Nje nema, a ja ne znam kako dalje...
Prošlo je skoro godina i pol,a meni je sve teže...Nakon dvije neuspješne trudnoće, napokon su mi doktori tvrdili da mogu ostati trudna i biti sigurna da će sve biti u redu, a i mi smo bili spremni. Nitko nije bio sretniji od mene kad sam na testu vidjela plusić. Naravno morala sam se jako paziti, stalno sam ležala ali za moju srećicu ništa nije bilo teško, nekad samo psihički ipak me bilo strah da opet bude uzalud. Kada sam u 31. tj osjetila trudove mislila sam da ću umrijeti od straha, završila sam u bolnici gdje su mi uspjeli zaustaviti trudove ali samo na nekoliko dana kada je opet krenulo. Doktor mi je savjetovao carski rez zbog bebice. Nikada neću zaboraviti najljepši trenutak u životu, kada su je izvadili i dali mi da je poljubim...suze su mi potekle od sreće nisam ni slutila da sam je tada poljubila i prvi i zadnji put. Odmah su je odveli u inkubator, i nisam je mogla vidjeti dva dana. Muž mi je slikavao da je mogu gledati, a ja sam samo mislila kada ću je opet vidjet. Nažalost moja mrvica je otežano disala pa su je nakon tjedan dana prebacili u Split,jer put do Zagreba ne bi podnijela... Ja i muž smo krenuli za njom... Tamo smo proveli dva tjedna, svaki dan smo je posjećivali dva puta, mazili, pričali joj, čekali da otvori okice i bili sretni jer su prognoze bile dobre, imala je upalu pluća ali doktori su tvrdili da je sve pod kontrolom i da odlično napreduje, zahvaljujući mom mlijeku...Zadnji dan su rekli da ćemo uskoro kući...A onda ŠOK!!! 3 sata ujutro zvoni mobitel, u nevjerici slušam muža koji prenosi doktorove riječi "vaša curica je loše dođite odmah, već smo je jedanput oživljavali" Toliko smo se žurili, vjerovala sam da će ipak biti sve u redu, ali već je bilo kasno, kada smo stigli naša ljubav je već zatvorila zauvijek okice i preselila se među anđele. To je bol koja se ne može opisati riječima :cry: ... Jedino objašnjenje koje smo dobili bilo je da je upala pluća često pogubna za nedonoščad. Ne znam kako dalje, borim se, nastojim ponekad mi se čini kao da mi je malo lakše, ali onda me opet nešto podsjeti,a najteže mi je kada čujem stihove " Otkada te znam ja virujen u anđele, otkada te znam ja virujen da postoje.." Jedino olakšanje osjećam kad odem na grob, samo se tamo osjećam smireno, blizu mom anđelu...A najviše od svega me muči što je nisam nikada ni primila u ruke, strah me da nije osjetila moju prisutnost, da nije osjetila koliko je volim. Nemam više snage, tako bi htjela bebicu ali ne znam kako da skupim hrabrost, što ako opet osjetim gubitak, mislim da to ne bi podnijela?!?