-
Nakupljanje tekučine u plodu - Help!!!
Help!!!
Sada su mi na UZV otkrili nekakvu tekučinu u trbušnoj šupljini ploda i pod kožom. Inače je sve ostalo s plodom uredu. U 24 sam tjednu tudnoće.
Ne znaju od čega je to i sutra moram u bolnicu na 2-3 dana na pretrage.
Molim vas ako neko zna nešto o tome ili je imao slično - napišite!!!
-
eci, draga, nazalost ne znam nista o tome, ali od srca zelim da sve bude ok i da nam se brzo vratis na jesenske!
-
i meni su u prvoj trudnoći bili rekli da beba ima nakupljenu tekućinu, i to u glavici. poludila sam od straha. nakon 2 tjedna na ultrazvuku više se nikakva tekućina nije vidjela, i sve je bilo u najboljem redu! drži se!
-
-
Zaboravila sam napisati da sam RH - ali sam dobila svaki put injekciju i ne znam dal to može biti od toga.
-
Eci, a što ti je još doktor točno rekao?
-
Ma niš nije rekla, dok ne naprave pretrage i možda amniocintezu niš ne znaju. Tražim po netu ali ništa ne uspjevam naći.
-
jel su gledali bubrege bebici?
-
da, ni meni ništa nisu rekli, nego onako ozbiljno, iz neba pa u rebra: nešto nije u redu s glavicom. umrla sam od straha. ipak smo sami uspjeli pronaći neke informacije o tekućini u glavici ploda koja se do nekog tjedna treba povući, a kod nas je malo kasnila. velim ti, na ultrazvuku za 2 tjedna bilo je sve u redu. držim ti fige!
-
Da li znaju zašto se ta tekučina pojavila u glavici?
Kod mojeg je i pod kožom i u trbušnoj šupljini. Bubrezi i sve ostalo je uredu.
Imate li neki link?
-
eci, to se nama događalo prije sedam godina, ako je i bilo kakvih linkova, više, na žalost, stvarno ne znam. ja sam više prekopavala knjige, sve do kojih sam mogla doći. nešto sam bila našla u Klinici Mayo, čini mi se. od svega mi je ostalo to da je normalno da u plodovoj glavici postoje komore s tekućinom koja se do određenog tjedna starosti ploda povlači. e sad, da li je to slučaj i s ostalim organima? kopaj i dalje, sigurno ćeš nešto naći.
a što reći liječnicima koji trudnicu ostave bez dodatnog objašnjenja i ludu od brige?! ja se sjećam da smo mi s tog ultrazvuka otišli k'o bez glave, ja sam plakala u autu, a mm je vozio i skoro podletio pod tramvaj. onda smo pokrenuli sve poznate liječnike i kad smo dobili dodatne informacije smirili smo se. zato: pitaj, gnjavi i traži, znam da je neizvjesnost najgora.
-
Probaj još otići i privatno. Meni je doc Galkovski pokazao svaki organ zasebno i objasnio zašto smatra da je sve uredu (tipa vidite mjehur je pun, bubreg normalne veličine za gest dob iz čega zaključujemo da bubrezi normalno funkcioniraju, u želucu ima sadržaja ....). Možda tamo dobiješ objašnjenje i otkloniš strahove.
-
Eci, preporučam ti dr. Kosa u poliklinici Vili, stvarno je temeljit, prekontrolira sve organe i sustave, sve ti objasni i vrlo je pristupačan.
Sretno!
-
-
Ja bih na tvom mjestu isto tražila drugo mišljenje kod nekog dobrog privatnika, pa ako ništa drugo da bar možeš normalno porazgovarat i dobiti neke odgovore.
-
sutra će me pogledati cijeli liječnički konzilij, napraviti će mi amniocintezu i još 100 pretraga pa ćemo vidjeti.
Javim vam se i molim vibre!
Ako još nešto znate - pišite!
-
Evo, od srca ti želim da sve prođe u redu i da nalazi budu uredni
-
Eci, javi nam se nakon pretraga!
vibrrrr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
mislicu na tebe sutra. obavezno se javi sto pre mozes!
~~~~~~~~~~~~~~~~!
-
-
-
-
-
-
mislim na vas dvoje!
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
-
ECI , NAPISAH TI SVE NA FORUMU.AMNIOCINTEZU TI RADE DA VIDE RADI LI SE O KROMOSOMSKOJ GREŠCI.JAVI NAM.
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Draga Eci
držim ti fige da sve bude OK
-
joj Eci vibrrrrram...
~~~~~~~~~~~~~~
-
mislimo na vas!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Vibram i ja da sve bude dobro, mora biti!
-
~~~~~~~~~~` iz sve snage!
-
-
-
Strašno, jako mi je žao
-
Jako mi je žao!!!! Eci drž nam se!
-
~~~~~ ~~~~ ~~~~~~
Neka prođe što brže!!!!
-
Eci drž'se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Isuse kako strašno... Šaljem joj puno vibri i molim za nju...
-
o moj boze...
-
O Bože...
vibram da prođe...
-
,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije prođe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke