josie, jesi uspjela naći taj sprej? Na žalost, imam problema sa LE Rumpstersicama. Potpuno nove, već nakon prvog pranja propuštaju.josie prvotno napisa
![]()
josie, jesi uspjela naći taj sprej? Na žalost, imam problema sa LE Rumpstersicama. Potpuno nove, već nakon prvog pranja propuštaju.josie prvotno napisa
![]()
Ima ga na Zannadu:
https://moiras.site5.com/~zannaduc/s...tomer/home.php
Trenutno mi ne radi, pa ne mogu naći točan link.
Znam za zannadu, mislila sam možda je našla ovdje kod nas da ne moram naručivati preko neta.
veli aries da u starigradu ima za kupiti.
idem idući tjedan tamo, pa ako hoćeš ćopim jedan i za tebe.
je li netko isprobao vikid pelene, hrvatska proizvodnja, varaždin, vinkovci ili nešto na "v", zaboravila sam![]()
maloprodajna cijena 38 kuna, pod rukom ne izgledaju loše ali ja sam apsolutni početnik.
u dvojbi sam probat te ili istrest lovu za kamarisov paket - u splitu se i za paket treba predbilježit i onda ga čekaš stoljećima. komadno ih nema, tako da je moja dilema golema :/
Mayaa ako se odlučiš za Kamaris javi se direktno njima, mogu ti poslati i komadno i paket.
jedino šta zasad znam je da sam se odlučila za platnene![]()
ove vikid su po cijeni puno povoljnije, zato i pitam za mišljenje nekoga tko ih je možda isprobao :?
da istovremeno imam u ruci i jednu i drugu možda bi nešto presudilo, ali ovako naslijepo, zbunj :/
Ovo za 38 kuna su sigurno pelene za široko povijanje, to ima i u Zagrebu, pa se često mame zbune i kupe te, pa su razočarane jer pelene "ne rade" 8)
hm... morat ću provjerit. opasna činjenica je da u splitu prodavači u trgovinama pojma nemaju, ali baš ono poojma nemaju o platnenima... uglavnom prvi put čuli :?
Evo samo da se pohvalim i preporučim najbolji sajt sa kojeg sam do sada naručivala.Radi se o www.naturalchild.co.uk ,uslužni,poslali 5 različitih pelenica,2 covera,zamolila sam ih da napišu da je poklon,napisali,CARINA 0,00kn,super izbor,trenutno imaju 10%off.Pošto sam tutlek što se kompa tiče,vodili su me preko maila da račun ispunim kak spada.Ma fenomenalni su,a paket išao običnim putem,naručila prošli petak,stiglo danas(9 dana).Ocijena 5od5.ODpreporučam,svim pelenoljupcima!Jedva čekam da ih isprobam,pa se javim.
Thanks thora na linku! Idem vidjeti sto imaju..
ja sam narucila odavde http://www.cottontailbaby.com
i sa mnom je naravno gotovo... usla sam u kategoriju ovisnica... mastercard je sastavni dio laptopa... neki dan ga je muz maknuo a ja: "Pa cekaj malo, mastercard mora biti tu pri ruci uvijek!"... a on zna kako sam lijena otici do druge sobe pa traziti po ladicama, pa je eto tako ustedio ponesto... ali ne zadugo!![]()
Ne znam da li vec postoji tema tipa REVIEW-a... ocjenjivanja razlicitih vrsta pelena na osnovu vlastitog iskustva... to bi bilo dobro!
Ja sam uzela fuzzy bunz pocketice i prezadovoljna sam! Unutra stavim bilo koji ulozak dodatni (iako sam kupila od microfibre ali jos nije bio suh sinoc pa sam stavila obican od kamarisa unutra), ulozak premokar, a dio koji dodiruje kozu od same pelenice SUH!!! I mekan i njezan... ma milina! Obozavam ih!
Uzela sam i swadlbees fitted i bummies navlaku... ali sad cu uzeti i pocketice jer mi se svidja kod poketica sto dodajem sto god zelim i koliko zelim apsorbera! Upravo cu.. samo kvragu nije mi mastercard pri ruci.. ne zelim riskirati da probudim dijete...
Anita :D ,apsolutno se slažem sa tobom.Izbor platnenih je enorman,a cure na forumu su svašta probale,i sigurna sam da bi bilo još i više pelenaša,kada bi im se olakšalo,koliko-toliko oko izbora platnenih.Ja sam skoro odustala,jer sam se totalno pogubila,ali cure su mi fakat pomogle svojim savjetima i iskustvom(Mama i vjeko,Ivček,Josi,....)Mislim da bi ocjenjivanje pelenica,iz osobnog iskustva,uvelike pomoglo novim curama(i ja sam među njima),a i linkovi koji su provjereni za naručivanje,da se nemoramo ograničavati na Kamaris.
