Re: neposlovnost electroluxa
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
btw - kod kupnje zamrzivača - u elektrojapi mi u dva dana digli cijenu parsto kuna :shock: . zamrzivač moram često odleđivati - za razliku od prijašnjeg whirlpoola koji je radio savršeno punih 10 godina.
pa ako nekom moje iskustvo pomogne....
MM radi Elektorjapi, zanima ga koji zamrzivač i o kojoj se cijeni radi.
Za filter se slaže u potpunosti, ni oni iz dućana ne mogu tu ništa.
Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
MM radi Elektorjapi, zanima ga koji zamrzivač i o kojoj se cijeni radi.
Za filter se slaže u potpunosti, ni oni iz dućana ne mogu tu ništa.
radi se o zamrzivaču vertikalnom EUC 1923. kupljen je 23.07.2004. , ali u plana prometu.
naime, kako je moj whirlpool ispustio dušu, odlučila sam kupiti electrolux. jednu srijedu otišla u elektrojapu. dali mi cijenu za plaćanje čekovima, i rekli da ga nemaju na lageru - i da će ga imat do petka. ja zovem u petak - i zamolim da mi ga dostave skupa s računom. jer me znaju. prije toga sam kupila frižider. samo zamolim točan iznos lipa za čekove (jer smo računali "u grubo"). tip koji se predstavio kao šef - kaže mi cijenu ČETRISTO KUNA VEĆU.
ja pitam kak je poskupilo od srijede do petka - a on mi kaže da uzmem ili ostavim, jer da ima zainteresiranih, a da zamrzivača ima malo na skladištu.
onda sam zvala electrolux, i pitala za preporučenu cijenu za dilere. rekli su mi oko 3.400 kn. pa sam zvala sve moguće dućane - i SVI su mi dali cijenu od oko 3.400 kn. na čekove (3 ili 4). na kraju sam zamrzivač našla u plana prometu. dečki su ga dovezli, posložili, dali mi kratke upute - i odvezli moj stari besplatno na otpad. svaka čast! platila 3.419,11 kn na 3 čeka.
a kupnja frižidera?
danima zvala za frižider od 220 litara. nemaju, nemaju - i odjednom IMAJU. ja kažem - ok, dolazim ga kupiti. može, kaže tip s druge strane. dostava? dostava je sutra (subota).
zvuči savršeno, jel da?
ja dođem (uvjerena da trebam samo platiti) - a on mi pokaže frižider od 300 litara. :shock: ja svoj frižider već obećala jednom dečku iz dječjeg doma - i on treba doći po njega :? . stavljena pred gotov čin... mic lijevo, mic desno - iskemija mi tip neku prihvatljivu cijenu (jer je ovaj veći drastično skuplji). ja ga uzmem, s*ebem si financije i koncepciju u kuhinji, ali dobro...
i onda nastupa priča o filterima... :evil:
bez uvrede TM-u (nije on vlasnik), nije točno da oni tu ne mogu ništa. elektrojapa ima dovoljno mogućnosti da prošeta 10 metara do electroluxa, KUPI ZA MENE taj filter, i omogući mi da ga podignem u vrijeme kad ne moram biti na poslu. jer to se zove POSLOVNOST. nisam jednom hodočastila, i mislim da kava koju mi tamo ponude kad poludim - može samo više razjariti nego smiriti.
ali da su mi rekli: gospođo, ostavite xy novaca, mi ćemo to kupiti za vas, pa dođite kad vam odgovara - ja bi njima donesla kavu.
ja u poslu polazim od sebe. i znam da bih to napravila za svoju stranku. jer to zapravo i radim svakodnevno - iako moj posao nije vezan sa strankama i onim u čemu im pomažem.
a70v - hvala ti na odgovoru. javit ću se iza nove godine, jer electrolux ima inventuru do 02.01.2007. (traje im 14 dana :shock: ). btw - ja sam s kolegama za cca 1500 artikala i 3 skladišta - imala obično najviše 3 dana.
i ja ne očekujem da netko daje svoje novce za mene...
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
ali da su mi rekli: gospođo, ostavite xy novaca, mi ćemo to kupiti za vas, pa dođite kad vam odgovara
ali kao kupac, očekujem da mi se ljudski ponudi usluga koja njih "košta" 10-tak minuta vremena. da prošetaju do electroluxa. jer frižider je ipak kupljen kod njih.
servis neću komentirati. ušla sam unutra - i ne bih voljela da mi neki aparat tamo završi. :?
p.s.
dućan itekako može imati koristi od toga. jer zadovoljan kupac je dobar kupac. a reklama (priča o ljubaznosti) može prodati više proizvoda nego antireklama.