Stranica 60 od 120 PrviPrvi ... 1050585960616270110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,951 do 3,000 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj dreamgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Hocu bebu,
    u dosta sam slicnoj situaciji kao i ti, 2 puta IVF u pripremama za treci. Svi nalazi super (kod mene neprohodni jajovodi). Svi doktori mi govore da statisticki gledano sanse su mi dosta dobre a opet nista. Cijelo vrijeme ispitujem da li bi trebala obaviti jos neku pretragu, kupiti neke tablete ili sl. i odgovor je isti " samo se opusti " Jedino sam dobila preporuku za Andol i to je sve. Iako doktor nije trazio obavila sam ponovno sve pretrage zbog sebe, jer i meni se cini da si moramo uz doktore i sami nekako pomoci. Prije 6 mj. nisam znala nista o mpo-u a sada sam "strucnjak".
    Veliki potpis na ovo....

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Uf, sad ste me ajme zabrinule...
    Moja beta danas 4,5
    Ovo mi je prvi IVF kod dr. L.
    Mi smo svaki pregled kod njega, tj. sve preglede od 3 dana ciklusa pa do punkcije (a bilo ih je 7-8) plaćali 300 kn i onda još 9300 na dan transfera pa tko je tu lud?!

Zanima me kad sad mogu u polustimulirani, zadnja M bila 23.02., betu sam vadila danas.. ?! Koliko ciklusa moram pauzirati?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja beta danas 4,5
    Mi smo svaki pregled kod njega, tj. sve preglede od 3 dana ciklusa pa do punkcije (a bilo ih je 7-8) plaćali 300 kn i onda još 9300 na dan transfera pa tko je tu lud?!

Zanima me kad sad mogu u polustimulirani, zadnja M bila 23.02., betu sam vadila danas.. ?! Koliko ciklusa moram pauzirati?
    Jedino ak je od 1.1. Promjenio politiku naplate uzv-ova
    Meni od prvog piknutog gonala nije nis naplacivao a iala sam svaki dan na uzv

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Izgleda da je, zbunj zbunj..

Sad sam ga zvala, jedan ciklus pauza pa ćemo probati sljedeći ciklus sa tabletama...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moja beta danas 4,5

Jedino ak je od 1.1. Promjenio politiku naplate uzv-ova
    Meni od prvog piknutog gonala nije nis naplacivao a iala sam svaki dan na uzv

Zao mi zbog bete

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bumbitka ma šta si morala svaki pregled plaćat????wtf...Bože pomozi pa ko je tu lud...ja sam postupak prvi platila nešto blizu 10.000.00 a drugi 6.500.00 meni tu niš nije jasno...
    Dreamgirl misliš da ja ne?
    1 IVF sam se opustila i isto upitna prohodnost jajovoda ali to je najmanje bitno za Ivf postupak..
    2 IVF kod Lučija kad nije uspijelo već sam se tada počela istraživat i obilazila tako zvane najbolje doktore za mišljenja i svi kao što sam navela govore isto...ne mislim piti ništa na svoju ruku i imat grižnju savjesti da sam sama sebi naštetila...iskreno moje mišljenje je da je svaka osoba za sebe,svako žensko tijelo za sebe,svi imamo neke probleme neki su manji a neki veći ali što je istina da sam se uvijerila da znam pa mogu reći dosta cura koje zaista imaju problema pa su ostale trudne da li iz 1,2,3,4 nakraju su uspijele ali ništa nisu istraživale nego su se prepustile i vjerovale...tako sam i ja nekako počela i ponekad ne treba krivit doktora za loš neuspijeh a mi to činimo iz ljutnje i uvijek mislimo da je negdje kikso...Ja sam za da svaka žena da maksimum,da napravi i ono što ne traže da napravi zbog sebe kao što sam i ja i uvijek se sve pokaže dobro..CURE OVO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE I SVAKA IMA PRAVO NA SVOJE TAKO DA AKO SE I NETKO NE SLAŽE NEKA ME NE PROZIVA JER JE TO SAMO MOJE MIŠLJENJE!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da, da tako nas je ovaj postupako u konačnici izašao 23 000, 00 kn (postupak, pregledi, lijekovi i putovanje)...

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne znam kakva je to njegova računica ali ja bih dala i 50 tis da on ne baca moje js ili šta već radi s njima nego svaki puta sve plačaš ispočetka..ja na polustimuliranom dobijem 7 super js i to mi još Lana kaže i ok vrate 3 i šta je s ostalih 4????trebala sam odmah ići u Prag bar ako i nebi uspjelo bar bih sad imala zalihu a ovak imam VELIKO NIŠ!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kakva je to njegova računica ali ja bih dala i 50 tis da on ne baca moje js ili šta već radi s njima nego svaki puta sve plačaš ispočetka..ja na polustimuliranom dobijem 7 super js i to mi još Lana kaže i ok vrate 3 i šta je s ostalih 4????trebala sam odmah ići u Prag bar ako i nebi uspjelo bar bih sad imala zalihu a ovak imam VELIKO NIŠ!
    Znam da si sad ljuta zbog neuspjeha ali nije tu kriv ni L ni nitko, jednostavno je to tako
    Jednako tako nemoj ocekivati cuda od Praga kao sto si ocekivala cudo od L-a
    Jer ak se i u Prag razocaras - sto ces onda? Gdje ces onda ici?

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Francesa pogledaj moj post gore šta sam napisala,preskočila si...baš sam to i napisala što si ti sad meni napisala
    Dapače to je i moje mišljnje ja ne mislim da je tu čiri-bu čiri-ba ja samo kažem da mi je žao što se moje js unište a koliko cura se muči s tim problemo...to sam rekla.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bumbitka ma šta si morala svaki pregled plaćat????wtf...Bože pomozi pa ko je tu lud...ja sam postupak prvi platila nešto blizu 10.000.00 a drugi 6.500.00 meni tu niš nije jasno...
    Dreamgirl misliš da ja ne?
    1 IVF sam se opustila i isto upitna prohodnost jajovoda ali to je najmanje bitno za Ivf postupak..
    2 IVF kod Lučija kad nije uspijelo već sam se tada počela istraživat i obilazila tako zvane najbolje doktore za mišljenja i svi kao što sam navela govore isto...ne mislim piti ništa na svoju ruku i imat grižnju savjesti da sam sama sebi naštetila...iskreno moje mišljenje je da je svaka osoba za sebe,svako žensko tijelo za sebe,svi imamo neke probleme neki su manji a neki veći ali što je istina da sam se uvijerila da znam pa mogu reći dosta cura koje zaista imaju problema pa su ostale trudne da li iz 1,2,3,4 nakraju su uspijele ali ništa nisu istraživale nego su se prepustile i vjerovale...tako sam i ja nekako počela i ponekad ne treba krivit doktora za loš neuspijeh a mi to činimo iz ljutnje i uvijek mislimo da je negdje kikso...Ja sam za da svaka žena da maksimum,da napravi i ono što ne traže da napravi zbog sebe kao što sam i ja i uvijek se sve pokaže dobro..CURE OVO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE I SVAKA IMA PRAVO NA SVOJE TAKO DA AKO SE I NETKO NE SLAŽE NEKA ME NE PROZIVA JER JE TO SAMO MOJE MIŠLJENJE!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bubimitka zao mi je
    Ima zena koje zatrudne od prvoga puta (neki dan razgovarala sa jednom) i naravno da se treba nadati svaki put. Ja sam isto sa drugom mengom krenula u polustimulirani postupak.

M@tt mislim na vas i zelim vam veliku betu.

Sad sam se sjetila da sam ja prvi put kad sam bila kod doktora platila 400 kn i onda je rekao da da svaki sljedeci dolazak ide u cijenu postupka. Kad sam dosla 3 dan menge opet sam platila 400 kuna i iskreno mislim da se nije ni sjetio da sam vec bila nekoliko dana prije toga. Ne znam tko je jednom napisao da im nedostaje jedna sekretarica, u potpunosti se slazem i nadodajem nekoliko stolica u cekaonu.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=dreamgirl;2102545]Bubimitka zao mi je
    Ima zena koje zatrudne od prvoga puta (neki dan razgovarala sa jednom) i naravno da se treba nadati svaki put. Ja sam isto sa drugom mengom krenula u polustimulirani postupak.

M@tt mislim na vas i zelim vam veliku betu.

Sad sam se sjetila da sam ja prvi put kad sam bila kod doktora platila 400 kn i onda je rekao da da svaki sljedeci dolazak ide u cijenu postupka. Kad sam dosla 3 dan menge opet sam platila 400 kuna i iskreno mislim da se nije ni sjetio da sam vec bila nekoliko dana prije toga. Ne znam tko je jednom napisao da im nedostaje jedna sekretarica, u potpunosti se slazem i nadodajem nekoliko stolica u cekaonu.[/QUOS

Svakako da fali stolica ali isto mislim da muška populacija zauzme previše mjesta...oprosti

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Francesa pogledaj moj post gore šta sam napisala,preskočila si...baš sam to i napisala što si ti sad meni napisala
    Dapače to je i moje mišljnje ja ne mislim da je tu čiri-bu čiri-ba ja samo kažem da mi je žao što se moje js unište a koliko cura se muči s tim problemo...to sam rekla.
    Poslala sam ti privatnu poruku

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nisam ju primila...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nisam ju primila...
    Gore na vrhu kod tvog imena ti pise imate novu poruku ili tak nestto

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma ne piše ništa...draga nema poruke ajde probat ću ja tebi poslat

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Francesca prvotno napisa Vidi poruku
    Gore na vrhu kod tvog imena ti pise imate novu poruku ili tak nestto
    Jesi primila moju poruku?

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sad sam se sjetila da sam ja prvi put kad sam bila kod doktora platila 400 kn i onda je rekao da da svaki sljedeci dolazak ide u cijenu postupka. Kad sam dosla 3 dan menge opet sam platila 400 kuna i iskreno mislim da se nije ni sjetio da sam vec bila nekoliko dana prije toga. Ne znam tko je jednom napisao da im nedostaje jedna sekretarica, u potpunosti se slazem i nadodajem nekoliko stolica u cekaonu
    .
    dreamgirl zašto ga nisi podsjetila? Pa 400kn je jako puno novca :/

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

uf i meni se to čini mnogo novaca a da ne spomenem ovih 23000 Kuna koje je navela Bubimitka za postupak. Bubimitka, pa kolko je od toga otišlo na lijekove, koliko na put a koliko IVF centru?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bubi žao mi je. Znači test nije varao?

Sad vidim ovo gore što si napisala! Kakvo naplačivanje?? Pa nakon prvog pregleda kad se krene u postupak ništa se ne plača više sve do nakon transfera!! Šta stvarno vam je naplačivao svaki pregled??? Ajme meni... Ne kužim.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da, da tako nas je ovaj postupako u konačnici izašao 23 000, 00 kn (postupak, pregledi, lijekovi i putovanje)...
    Bubimitka, ja bi ga pitala. ne mogu vjerovat da je naplaćivao još i svaki pregled?
    nama isto nije.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    .
    dreamgirl zašto ga nisi podsjetila? Pa 400kn je jako puno novca :/
    Da se sad mogu vratiti vjerovatno bi ga podsjetila. Mozda ovo posluzi kao savjet za sve cure i decke koji ce se naci u slicnoj situaciji a izgleda da nas ima.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    uf i meni se to čini mnogo novaca a da ne spomenem ovih 23000 Kuna koje je navela Bubimitka za postupak. Bubimitka, pa kolko je od toga otišlo na lijekove, koliko na put a koliko IVF centru?
    Ivf 12400,00 (postupak + svi ovi pregledi koje sam navela)
    Lijekovi 6700,00 (tu sam uračunala i štoperice...)
    Put 3900,00

Nakon svakog pregleda pitamo šta smo dužni.. 300.00 kn i tako svaki put osim jednom ništa...

Sad ispada da smo mi ovce

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bubimitka niste vi ovce već je on bezobrazan!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sreća da se zakon uskoro mijenja (iako ne zna se kad će) jer bi svima sugerirala da idu u Prag: IVF 15000 kn, put oko 1200 kn, spavanje i hrana za 5-6 dana oko 2500 kn, plus lijekovi, dobijete oplodnju SVIH stanica i zamrzavanje embrija....al bit će i kod nas toga uskoro...

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Eto mare41 ja žurim u Prag i jedva čekam))

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

moram priznati da mi je neobično nakon svih hvalospjeva na ovom pdf-u o Lučingeru čitati i manje lijepe stvari o njegovom djelovanju.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nemam ja loše mišljenje o njemu, dapače..
    Ovo sam napisala potaknuta tuđim iskustvima...

Nema veze, bitno da mi dodjemo do bebe.. Nadam se ne zaduženi do grla

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Bubi žao mi je. Znači test nije varao?

