Re: Gdje sam pogriješila??
Nisi nigdje pogrijesila :) Djetetu je najprirodnija stvar na svijetu da spava s roditeljima i da bude puno na rukama. I bez obzira na tvoj trud (i mnogih drugih roditelja), s vremenom stvari dodju ipak na svoje - na ono sto je priroda zamislila i sto djetetu stvarno treba. Jedini koji uspiju u tim nakanama su oni koji 'slamaju' dijete, koji ga treniraju. Svi oni drugi koji ne zele to raditi, stvari se s vremenom svedu na ovo gdje ste vi sada :saint: Prirodno da prirodnije ne moze biti :)
Citiraj:
koalica prvotno napisa
odlučila sam da ju neću navikavati na ruke, da ju neću uspavljivati na rukama, da neće spavat s nama u krevetu, da neću gurat prazna kolica a nju nosit..............
kad se kikica rodila, odlučila sam da ću raditi sve ovo što si ti navela da nećeš...
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
kad se kikica rodila, odlučila sam da ću raditi sve ovo što si ti navela da nećeš...
i ja :mrgreen:
ali gle čuda, došlo vrijeme da sad više ne trebam. zabavi se bez po frke sama, zaspi u krevetiću bez problema i uživa u kolicima.
vjerojatno zato i brblja tata. mama ne mora kad je mama stalno tu ;)
hoću reć, dođe trenutak kad je beba toliko sigurna u tebe da nema potrebu stalno bit s tobom. evo, ja se jutros tuširam a ona se igra u krevetiću. jer zna da ću na prvo kme doletit, makar sva u pjeni :mrgreen:
sad ću ti ja objasniti :mrgreen:
pogriješila si točno tu:
Citiraj:
koalica prvotno napisa
kad se Nika rodila odlučila sam da ju neću navikavati na ruke, da ju neću uspavljivati na rukama, da neće spavat s nama u krevetu, da neću gurat prazna kolica a nju nosit.............
beba nije štene da se dresira, više vjeruj svom majčinskom instiktu nego društvenim normama
normalno je da je jako vezana uz tebe, jer ti si mama: izvor života (hrana, ljubav, zaštita), praktički Bog za nju ;)
biti će kava i večera u životu, samo se malo strpiš dok ne prođe ta faza, tebi 2-3mj ne znači niš, ali bebici to znači jako puno za sadašnje i buduće samopouzdanje
eto moju malu je uhvatilo da više negoduje kad MM ide nekamo nego ja :? , ili moja mama
kad sam otišla raditi prvi dan zabrinjavalo me kako će reagirati (jako je bila uz mene vezana), no MM ju je čuvao i rekao: kad se ujutro probudila i nije me bilo, malo je negodovala, okrenula se na drugu stranu i nastavila spavati, nije plakala za mnom, nije me tražila, ništa ...
bila sam zbunjena
mazi i pazi maleno zlato, triba puno ljubavi da bi raslo :*