Vec danima i satima iscitavam "platnene topice"![]()
Imam ponudu za Kamarisov paket platnenih (lavici, slonici, zirafe). Zelim ga kupiti ali trazim vas savjet!!!Koliko sam uspjela shvatiti to je paket za novorodjence (sto mi i treba) sa 3 zastitne gacice (valjda velicina O) Kaze da su podesive i da se mogu koristiti do 3.godine zivota. Imaju valjda cicak, a ne drukere (koliko sam shvatila Kamaris ne proizvodi pelene sa drukerima samo zastitne gacice s drukerima, a pelene s cickom). Ja bih ih kupila ali sam slucajno procitala sto je Meda napisala u jednom topicu:
"Kamaris pelene su velike pelene koje, kada je beba mala, preklopis nekako i zakopcas gumbicima pa se smanjuju, tako da se meni cine dosta glomaznima za pocetak" ---eto, to je napisala!!! :?
Sada meni nije jasno na koje je ona to gumbice mislila za zakopcavanje kada Kamarisove pelene imaju samo cicak i kako mogu biti podesive ako imaju samo cicak?????? :? :?
Uostalom, ne znam kako zamisliti da "pelenu nekako preklopis" pa je smanjis!!Mislim, KAKO??? :? :?
(Mislila sam ih kupiti pa naknadno, kada beba naraste, usiti drukere eventualno)
Dajte savjet plizzzzzz.....moram sutra zeni javiti hocu li kupiti ili ne.