Sad vidim ovo gore što si napisala! Kakvo naplačivanje?? Pa nakon prvog pregleda kad se krene u postupak ništa se ne plača više sve do nakon transfera!! Šta stvarno vam je naplačivao svaki pregled??? Ajme meni... Ne kužim.
    Ni vi niste plaćali, eto.. Mi smo ipak ovce
    Da, ni test ni predosjećaj me nisu varali, ali zato za vas imam stvarno dobar feeling da će uspjeti

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bubimitka,zašto ga ne pitaš za razloge naplačivanja svakog UZV?
    Ja bih ga pitala i ne bi to ovako proživljavala.Znam da je možda malo neugodno,ali ne bi vam trebalo biti.
    Svaki liječnik mora znati riješiti situaciju sa svojim pacijentom.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bubimitka napisa:
    Nemam ja loše mišljenje o njemu, dapače..
    Ovo sam napisala potaknuta tuđim iskustvima...

Nema veze, bitno da mi dodjemo do bebe.. Nadam se ne zaduženi do grla
    Ma meni ovo što si napisala jest za loše mišljenje - oštru kritiku. I ne razumijem kako nemaš loše mišljenje kad vas je tako očigledno preveslao. I da napomenem, ne govorim o stručnosti - nju nitko ne može osporiti.
    Jeste li za obavljene preglede dobili račune?

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I nemoj, molim te shvatiti ovo kao nekakav atak na sebe i svoj izbor liječnika. Važno je da mi pacijenti podijelimo ovakva iskustva među sobom, ali i jasno damo do znanja liječnicima da za plaćenu uslugu očekujemo tretman kakav zaslužujemo.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moram priznati da sam i sama neugodno iznenađena ovime, jer dosada nisam čula da je dr L naplaćivao svaki pregled + postupak. Mi smo kod nejga išli tri puta i platili smo prvi pregeld, a sve ostale preglede smo imali u cijeni postupka.
    Ne bih ulazila u to jel' dr koga 'preveslao' ili ne...ali, ja mogu iz svoga iskustva tvrditi da je s nama bio više nego fer...

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

U svakom slučaju, ja bih ga pitala...jer evo ovdje nas je dosta njegovih pacijenata,a nitko nije imao ovakvo iskustvo...pa...tko pita, ne skita

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

S nama isto skroz fer...

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tonili tko ti još za pregled daje račun? Ja sam prije par godina u pol IVF postupak plačala 10 000 kn+terapija 11 000 kn + putni troškovi,stan,hrana itd... a bilo ih je 10-ak i nikada ni za jedan postupak nisam dobila račun.
    bubi da sam na tvom mjestu ja bi provjerila ovo za plačanje pregleda! Nije mi jasno kako jednima naplačuje a drugima ne!

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I ja sam kod dr. Lučingera. Bila sam na 2 postupka i srpremam se za treći! Moje iskustvo isto je skroz poztitvno, od 3dc svi pregledi su bili uračunati u cijenu!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    tonili tko ti još za pregled daje račun? Ja sam prije par godina u pol IVF postupak plačala 10 000 kn+terapija 11 000 kn + putni troškovi,stan,hrana itd... a bilo ih je 10-ak i nikada ni za jedan postupak nisam dobila račun.
    bubi da sam na tvom mjestu ja bi provjerila ovo za plačanje pregleda! Nije mi jasno kako jednima naplačuje a drugima ne!
    Kada dođeš na transfer, tada i plačaš postupak i dobiješ račun za taj postupak. Barem mi jesmo.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

a račun je apsolutni minimum, tu se slažem s curama.

Ajme, o čemu mi ovdje raspravljamo, već kad idemo privatniku, plaćamo sve to skupa a onda se još ustručavamo pitati za cijenu, krivo uračunati segment postupka..... CURE, probudite se.... Darkica, ja moram priznati da je meni Lučinger iz dana još na Vuku jako simpatičan, ali kao što rekoh, ovo "100% je ovo trudnoća" je meni neprofesionalna izjava i točka. Nekom naplatiti pregled a drugima ne, je također neprofesionalno. Ne imati medicinsku sestru u doba kad on radi preko 500 postupaka godišnje (računaj 500x minimalno 6.500,00 kuna pa računajte) je opasno, krajnje neprofesionalno, neodgovorno i po meni nedopustivo. To što je on vama simpa (i meni je btw) njega ne abolira od svake odgovornosti............

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ako on procjenjuje da mu ne treba sestra to je njegovo pravo.
    Ovo nije nikakva obrana,samo jedno logično razmišljanje,čovjek je dijelom otišao u privatnike da bi si mogao urediti posao kako želi,pa ako ne želi sestru,to je njegov izbor.
    Pravo pacijenta je birati liječnika,a tu sestra nije presudna.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja nisam ni spominjala išta takvoga. Ja sam samo rekla da je prema nama bio fer, odnosno da je cijena bila upravo onakva kakvu smo i rekli na samome početku. Nije nam naplatio posebno preglede. Da, na kraju sma dobila račun i to mi je ok...ali, ne bih razbijala glavu da ga i nisam dobila. Tako da ja ne mogu reći ništa negativno za dr. Tvrdnja da je nešto 100% trudnoća nije potekla od mene.Meni tako što nikada nije rekao i osobno bih na to odmahnula rukom odnosno shvatila to kao neko ohrabrivanje...jer tko to može znati, a kamoli izjaviti da je nešto 100% trudnoća...Čovjek je stručnjak, ali nije ni čarobnjak kako su ga neki na ovom pdf nazvali niti vidovit Ja ga cijenim kao stručnjaka s kojim se može jako lijepo razgovarati i dobiti jasan odgovor, bez zavaravanja i uljepšavanja. Moje je iskustvo takvo. Za iskustva drugih njegovim pacijentica ne znam, pa stoga ni ne ulazim u to.
    Tako da...da, i meni je dr simpa...ali meni to nije presudno...već stručnost

Slažem se da mi IVF centru dobro došla medicinska sestra-tajnica da sve drži bolje pod kontrolom budući da dr ima puno postupaka...sudeći po stanju u čakaonici

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drakrice neznam kako je sada jer se već 5 godina ne liječim u HR ali ranije nisu davali račun,no račun je ovdje manje bitan.Neprofesionalno je od L. ili bilo kojeg drugog liječnika koji garantira uspjeh 100% i jednima naplačuje pregled a drugima ne.Da su meni svaki put garantirali uspjeh i da sam vjerovala u to do sada bi vjerovatno završila na psihijatriji. Nemam ništa protiv L. jer ga i ne poznajem ali ne svidja mi se ovo gore navedeno.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moram se složiti i sa santanom da je njegvoo pravo urediit svoj posao kako on želi...isto kao što je i moje pravo odabrati doktora.

Je li ikome još posebno naplaćivao preglede nevezano uz cijenu postupka? Sad me baš zanima.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drakrice neznam kako je sada jer se već 5 godina ne liječim u HR ali ranije nisu davali račun,no račun je ovdje manje bitan.Neprofesionalno je od L. ili bilo kojeg drugog liječnika koji garantira uspjeh 100% i jednima naplačuje pregled a drugima ne.Da su meni svaki put garantirali uspjeh i da sam vjerovala u to do sada bi vjerovatno završila na psihijatriji. Nemam ništa protiv L. jer ga i ne poznajem ali ne svidja mi se ovo gore navedeno.
    Meni nikada nije rekao da je to 100% trudnoća...i već sam napisala što mislim o takvim tvrdnjama.
    Za račun se također slažem da je u cijeloj priči najmanje bitan.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je jednom naplatio prije postupka isto kao da sam otišla kod bilo kojeg drugog...ja sam tada platila 400 kn i da ne kažem da mi nije naplatio punkciju ciste i stvarno nemam riječi jer je bio fer i korektan do kraja.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovdje sam namjerno navela "ili bilo koji drugi dr." jer mi je frendica nedavno imala IVF u drugoj klinici i rekli su joj da joj garantiraju trudnoću 100% sa dvije krasne blastociste...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imala sam dvije situacije s njim koje mi nisu odgovarale,još davno na Vuku,rekla sam mu to i to smo riješili.Dalje nastavili normalno,prijateljski kao i do tada.
    I,tu je po meni njegova veličina i kao čovjeka i kao liječnika.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ovdje sam namjerno navela "ili bilo koji drugi dr." jer mi je frendica nedavno imala IVF u drugoj klinici i rekli su joj da joj garantiraju trudnoću 100% sa dvije krasne blastociste...
    Sonja to sam baš pisala da je on meni rekao 100% 100% si trudna...e ja nisam išla za tim jer je to rekao i prvi puta ali me živcira što to govori,mislim na Lučija inače sve najbolje o njemu kao dr i osobi!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da nas sa tim pokušavaju ohrabriti ali za mene je to samo zavaravanje jer nam nitko ne može garantirati uspjeh

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •