još mi je kosa negdje do pola leđa. žao mi ju šišati ali morat ću se ošišat na ćelavo

inače. ako dođe do sveopćeg zastoja odvoda u zagrebu i okolici..krivi smo ja i moja kosa otpadnuta.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Oba puta poslije poroda mi je opadala kosa oko sest mjeseci.Prije dva tjedna sam ju skratila i prestala je padat.Mislim da se na to nemoze uticati jer je to stvar hormona,treba samo cekati da prodje al ocelaviti sigurno nece niko.Sto se sisanja tice mozete malo skratiti kosu da ju osvjezite i da poravite sebi raspolozenje,ali svakako birati lako montirajucu frizuru .

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eto pa da nastavim ja s opadanjem kose
    mengu sam dobila 2 mj.nakon poroda a samo sam krvarila mj dana nakon poroda
    kosa mi je poćela po malo opadati nakon prve menge a sad nakon druge menge ne smijem se počešljati ili proći prstima kroz kosu kojiko mi odpada
    čak sam kupila šampon protiv ispadanja "DUCRAY" slićan vishiyu ali nešto jeftiniji. kažu da jaća korijen kose i sve to ljepo zvući ali ja hoću da to već jednom počne djelovati
    možda bi trebala napraviti krvnu sliku :?

mali mrav avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Me ni je kosa počela padati 3 mj. nakon poroda i to je trajalo cca 2 mj. u međuvremenu sam kupila ampule koje ublažavaju ispadanje kose i njen rast od Ducray-a. Mengu još nisam dobila,al zato imam nove male šiškice.

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I meni narasle male nove šiškice, a moja duga kosa štopa sve živo. Ono što ne ispada, miško počupa, ali na volumenu nije to ništa posebno. Mislila sam kako ću očelaviti, ali ni hormoni, ni male rukice nisu ostavile vidljivog traga. Još mi je brže izrasla u dužini jer nemam vremena svaki mj šišati i farbati kao nekad.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

dok sam bila trudna kosa mi je bila prekrasna i bujna obadva puta. poslije poroda sam se ošišala kratko i kosa mi je ispadala (ispada mi još uvijek) ali nekako je manje dlaka, ne čupam ju s repom i ne vidim neku razliku u bujnosti. moguće je samo da nemam vremana pogledati se u ogledalo.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Krenulo je 6 tjedana nakon poroda i još uvijek ispada, znači otprilike mjesec i pol pronalazim svoju kosu posvuda. Malo je lakše od kada sam se ošišala i nadam se da će ubrzo stati. Nije ništa pretjerano, ali ako se nastavi još koji mjesec ne bu dobro....

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mani ispadaju sake kose svako jutro kod cesljanja. vec mi se kuzi da se prorijedila, a i koza mi je pun kufer masna...uzas.
    ne znam kak ce bit tek kad prestanem dojit...

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ista stvar: prije poroda mi je ispadalo par dlaka dok perem kosu, a mjesec dva nakon poroda čitava šaka kose ispada, klasika!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Znam da može izgledati kao OT, ali sam ostao PAF! na razliku u cijeni šampona na bazi ketokonazola kod nas u odnosu na Srbiju. Nevelika bočica Oronazol šampona kod nas je ~98 kn ili oko 13,4 EUR, za razliku od (čak puno bolje ponude) 2,8 - 4 EUR (MYCOSEB, AQUARIUS) u Srbiji

Ketokonazol više pomaže muškima u održavanju kose, ali toliko da se ima u vidu - u Srbiji su ove medicinsko/kozmetičke džidže DRASTIČNO jeftinije.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nazalost meni se opet ponavlja isti scenario kao i nakon prvog poroda: tocno 3 mjeseca nakon poroda kosa mi pada u snopovima....sad je vec kriticno..a ne mogu se sjetiti kad prestaje opadati.
    Da li ista pomaze, ja sam stavljala neki losion protiv opadanja od Fitovala ali nista bolje ne vidim..kad ce presatati??

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni počelo ispadati mjesec nakon poroda i još pada. i inače mi je kosa masna, a sad je još masnija tako da bi je trebala prati svaki dan. samim time rep spašava situaciju. a još imam i problema s prhuti (nevezano od trudnoće i poroda). pa jel ima netko lijek za to sve...:D od ispadanja čak imam i 'rupu' na čelu. mm kaže da izmišljam i da se niš ne vidi, ali fakat mi se prorijedila kosa očito. a dlaka posvud....

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

[QUOTE=dorica;1519997]eto pa da nastavim ja s opadanjem kose
    kosa mi je poćela po malo opadati nakon prve menge a sad nakon druge menge ne smijem se počešljati ili proći prstima kroz kosu kojiko mi odpada
    Potpisujem,kratka,jaka kosa, ali opada na kile(šala,naravno)Ima li ko kakav savjet, već mi ide na živce.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj dorica prvotno napisa Vidi poruku
    eto pa da nastavim ja s opadanjem kose
    čak sam kupila šampon protiv ispadanja "DUCRAY" slićan vishiyu ali nešto jeftiniji. kažu da jaća korijen kose i sve to ljepo zvući ali ja hoću da to već jednom počne djelovati
    možda bi trebala napraviti krvnu sliku :?
    Isto i kopd mene, zna li ko šta pametno, dok ne oćelavim skroz! Sreća pa imam i kratku i gustu kosu, ali svejedno, dlaka je svugdje, isto sam neka crvenokosa mačka što se linja, fuj!

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

evo moje iskustvo,meni je u trudnoći bila prekrasna bujna,a kako je bila prirodno kovrčava čak mi se znala toliko frčkati da sam izgledala kao afrikanke,a poslije poroda mi je opadala strašno,probala sve i svašta,prošla i dermatologe i ostale ine dr.ošišala se kratko i sada mi više ne opada ali od moje guste,frčkave kose ništa.sada sam ponovno trudna i nadala sam se da će sada postati gušći i opet kovrčava ali ništa.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne zna da li je slučajnost ili mi je zbilja pomoglo. Već duže vrijeme koristim šampon fitoval i kosa mi nije ništa posebno više otpadala nego prije.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam nakon svog zadnjeg posta kupila fitoval losion u dm-u i stanje se jako poboljšalo. isto ne znam je li slučajnost, ali sad nakon češljanja imam 10-ak dlaka na češlju, a prije ih je bilo milijun. čak mi je počela rasti mlada kosica u već spomenutoj rupi. losion nije tako skup - 45 kn. ja ga koristim svaki drugi dan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •