Ne želi spavati bez mene - pomoć
Pretraživala sam o ovoj temi ali nisam uspjela naći ništa slično, ali ako već postoji tema unaprijed se ispričavam.
Naime, moja djevojčica ima 2 tjedna i jedino zaspe meni na cici, a kad je pokušam premjestiti u krevetić (ili bilo gdje drugdje) odmah se probudi i neutješno plače. Moj dan se svodi na cjelodnevno sjedenje s njom u krilu, ležanje kraj nje... jer ako se probudi onda je nikako ne mogu smiriti (nikakvo nunanje, duda i sl. ne pali) nego ponovno na cicu i tako u krug...
Inače fino jede, spava minimalno 2 sata
Znam da je još uvijek vrlo mala i da joj se sad potrebno puno nježnosti i pažnje, ali ovo nema smisla... totalno sam iscrpljena :(
Ima li tko slično iskustvo ili nekakav savjet?
Re: Ne želi spavati bez mene - pomoć
Citiraj:
Suzzy prvotno napisa
...i jedino zaspe meni na cici, a kad je pokušam premjestiti u krevetić (ili bilo gdje drugdje) odmah se probudi i neutješno plače. ...
:lol: :lol: :lol:
Moja ima 10mj i još je takva!
:lol: :lol: :lol:
Re: Ne želi spavati bez mene - pomoć
Citiraj:
Suzzy prvotno napisa
Naime, moja djevojčica ima 2 tjedna i jedino zaspe meni na cici, a kad je pokušam premjestiti u krevetić (ili bilo gdje drugdje) odmah se probudi i neutješno plače. Moj dan se svodi na cjelodnevno sjedenje s njom u krilu, ležanje kraj nje...
Ja sam tako provela prva tri mjeseca...
Jaka si ti, ni sama ne znaš koliko možeš izdržat i fizički i psihičiki. Pametan savjet kako to promijenit nemam, ali proći će to. Možda ti se u ovom trenutku čini nemoguće, ali pokušaj uživat u tim zajedničkim trenucima, više nikad u životu nećete biti tako nerazdvojne :*