Diaper Pin ima hrpu reviews:
http://www.diaperpin.com/diapers/diaperpages.asp
Lijevo su kategorije. 8)
raduje me što su izvirile neke nove ovisnice a mi stare kao da smo zastale , samo je naša TB uvijek tu!
Kinder,živa istina.Stalno njuškam po netu,još da imam više para,gdje bi nam bio kraj.U ormaru bi umjesto odjeće visile platnene pelenkuše.
Teddy,dobro zboriš,i malo sam gledala po pinu.Ali,ruku na srce,više cijenim vaše mišljenje,a koliko vidim ti si apsolutno među top sručnjacima.I rađe ću pročitati tvoj review,nego na pinu![]()
kinder prvotno napisa
![]()
Thora, od mojih reviewa ne bi bilo baš puno koristi, moje znanje je samo teoretsko.![]()
Jel tko isprobao ove?
BumGenius?
http://www.cottonbabies.com/product_...roducts_id=821
Ja sam probala. U početku su mi se dopale jer su krojene kao prave one-size pelene. Jednostavno se stavljaju, dobro drže i lijepo stoje na bebi. Prvi minus je bio što izvana djeluju nekako plastično. Zatim, nakon nekoliko pranja iscufao se unutarnji sloj flisa i dosta je potamnio što mi se nije dogodilo niti sa jednom pocket ili AIO pelenom.
Dakle, što se funkcionalnosti tiče su sasvim u redu, ali mislim da neće dugo trajati. To je bila prva i zadnja koju sam naručila.
Swadlle thanks! Necu je naruciti.
Našla sam jedan site koji šalje samo u Ameriku, ali mislim da bih mogla organizirati slanje do HR. Nude:
Kushies All in One Diapers - Infant single diapers $9.49
Kushies Ultra All in One Diapers - Infant 5 Packs $43.99
Imate li iskustva, i što je još važnije, koja je razlika između Ultra i običnih AIO?
(meni se to čine niske cijene za AIO - jesam li u pravu?)
ja sam za F koristila Kushies classic, i bile su mi super, i kroj i sve. na duže relacije i kad je bilo hladnije stavila bi mu zaštitne, a ljeti je bio bez zaštitnih i ne bi promočile 2-3 sataOlivija prvotno napisa
zaboravih, ja bi isto naručila par komada. jesu kanadski ili amer $? dogovorimo se u srijedu?
zanimaju me savjeti za kupnju USA pelena
imam tamo frendicu koja mi je voljna poslati paket, eto ne znam kaj bi joj narucila...
coccinella, može i preporuka za Kanadu?![]()
Rođak bi mi poslao kao običan paket, jel moram i tu misliti na carinu?
Ja bi uzela veći paket odjedanput, da ga ne gnjavim previše.
OK, hvala :D .
Ne bi mi palo napamet ovo sa skidanjem etiketa.
I grozno je sto uopce ne mozes pretpostaviti kada te hoce/nece cariniti!!
Daphne i ja smo zajedno narucile sa cottontailbaby i ja sam zamolila Amy da posalje njen dio odmah na njenu adresu i ostalo na moju. Ona je dobila za 2 covera i jednu aio (zelim reci, lagano je!) 110kn carine!! A ja nista. I opet sam narucila nedavno i opet nista. Ali znaci, nema pravila i to me straaasno ljuti!
Mora postojati tezina, visina iznosa ili nesto sto cini razliku (mozda i postoji, pa za to ne znamo!?)! Mrzim stvari koje ovise o necijem raspolozenju.
meni je ta frendica vec slala paket sa djecjom robicom i igrackama
nije skinula etikete, na kutiji nije pisalo gift, ona je napisala "baby clothes and toy"
i nisu mi naplatili carinu :D
Imala si sreće. 8)Dia prvotno napisa
Neki od nas najčešće nemaju sreće.
mislila sam zasto bas te pelene?
(hvala na informaciji za rabljenu robu)
koje su sve usa marke?
motherease, kushies, kissaluvs, fuzzibunz...
jesu li vam bolje pelene s drukerima ili na čičak?npr. mib?
do 6 mj. čičak je super , a nakon toga ih je moj L. svaki put odljepio dok sam ja pokušala staviti zaštitne , znači onda drukeri ako je beba starija.livac prvotno napisa
hvala, vidim da si iz osijeka,a ja sam tu blizu...jesi li vidjela negdje u os zaštitne gaćice za kupiti?
Ja bi ove motherease covere(savanna i our oceans printovi su mi)sjetila sam se nekoga tko bi mi mogao to kupiti u usa,samo problem mi je što neznam kako bi toj osobi poslala novac
![]()
...obično u koverti? ili...jel ima tko iskustva s time?