Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: držać za glavu (head support) za Romer duo plus isofix

Početno držać za glavu (head support) za Romer duo plus isofix

zna li netko gdje se može nabaviti tzv. head support za romer duo plus da se maleni može nasloniti kad spava? Ovako mu glava šeta lijevo desno, a stolica je preširoka da bi mogao nasloniti glavu sa strane.
    Znam da se može naručiti na webu iz npr. Njemačke ali su troškovi transporta veći od cijene tog head supporta (proizvod košta 15eura a transport 30 eur )

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

probaj pitati u turbo limacu da ti naruce.

inace, moja P nasloni glavicu bez tog jastucica. isprva mi je izgledalo da joj je neudobno ali to uredno napravi svaki put kad zacori, sto je dosta cesto.

ipak da smo jastucic mogli kupiti kad i sjedalicu, mislim da ga je bilo u ducanu, vjerojatno bi ga kupili.

hocem reci nije frka ako ga nema, ako bi te to brinulo.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam to vidjela u emporiumu u mariboru u mothercare dijelu ducana. mislim da je univerzalni, znaci nije romer.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

romer bas ima posebne za svoje sjedalice

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Možda pomogne ovo za prvu ruku dok ne pribaviš taj specijalni- mi dobili obični jastučić u obliku slova U na neku životinjicu. Kad D. zaspe, stavim mu oko glave-znači ne iza vrata kako se nose takvi za odrasle nego od uha preko tjemena do drugog uha-al sam ga objasnila
    Svakako, glava mu ne pada nego je lijepo izvaljen-istina da je malo toplo, al to je i bez jastučića

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •