Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Trebam malo ideja

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Trebam malo ideja

Naručili smo kut (dvosjed + damski) na prugice u tri boje, bež, čokolada i svijetlo plava. Naslonjač čini 10-tak velikih jastuka boje čokolade. Fenomenalan je! Regal na zidu, odnosno regal - polica sa staklom je od drva svjetle, sivkaste boje. Zidovi su bijeli.

Sada se mučim oko odabira boje zavjesa i tepiha. Baš nemam ideje, a htjela bi da budu pravi dekor i neka boja kontrast gore navedenim.

Imate kakvu dobru idejicu????

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

daj metni fotke, ovak je jako teško....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bi rado, ali namještaj je naručen i moramo ga čekati duuuugih 50 dana!!!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ha, onda naranđasta, žuta? jel voliš tople boje? nemoj samo pretjerati. moj savjet je da stvari koje ne misliš brzo mijenjati staviš u neutralnoj svjetloj boji - to je vjerojatno bež, obzirom na trosjed. tak staviš zavjese, a onda obojaš zid u neku ludu boju. kak ti je velika soba? i koje boj je regal?nisam baš skužila, jel sirovo drvo ili sivo?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam prvotno mislila jedan (manji) zid obojati u tamnije crvenu. Ta mi je ideja otpala jer ne odgovara uz novi namještaj. I ostavila me bez dakljnjih ideja!

Volim tople boje, i jako želim nešto ludo, posebno u stanu!

Regal nije klasičan već one police što dolaze samo na zid. Drvo je sivkasto!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a zašto crvena ne bi pasala :? ali ne previše tamna. hoćete imati slike po zidu?

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a zid u boji bijele kave?

ja sam svoj dnevni obojala u takvu boju i super mi je. ne mogu ni zamislit da je opet sve u bijelo.
    šta tek košta? obojiš, ako ti se ne sviđa za par mjeseci opet prebojiš! 8)

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pojašnjenje, jedan zid je u drugoj boji i to onaj na koji je naslonjač - ostalo je u bijelo.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

U užem krugu smo ostavili Naranđasto - crvenu boju i boju lavande???
    Kja je adekvatnija i ugodnija za dnevni prostor? Koja je bolji izbor?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni se jako svidja ciglasta boja. Mislim da bi ti isla uze cokoladnu i bez, a moglo bi i uz plavo.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vazno ti je da dalje ne krenes sa tamnim bojama. Ciglasta bi na dala nekakvu toplinu domu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

da, i ja nekako više vučem ciglastoj!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

koliko sam primetila, kod odabira boja, profesionalni enterijeristi biraju da se boja zida slaze sa tepihom, ukoliko tepih nije previse taman. . Ja bih birala tako.
    Ovde imas savete oko odabira boja.

http://interiordec.about.com/od/colo...hoosecolor.htm

http://www.seemydesign.com/livingroo...olor/index.htm

a ovde mislim da imas ono sto ti treba. Mozes online isprobavati i igrati se kombinacijama modela i boja namestaja, zidova, tepiha..

http://www.seemydesign.com/app/RoomC...A5C54A54392409

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Toplo narandjasta ili krem boja. Neznam gdje stanujes ali u centru Kaptol ima jedan ducan koji ima tepihe koji su se meni strasno dopali, radjeni su od malih komadica antilopa. Tamo imaju i svakako materijale za zavjese. Mozda bi dobila inspiracije ako bi malo prolistala po starim ELLE Dekorima i sl. casopisima, zbilja ima ljepih interijera.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Čuj već imaš puno boja, bež, čokoladu, sv. plavu i sivkastu. Ubaciti sada još nešto mi se čini pretjerano. Ja bih zid na kojem je regal ofarbala u čokoladnu (ako imaš hrabrosti), a ostale u svje. plavo, dok bih tepih u bež boji. Samo moraš potrefiti iste nijanse kao na naslonjaču. Ili tepih neka bude svje. plavi, a ostali zidovi bež. Zavjesa imaš super izbor u Kiki koje su do kraja mjeseca na akciji i besplatno šivanje. Čak bi mogla naći super zavjesa od organze u ovakvoj kombinaciji boja kao što je naslonjač.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i meni je plavo-krem kombinacija jako lepa.

A da mozda probas tepih golubje plavo, i zid u istoj boji? Ta ce ti boja uklopiti i boju police a ide sa cokoladnim. Time ce ti plava preovladavati u sobi i bice neki sklad, a onda detalje tipa: jastuci, lampe, itd...mozes nastaviti u tim smedjim tonovima.
    Zavese bih stavila krem, a mozda da dodas i zastore-cokoladne.

Ili: umesto te golubje plave, boju visnje? Pa onda one preostale zidove u bez. Moja sestra je ofarbala svoju sobu u bordo, i stvarno moram priznati, deluje otmeno. A bila sam skeptik.

Bas me zanima sta ces uraditi

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ma nemoj plave zidove. Ja ih imam u spavaćoj sobi i tamo su dobri, ali to je prehladno za dnevni boravak.

Bolje stavi suncokret žutu boju na zidove. Žutim i plavim jastucima upotpuni kauče. Prostorija će biti topla, svjetla, aktivna. Možeš dodati još plavih detalja(lampica, vaza, ...) da upotpuniš dojam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •