Ma mi smo sad svježe došli sa pfc Prag, ja bas nisam stekla dojam da su neka posebna ispitivanja radili na našim embrijima. Nama je bila punkcija subotom, a embriotransfer u ponedji eljak. Bile su tri stanice, sve tri se oplodile. Na kratkim predavanjima o embrijima je samo receno da je jedan dobar, drugi malo losiji i ima malo fragmentacija a treci da je los, ali da predlazu sva tri vratiti. Embriologica je bila neka mlada, a mi smo mislili da ce biti onaj njihov embriolog dr. Hilka nisam sigurna da se tako zove. Uglavnom nama nije uspjelo. To nam je drug pokušaj, prvi u pfc
Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
Jesi li pročitala malo o PGD/PGS-u na embrijima dakle tu se ispituje morfologija samih embrija prije transfera i samo najbolje se vraća(to se radi u PFC u Pragu)
Isto tako mislim da bi trebala ispitati kariotip i kariogram jer tu se možda krije nešto što dovodi do toga da su j.s. loše. Ja nemam osobno iskustva, ali moji prijatelji imaju, oni su išli u Švicarsku i tamo kao rade ispitavanje na samim j.s. prije oplodnje (s njene strane je bio neki problem s kromosomima koji se otkrio nakon kariotipa)