bublica hvala za finu jutarnjui pridružujem se slanju ~~~~~~~~~za lijepe bete naših čekalica.
Društvo![]()
bublica hvala za finu jutarnjui pridružujem se slanju ~~~~~~~~~za lijepe bete naših čekalica.
Društvo![]()
Jutarnje nije bilo pa kuham popodnevnu
Puuuno~~~~~~čekalicama bete.
tiki, hvala na podnevnoj kavi,
~~~~~~~~~betašicama i ~~~~~~~~~tigricil za punkciju u srijedu
tiki hvala na kavici
šaljem svima puuuuo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što im treba, a posebno čekalicama betemalo vučem na svoj mlin!!!
Cure nešto nam je tema malo utihnula
Blekonja za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tigrical za punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama bete, punkcije, transfera~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi smo dobili zeleno svijetlo za FET - petak, točno u podne!
molim vaše vibrice da nas malci dočekaju živi i zdravi nakon odmrzavanja
~~~~~~~~~~~~~~za sve cure u postupcima, i da nam bude veselo i skakutavo na odbrojavanju čim, čim prije![]()
rozi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
svima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ivica_k ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za smrznute malce
ivica_k za male pingviniće ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~
![]()
ivica_k za male smrzliće~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od dani82 : 19.04.2010. at 17:45
ivica_k za male pingviniće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ivice, ~~~~~~~~~~ za petak i smrzliće i neka vam bude sretno kao i nama
ivica_k~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za FET-iće da to konačno bude to!!!
rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz petnih žila
pozz svima ja se osjećam kao da nisam ni bila u postupku, da ne stavljam utriće i da mi ta beta ne tuče stalno po glavi skoro bi zaboravila....uglavnom ništa jedino lagano bockanje na lijevu stranu najvjerojatnije jajnik ili crijeva, nikakve naznake trudnoćene znam šta da mislim!!!
Za ivicu, giner, rozaliju, i za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Kuham toplu jutarnju
ivica_k~~~~~~za smrzliće
Blekonja~~~~~~~za betu
BOZZ~~~~~~~za pikanje
tigrical~~~~~~~~~~za sutrašnju punkciju
ginger~~~~~
rozi~~~~~~~
Pridružujem se finoj kavici i potpisujem mare41
Javljam Vam nažalost loše vijesti, moja beta je 0.00....
Svim čekalicama bete šaljem vibrice .............
mare41 hvala na kavici.
I naravno mogu te samo potpisati i dodati malo morskih ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~ svim čekalicama!!!
Cannisa žao mi je![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 20.04.2010. at 08:45
mare41 hvala na kavici i na lijepom popisu pridružujem se i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ još malo
Cannisa stvarno mi je žao![]()
Potpisujem Mare!
Cannisa žao mi je
Prijavljujem FET u subotu,pa molim malo vaših čarobnih vibrica![]()
Cannisa,
lbrec, ja ću prva zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najsretniji FET!![]()
lberc ~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu
ivica_k ~~~~~~~~~~~~~~~ za petak
Ginger ~~~~~~~
Cannisa žao mi je...
Posljednje uređivanje od Charlie : 20.04.2010. at 11:33
iberc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za FET
Cure hvala Vam na podršcišto bi ja bez vas...
uglavnom, ne odustajemo idemo dalje.....
pozdrav cure
uključujem se k vama ako me primate
čestitke svim trudnicama, a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima ostalima da ovo proljeće bude dobitna kombinacija
pisala sam na temi potpom. na vv
28.4.imam prvi sastanak kod dr. A
ja imam pcos i anovulatorne cikluse, spermiogram MM je bio u redu prije nekih godinu dana.
imala sam jednu biokemijsku prije 3 godine-prirodno, od tada ništa, a trudimo se
sad ne znam ni kaj da očekivam za prvi prgled, kaj sve trebam uzet. kaj će mi radit?
hvala
pusam vas
Cannisa žao mi je.
Sutra sam na punkciji, javim kako je prošlo...
cannisa, žao mi je~~~~~~~~~~~~~da budeš uskoro u novom postupku!
tigrical,~~~~~~~~~~~~~~~~za punkciju i lijep rezultat!
lberc, sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitni FET!
cure, hvala vam!
cure, svima bezbroj vibrica, samo na brzinu čitam.
Posebne vibrice za lberc i ivicu, FETovke s VV-a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
bublica3 – 3 stimulirani IVF Cito (nakon 3X AIH, 2X IVF, 1X FET)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
[color=red4. mj.2010 [/COLOR]
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
talia7 – 21.04
Blekonja – 27.04
anđeo sa neba – 04.05
Gizmos – 29.04
Tlatincica – 28.04
Čekalice (F)ET
Missixty
ivica_k – 23.04 FET
Korny77 – 16.04
Iberc – 24.04
gargamelica
Čekalice punkcije
diana – 20.04
barbyRI
Tigrical – 21.04
Marnie – 21.04
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
Snekica
n&a
venera21
Pikalice
ia30
Zuzu
micek
AnaK
BOZZ
Šiškica
Bea
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
reny123
kiara79
m arta
Venera3
Šmrkalice i ostale supresije
Sbonetic
Mimimuc
On-GO
sandric
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, Dim, Capka, , mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Karla 1980, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, Cranky, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, tiki_a, Sela, Kikla123, vesnare, Miki76, taca70, marta7, zlatica, crvenkapica77, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena
pozdrav beilana,
imamo skoro identičnu dijagnozu, i ja imam PCOS bez ovulacije i prije 2 godine smo imali biokemijsku, samo spermiogram mm nije baš sjajan, oligoasteno, i ni nakon 4 ins., 1 ivf i 1 icsi sa smrznutim js ništa, ali se ne predajemo, sutra idemo na dogovor za dalje pa ćemo vidjeti, nadamo se jednom postupku prije godišnjih.
što se tiče vaših konzultacija mislim da se ne trebaš previše opterećivati, ako imaš neke nalaze od prije svakako ih ponesi bez obzira koliko su stari, ako nemaš isto nije problem, doktor će ti reći sve šta morate napraviti prije eventualnog postupka, možda čak napravi i uzv, čisto da vidi trenutnu situaciju. možeš si napraviti popis pitanja koja te zanimaju, da ne zaboraviš nešto kad dođete tamo pa da ste u nedoumici.
najvjerojatnije će tm morati napraviti spermiogram, a oboje test na hiv, hepatitis, krvnu grupu i rh faktor, ti ćeš morati napraviti mikrobiološke briseve cerviksa (na klamidiju, ureoplasmu, micoplasmu, aerobe i anaerobe) i možda hsg (ispitivanje prohodnosti jajovoda).
nadam se da sam ti bar malo pomogla, a sigurno će ti se javiti i druge cure koje znaju više o tome.
u svakom slučaju držim fige za prve konzultacije!
Igolina1 koliko JS si imala na punkciji i koliko su ti ih zamrznuli?
imala sam 16 js, od toga 13 zrelih, oplodili su 3, vratili 1 embrij, 10 js su nam zamrznuli. nije se primilo pa smo prošli tjedan išli na odmrzavanje, odmrznuli su 6 js (iako su nam rekli da odmrzavaju najviše 3 u jednom postupku), 3 su preživjele odmrzavanje, samo se jedna podijelila nakon oplodnje ali je stala tak da opet nije bilo ništa. sutra idemo na dogovor za dalje.
mi smo odlučili ne ići više na zamrznute js, nije vrijedno živaca i vremena koje potrošimo tamo svaki drugi dan dok čekamo na red po dva sata, radije ćemo ići na stimulirane postupke svakih 6 ili više mjeseci ako treba.
trenutno smo jako razočarani tak da nam se činilo da je najbolje tako...možda se predomislimo...
igolina, hvala ti. imam te mikrobiološke briseve cerviksa, radila sam to prije mjesec dana. spermiogram imamo, al stari, al sve je bilo ok, tak da mislim da je i ostao dobar nalaz
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ti za što skoriji plusić
Stiže topla
Za čekalice bete: acitam, talia7, anđeo s neba, zvončica1976, Gizmos, Blekonja, Korny77, m arta, tlatincica~~~~~
Za današnje punkcije: marnie i tigrical~~~~~~~
Anana1 bravo za
Bozz~~~~~~za pikanje
beilana~~~~~za dogovor
svima~~~~~~za današnje ljepote i još ~~~~~za proljetne leptirice
Posljednje uređivanje od mare41 : 21.04.2010. at 08:40
Hvala ti draga mare41 za kavicu, baš mi treba. Punkcija obavljena jutros, imamo 9 js. U subotu je transfer.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~čekalicama bete i svima za šta god vam treba
Svima puno za sve šta im treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prijavljujem se da sam pikalica već tri dana....uskoro i prvi kontrolni ultrazvuk u Mb
svima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čekam pozitivne bete![]()
Igolina1 mislim da tvoj primjer pokazuje svu velicinu i sve dimenzije problema koje nam je donio Zakon o medicinskoj oplodnji. S tvojom dijagnozom je za ocekivati da ces i s blazom stimulacijom dobiti vise jajnih stanica (kakva ti je stimulacija bila prvi put?), a vecina njih ce biti osudjena na propast. Mogucnost zamrzavanja jajnih stanica ne pruza nikakvu utjehu i jos manje realnu sansu da bi iz toga mogla doci do trudnoce. Nasuprot tome ta mogucnost samo daje laznu nadu i posljedicno donosi veliko razocarenje, kada se na vlastitoj kozi uvjeris kako su sanse za ostvarenje trudnoce iz zamrznutih jajnih stanica mizerne. A kada se tome pridoda vrijeme utroseno na pripremu trensfera (do kojeg tesko da ce uopce doci!), visesatno cekanje na folikulometrije, izostanak s posla i sve sto uz to ide (od fizicke do emocionalne iscrpljenosti), onda je jasno koliko je takav Zakon sulud...
Obzirom da su ti ostale jos 4 zamrznute jajne stanice, mozda bi se mogla dogovoriti za prirodni postupak u kojem bi pokusali uhvatiti svjezu jajnu stanicu pa onda to kombinirati s pokusajem odmrzavanje preostalih JS. Mislim da bih se ja tako probala dogovoriti da vise ne moram misliti na te JS i zavaravati se da mi one nesto znace, obzirom da vec tamo cekaju zamrznute... A za dalje je bez ikakve sumnje najbolje pokusati u inozemstvu, naravno, ako za to postoje mogucnosti. Ili zrtvovati godinu, dvije, ako to godine dopustaju i pricekati da se Zakon promjeni.
U suprotnom cini mi se da jedino sto ima koliko-toliko smisla je pokusavanje s blagom stimulacijom s ciljem pridobivanja 3-4 jajne stanice i racunanje da bi od njih mogao nastati barem jedan kvalitetan embrij. A uz to je potrebna spremnost na veci broj pokusaja i svo mrcvarenje koje uz to ide....
Posljednje uređivanje od Aurora* : 21.04.2010. at 12:22
Bog cure evo bi vam se i ja pridružila
Punkcija je bila u pon i sve se ranije činilo optimalno kad nikad gora situacija
od šest folikula jedan je prešao u cistu i oni misle da je ometalo rast dr stanica ,dobili smo dvi nezrele i DVI zrele a oplodila se jedna .
Sutra idemo vidit jel malac bio jak i dočekao transfer
Meni je stomak dosta tvrd i natecen kao teška upala mišića ?
Nikad mi tako nije bilo i kad su iscurili utrici nije bilo bijelo već smeđe ?
Jel to ok ?
Sretno svim cekalicama bete !!!!![]()