Citiraj an@ prvotno napisa
Evo svježih vijesti. Prije minutu sam zvala pedijatricu i stvari stoje ovako.
Kao prvo, cjepivo se zove HIBERIX. Za djecu rođenu 2002. i kasnije cjepivo je bespaltno. Ide u tri navrata i onda se docjepljuje nakon vjerojatno 4 god. ( Mi smo Ivana cjepili 2001. a naručeni smo ponovno 2005.) Mariju smo cjepili odmah s dva mjeseca i nikada nije imala reakciju.
I sad si ja nekaj mislim...
Recimo zelim cjepit dijete protiv krpelja... neinformirana sam i puna povjerenja u svog ljecnika, cjepim dijete HIBERIXOM jer mi je pedijatrica rekla da je to PROTIV krpelja i onda moje dijete STVARNO dobije krpelja, al ja se ne brinem jako...pa cijepila sam ga... tj. zivim u uvjerenju da jesam jer mi je tak rekla moja ljecnica tj. ljecnica moje djece... ne zelim opce misliti o tome sto bi bilo dalje stom ljecnicom da mi dijete oboli...

Ana,
si 100% sigurna dati je pedijatrica rekla da se to cjepivo, koje stiti od svih tih opakih bolesti koje prenose krpelji zove HIBERIX???

Ak si sigurna daj joj molim te broj od ZZJZ pa nek se informira i nek ljude ne dovodi u zabludu...

Ne zelim stvarat paniku, al fakat bi s svi skupa, kad su takve stvari, trebali malo bolje informirat. Prva ja.

Btw. fala egica kaj si mi s onim svojim naoko bezazlenim pitanjcem zapravo pokazala kak sam blesava i kak se na pol informiram...